עבור לתוכן

לפני קניה, שאלה בנוגע לגרסאות אייפוד וידאו

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לדעת מה ההבדל בין אייפוד וידאו גירסה חמש וחצי לגירסה הרגילה?

לפי מה שהבנתי בגירסה החדשה יותר המסך בהיר יותר ושיפרו את התמיכה בעברית ועוד כל מיני שיפורים אבל מה שמעניין אותי יותר הוא איך אוכל לזהות שהגירסה של הנגן שמוכרים לי היא אכן חדשה ושלא מוכרים לי גירסה ישנה יותר במחיר של גירסה חדשה? קיים זיהוי כלשהו על הקופסא או על הנגן?

פורסם

החדש אמור להגיע עם משחקים, אולי זה יצויין על הקופסא(רוב הסיכויים שלא, בכל זאת אפל..."למכור כמה שיותר 'כמה שפחות' " זה המנטרה)

שכחת לציין את השוני הכי חשוב שהזמן סוללה שופר

ושכחת את החשוב מכל - להתרחק...

פורסם

על הקופסא שלי (5.5) יש במסך של האיפוד את השיר "Dani Claifornia" ומצד שני תמונה משודדי הקראיביים... אצל חברים שלי בעלי 5 יש משהו אחר (אם אני לא טועה שיר של ה"גורילאז").

פורסם
  • מחבר

הבנתי, אז אני ישים לב לאותו שיר שאמור להיות במקום הגורילז, תודה!

פורסם

למה להתרחק?

פורסם

^^^

אחלה של דבר בדיוק אתמול קניתי

רק באמת אם זה מישהו שרוצתה נגן וידאו טוב זה לא ממש הפיתרון, ההעברה לשם לא כזאת נוחה (השירים עוד מילא, אבל וידאו.. צריך למצוא תוכנה הלמרת קבצי וידיאו ואז לחכות שזה יעלה את זה לאייפוד - אני משתמש בvideora)

אבל מי שלא חשוב לו הוידאו, זה אחלה נגן בעיניי, איכות שמע טובה מאוד, ואיכות של המסך בכללי טובה (שזו דווקא תכונה שטובה לנגני וידאו, אבל רק בגלל שהקטע של האחסון קבצים הלא נוח, והממשק שלא כל כך נוח בעיניי למי שרוצה בעיקר לשים וידאו על הנגן שלו, וגם אי אפשר לשים כתוביות אם רוצים)

אבל חוצמזה הוא גם מיוחד כזה בעיצוב שלו, הכל איכותי כזה, זה כזה חמוד הקליקוויל שול

רק קצת חבל שהוא כזה עדין

הידיים שלכם יכולות להיות הכי נקיות בעולם ועדיין ישארו סימנים על האייפוד

פורסם

זו לא הנקודה

הוא יקר ביחס למה שהוא מספק

יש דברים טובים יותר במחיר נמוך יותר, כמו המתחרה הישיר שלו- ה ZVM של קריאטיב.

אני עד היוום לא מבין למה לשלם יותר ולקבל פחות.

פורסם

אה בטו אין לי מושג כמה בדיוק עולה הZVM הזה

רק פשוט היה לי אייפוד עם סוללה דפוקה, אבל למרות הסוללה הדפוקה איפשרו לי עלשות איתו את התהליך החלפה לאייפוד וידאו 30 Gנ שזה עלה לי 1249 ש"ח, ויחסית לזה שנאי קונה את זה דרך "ידע" זה אחלה מחיר לאייפוד כזה

אם לא היה לי את האופציה הזאת אלדע אם הייתי קונה אותו

אבל אם לפי מה שאתה אומר מקבלים יותר במחיר קטן יותר

אז באמת כבר עדיף

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים