עבור לתוכן

מטען לsansa e280

Featured Replies

פורסם

אין לי מושג אם יתאים או לא

רק אני רוצה להזהיר אותך שלא תתפשר כל כך מהר לקנות את זה במקרה שלא יגידו לך אם זה מתאים

כי פשוט המ שקרה פעם נורא נורא רציתי מטען לאייפוד, המטען של APPLE יקר, אז פשוט באתי לבאג ושאלתי אם יש מטענים לאייפוד והביא לי משהו ב80 שקל משהו ממש בסגנון של מה שיש בלינק, וכנראה המוכר האידיוט חשב שאיפוד זה כמו כל MP3 אחר אז הוא הביא לי את זה, כי אני אז לא ידעתי שיש את החשיבות הזו של תאימות, חשבתי אם המוכר אומר "כן יש מטענים.." אז הכל סבבה..

שמתי להטעין

אח"כ האייפוד היה מאוד מאוד חם, ומשום מה אח"כ באתי לשמוע באייפוד, הוא דווקא עבד אחרי זה, אבל אז ראיית שנורא מהר הולכת הבטארייה כששמעתי בזה, ואז כשהתרוקנה הבטרייה לא יכולתי להטעין יותר ולא כלום..בקיצור הלכה הסוללה

אז קיצור שלא יהיה לך סיפור עצוב כמו שלי ועד שאתה לא מקבל שום אישור ממישהו שזה סבבה אז אל תתפשר!!

פורסם

אתה צריך אבל את הכבל עצמו כן? זה רק מתאם

וכן זה יתאים

פורסם

אחרי כמה זמן שהיה לך את האייפוד הלכה הסוללה?

זאת תקלה ידועה שאחרי 12-18 חודשי שימוש הסוללה שלו מתקלקלת.

פורסם

אה וואלה? טוב אז לאדע כי קיבלתי אותו במתנה ממישהו, היה לו את זה כבר איזה תקופה ורק כשהוא השיג איזה אייפוד אחר הוא פשוט הביא לו אותו במתנה..

אבל אח"כ התקשרתי לבאג לסניף אחר ואז אמרתי להם מהקניתי ואמרו לי שזה לא מתאים לנגני אייפוד

אז אני עדיין לא בטוח ממה זה בדיוק נגרם

וחוצמזה אחרי שהטענתי עם זה זה היה נורא נורם חם, גם האייפוד וגם התקע של הUSB שהיהה ממש ממש לוהט, זה היה כמו לגעת בקומקום כשזה מסיים להרתיח את המים

פורסם

אל תקנה זבל אם יש'ך נגן טוב שמור עליו....... עדיף לבזבז "הרבה" על המטען ולא לשרוף ת'נגן תוך חודש.

אני עכשיו קונה נגן שלא מגיע עם מטען לשקע רק USB, ואני מוסיף את ה3-4$ וקונה לו גם מטען מקורי של החברה........

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים