פורסם 2007 ביוני 2118 שנים יש לי את הקירור הנ''ל.. אבל מסתבר שהוא לא בדיוק נכנס לי למארז הקיים.. אני מחפש מארז במחיר של עד 450 ש''ח.. אני מהרצליה אז אני צריך חנות באיזור אלה אם כן אפשר לעשות משלוח...
פורסם 2007 ביוני 2118 שנים תוסיף את התקציב לכורתת בהתאם לחוקים ולא הדיון ינעל.מה אתה בדיוק מחפש במארז? שקט? יופי?
פורסם 2007 ביוני 2118 שנים מחבר אני מחפש יופי במיוחד.. כמו כן שקט לא יזיק... ואם אפשר קישור לחנות\אתר שמוכרת את המארז.. תודה
פורסם 2007 ביוני 2218 שנים NZXT HUSH יהיה מצויין והוא נמכר בIQPC.הבעיה שהוא לא במלאי ויגיע עוד הרבה זמן. לטענת החנות 3 שבועות +.
פורסם 2007 ביוני 2218 שנים מחבר כן נשמע מארז ממש טוב אבל הוא לא בא עם אחריות...(למרות שאני לא רואה סיבה שתיהיה) בכול אופן מה יותר עדיף? המפרט שלי בצד... NZXT APOLLO/NZXT HUSH והאם הBIG Typhoon יכנס למארז?
פורסם 2007 ביוני 2218 שנים מחבר כן אבל קודם כול הכי חשוב יש להם משלוחים? כי אני לא חושב שאני יכול להגיע עד לאשדוד... ואם לא, מישהו מכיר חנות אחרת שמוכרת את המארזים הנ''ל
פורסם 2007 ביוני 2218 שנים מחבר תן לי אז חנות אחת באיזור שלי (הרצליה) או חנות שמבצעת משלוחים.. עם מחיר נורמלי
פורסם 2007 ביוני 2418 שנים מחבר חבר'ה תודה אבל הסתדרתי עם המארז הנוכחי, אני ישאר איתו.. ולגבי הקירור הוריד לי את המעלות רק ב 6-9 מעלות אבל תלוי על איזה מהירות אני שם המאורר של הספק שנמצא ישר מעל הקירור...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.