עבור לתוכן

בתלבטות בין שני לוחות אם

Featured Replies

פורסם

אני לא אמרתי שאני רוצה לשדרג "רק" את כ. המסך או זיכרון.... זאת היתה דוגמה ! ברור שבעתיד (אולי הרחוק) אני ארצה למספר ליבות יותר גדול (אם משחקים ידרשו את זה) כי אני בעיקרון משדרג את המחשב שלי בהתאם למשחקים החדשים של אותה תקופה (ואולי אפילו קצת מעבר בשביל להיות בטוח גם לשנים הבאות) ברור לי שבעתיד משחקים ידרשו מעבדים יותר חדשים ושני ג'יגה RAM ואולי כרטיס פיזיקה נפרד..... ואני פשוט לא רוצה להגיע למצב שאין לי את האפשרות להתקדם יחד עם הטכנולוגיה רק בגלל שחסר לי חיבור או שנים.... אני כבר הבהתי ש-DDR3 עולה הרבה ולא ממש מצדיק את המחיר שלו ושאפשר להסתדר עם DDR2 עד למחשב הבא.... כי אני רוצה שתבינו, אני לא הולך להחליף את הלוח אם הזה עד שאני אקנה מחשב חדש... ומחשב חדש אני לא רואה את עצמי קונה עוד יותר משנתיים+ (ולכן אני תמיד מדגיש את זה).

אני לא רוצה "להתפשר" על לוח אם שעולה במאה שקל פחות ממה שהיה יכול לספק אותי...

מקווה שמישהו לפחות הבין משהו, תודה רבה מראש על העזרה תיתנו ותודה למי שעזר עד עכשיו.

אם המחשב מיועד לשנתיים-שלוש, אין שום סיבה בעולם שתצתרך לשדרג את המעבד על חשבון רכיבים אחרים...

בדרך כלל אם המעבד יוצר בעיות וצוואר בקבוק במערכת מחליפים כבר מחשב...

לכן core 2 dou לא יהיה חלש ולא יגביל אותך שבמשהו בשנתיים הקרובות... אנחנו לא מדברים על לקנות סלרון או פנטיום D, נכון?

אבל בכל מקרה הבנתי מדברך שאתה לוקח את ה- p35?

• תגובות 30
  • צפיות 1.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים