פורסם 2007 ביוני 2118 שנים שלום לכולם,אני אחד,ש....מכור!!! ל-CS (במקרה של עכשיו - 1.6),ויש כל כך הרבה ילדים שמעצבנים אותי ואני לא יכול להגיד להם כלום.ניסיתי לדבר כבר עם 4 מיקרופונים שונים,ובאף אחד לא שמעו אותי,שינתי את הגדרות השמע - שיהיו בדיוק כמו של חברים שלי (כי אותם שומעים),וזה עדיין לא עזר :'(,מה אני יכול לעשות בנידון?בתודה,MuTaTiOn.
פורסם 2007 ביוני 2118 שנים נו אז אם כניסת המיקרופון עובדת בתוכנות אחרות הבעיה היא בהגדרות של המשחק ופה זה לא פורום cs!
פורסם 2007 ביוני 2118 שנים מחבר נו אז אם כניסת המיקרופון עובדת בתוכנות אחרות הבעיה היא בהגדרות של המשחק ופה זה לא פורום cs! אבל כבר אמרתי, כל ההגדרות של המשחק הם זהים להגדרות של חברים שלי (שאותם כן שומעים). נו אז אם כניסת המיקרופון עובדת בתוכנות אחרות הבעיה היא בהגדרות של המשחק ופה זה לא פורום cs! מה באמת? :lol: אתה אפילו לא יודע להבין את ההקשר בין התוכן של ההודעה לפורום?, מכיוון שבעיה זו קשורה באודיו,אז זה פה.
פורסם 2007 ביוני 2118 שנים אתה כ"כ מוטרד מזה שילדים טיפשים מדברים שטויות במיקרופון שהחלפת 4 מיקרופונים כדי שתוכל להגיב להם?
פורסם 2007 ביוני 2118 שנים מחבר היו לי 4 מיקרופונים בבית,פשוט ניסיתי את כולם.ואני קונה שרת עוד יום-יומיים,וזה ממש חיני שלאדמין יהיה מיקרופון.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.