פורסם 2007 ביוני 2118 שנים http://news.walla.co.il/?w=//1126168לצערי הרב תצאנה היום המצעד של ההומואים והלסביות, בשעה 17:00 עד 20:00 בירושלים.פעילי הימין מנסים לעצור את המצעד בדרכים שלהם, אבל זה לא נראה באופק שייבטלו את המצעד.זימה (במילים פשוטות)= גילוי עריות, הומואים, וכו'...מילה מהתנ"ך למי שלא מכיר.
פורסם 2007 ביוני 2118 שנים זימה זה לא לסביות. שנה שעברה במצעד הייתה תוכנית על זה ואמרו שלא רשם בשום מקום בתנ"ך משהו על משכב נקבה.
פורסם 2007 ביוני 2118 שנים אולי בגלל שבחורות לא באמת יכולות "לשכב" במובן של החדרת איבר מין אחד למשנהו...
פורסם 2007 ביוני 2118 שנים אם צירוף המילים "החדרה" ו"איברי מין", כאשר הן כתובות, ועוד בפורום אינטרנטי שכוח אל גורמות לך להקיא - אני מייעץ בחום להתייעץ עם רופא.
פורסם 2007 ביוני 2118 שנים אתה מתנגד לזהשהם הומאים או לזה שהפ עושים את זה בירושלים?לי אישית אין עם זה בעיהשיעשו מה שהם רוצים איפה שהם רוציםהם לא פוגעים באף אחד בהבדל מחרידים מטומטמים
פורסם 2007 ביוני 2118 שנים טוב אני לא הייתי רוצה לעבור ברחוב ולראות גברים חשופי ישבן רוקדים על משאית. בלי שום קשר לדת.
פורסם 2007 ביוני 2118 שנים למה בירושלים ?! זה שקוף שזה דווקא לעצבן . אחרי זה מתפלאים למה הדתיים מתעצבנים
פורסם 2007 ביוני 2118 שנים אבל הם עושים את המצעד גם בתל-אביב, לא?בתל-אביב זה בטוח לא כדי לעצבן.ד"א, זה שהם הומואים זה לא בושה, אבל גם לא צריך להיסחף ולחגוג את זה שהם הומואים.
פורסם 2007 ביוני 2118 שנים אה הומואים זה אסוראבל לשכב עם אחותך זה בסדר--לא אני אמרתיהתנ"ך הגדול,הנפלא,המדופלם והצודק בכל דבר אמר
פורסם 2007 ביוני 2118 שנים אה הומואים זה אסוראבל לשכב עם אחותך זה בסדר--לא אני אמרתיהתנ"ך הגדול,הנפלא,המדופלם והצודק בכל דבר אמרWTF!מי אמר שלשכב עם אחותך זה בסדר?
פורסם 2007 ביוני 2118 שנים למי אכפת שהם הומואים לסביות???? המצעד לא בסדר אומנם אבל המטרה שלו די ברורה, לאנשים כאלה אין זכות קיום בעולם וצריך להשמיד אותם, זה מה שרוב האנשים חושבים בארץ ובכללי, אני לא נגדם ולא בעדם כל אחד נולד איך שהוא נו מה לעשות??? אם תהרוג כל אדם כי יש לו פגם בסוף תישאר לבד ותתאבד... אבל בירושלים, אפילו UNDERTAKER היה מכין כמה ארונות קבורה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.