פורסם 2007 ביוני 2118 שנים אני רוצה לדעת מה ההבדל בין אייפוד וידאו גירסה חמש וחצי לגירסה הרגילה?לפי מה שהבנתי בגירסה החדשה יותר המסך בהיר יותר ושיפרו את התמיכה בעברית ועוד כל מיני שיפורים אבל מה שמעניין אותי יותר הוא איך אוכל לזהות שהגירסה של הנגן שמוכרים לי היא אכן חדשה ושלא מוכרים לי גירסה ישנה יותר במחיר של גירסה חדשה? קיים זיהוי כלשהו על הקופסא או על הנגן?
פורסם 2007 ביוני 2118 שנים החדש אמור להגיע עם משחקים, אולי זה יצויין על הקופסא(רוב הסיכויים שלא, בכל זאת אפל..."למכור כמה שיותר 'כמה שפחות' " זה המנטרה)שכחת לציין את השוני הכי חשוב שהזמן סוללה שופרושכחת את החשוב מכל - להתרחק...
פורסם 2007 ביוני 2118 שנים על הקופסא שלי (5.5) יש במסך של האיפוד את השיר "Dani Claifornia" ומצד שני תמונה משודדי הקראיביים... אצל חברים שלי בעלי 5 יש משהו אחר (אם אני לא טועה שיר של ה"גורילאז").
פורסם 2007 ביוני 2218 שנים ^^^אחלה של דבר בדיוק אתמול קניתירק באמת אם זה מישהו שרוצתה נגן וידאו טוב זה לא ממש הפיתרון, ההעברה לשם לא כזאת נוחה (השירים עוד מילא, אבל וידאו.. צריך למצוא תוכנה הלמרת קבצי וידיאו ואז לחכות שזה יעלה את זה לאייפוד - אני משתמש בvideora)אבל מי שלא חשוב לו הוידאו, זה אחלה נגן בעיניי, איכות שמע טובה מאוד, ואיכות של המסך בכללי טובה (שזו דווקא תכונה שטובה לנגני וידאו, אבל רק בגלל שהקטע של האחסון קבצים הלא נוח, והממשק שלא כל כך נוח בעיניי למי שרוצה בעיקר לשים וידאו על הנגן שלו, וגם אי אפשר לשים כתוביות אם רוצים)אבל חוצמזה הוא גם מיוחד כזה בעיצוב שלו, הכל איכותי כזה, זה כזה חמוד הקליקוויל שולרק קצת חבל שהוא כזה עדיןהידיים שלכם יכולות להיות הכי נקיות בעולם ועדיין ישארו סימנים על האייפוד
פורסם 2007 ביוני 2218 שנים זו לא הנקודההוא יקר ביחס למה שהוא מספקיש דברים טובים יותר במחיר נמוך יותר, כמו המתחרה הישיר שלו- ה ZVM של קריאטיב.אני עד היוום לא מבין למה לשלם יותר ולקבל פחות.
פורסם 2007 ביוני 2218 שנים אה בטו אין לי מושג כמה בדיוק עולה הZVM הזהרק פשוט היה לי אייפוד עם סוללה דפוקה, אבל למרות הסוללה הדפוקה איפשרו לי עלשות איתו את התהליך החלפה לאייפוד וידאו 30 Gנ שזה עלה לי 1249 ש"ח, ויחסית לזה שנאי קונה את זה דרך "ידע" זה אחלה מחיר לאייפוד כזהאם לא היה לי את האופציה הזאת אלדע אם הייתי קונה אותואבל אם לפי מה שאתה אומר מקבלים יותר במחיר קטן יותראז באמת כבר עדיף
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.