עבור לתוכן

בתלבטות בין שני לוחות אם

Featured Replies

פורסם

לפני כמה זמן נשרף לי הלוח אם הישן שלי (FATAL1TY AA8XE) ואמרו לי שאני צריך להחליף את הלוח אם, לכן הם "המליצו" לי את ה AW9D באלף שלק ! התעצבנתי מהם ולכן החלטתי לפנות למישהו שאני יותר בוטח בו.

אותו אדם הציע לי 2 לוחות אם:

1) GIGABITE GA-965P-S3 REVISION 3.3 (אם צריך פרטים כל שהם תיפנו אלי) שעולה 659 ש"ח

או

2) ASUS P5B - GREEN (אם צריך פרטים כל שהם תיפנו אלי) שעולה 785 ש"ח

עכשיו, אני רוצה לדעת מה יותר עדיף לי אם אני מתכוון לשדרג את המחשב שלי (די משמעותית) כמו כ. מסך, זיכרון ראם וכ'ו.... והכל כמובן לדברים די חדשים (לדוגמא כ. מסך שתומך DX10 וכ'ו) . או בקיצור משהו שאני יכול לשרוד איתו בשנתיים הבאות בלי לחשוב האם אמשחק הזה או הזה ירוץ בגלל הלוח אם או המגבלות שלו.

תודה רבה מראש לכל מי שיעזור !

• תגובות 30
  • צפיות 1.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

כדאי שתברר אם הוא יכול להביא לך את הלוח GA-P35-S3 זה לוח של גיגהבייט והוא יותר חדש כך שיש בו קצת תכונות יותר מתקדמות, אמור לעלות כ750 ש"ח.

בכל מקרה לגבי הלוח של GIGABYTE שהזכרת הוא לוח טוב ומשתלם.

פורסם

אם אתה הולך לשהקיע בעוד דברים חוץ מהלוח, אז תיקח 965p-s3, ככה ישאר יותר כסף לדבים אחרים שחשובים יותר...

פורסם
  • מחבר

אם אתה הולך לשהקיע בעוד דברים חוץ מהלוח, אז תיקח 965p-s3, ככה ישאר יותר כסף לדבים אחרים שחשובים יותר...

אני לא מתקוון להשקיע על הכל עכשיו.... עכשיו אני רק שואל בקשר ללוח אם. מאוחר יותר אני אחליף ואשדרג דברים אחרים.

תראה את זה ככה, עכשיו במחשב (שבתיקון... לא זה שאני כותב ממנו עכשיו) יש לי את הכ. מסך X700 PRם שזה די מיושן ולא מריץ את רוב אמשחקים החדשים ואם זה מריץ אז זה מריץ על LOW.... אז אני חושב בעתיד על להחליף אותו.

עכשיו מצידי להשקיע כמה זצריך בשביל מזהו שאני יהיה בטוח במאה אחוז שעוד שנתיים + (אולי) אני לא הצתרך להתעסק איתו ולהתבאס מזה שקניתי אותו...

פורסם
  • מחבר

אתה יכול לראות פה השוואה בין שני הלוחות, תראה שיש כמה דברים שבהם רק הP35 תומך השאלה היא אם זה שווה מבחינתך את תוספת המחיר.

http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_ComparisonSheet.aspx?ProductID=2546,2456

לא P35... אלא P5B ! אני לפחות לא ראיתי שם אפשרות לבחור השוואה בין הכרטיס של גיגהביט לבין ה-P5B... יכול להיות בגלל שה-P5B הוא של ASUS.... מישהו אולי מקיר אתרהשוואות או יודע איפה יש ביקורות על שני הלוחות ?[br]פורסם בתאריך: 21.06.2007 בשעה 12:32:38

מישהו ? הדעות פה היו חלוקות ועדיין אין לי מושג במי כדאי לי למחור... מישהו בבקשה יכול לעזור לי ???
פורסם

לך על ה - P35 ללא ספק, זמנו של ה - 965 עבר.

פורסם
  • מחבר

לך על ה - P35 ללא ספק, זמנו של ה - 965 עבר.

ועכשיו בלי השוואה בין השניים... ה-P5B בפני עצמו הוא לוח אם טוב שיכול לספק אותי לשנתיים ?

פורסם

הוא לא יתמוך במעבדים החדשים שיצאו בתחילת השנה הבאה, והוא פחות טוב ל - OC.

אין שום סיבה לקנות אותו היום.

פורסם
  • מחבר

הוא לא יתמוך במעבדים החדשים שיצאו בתחילת השנה הבאה, והוא פחות טוב ל - OC.

אין שום סיבה לקנות אותו היום.

על מה אתה ממליץ ? בהתחשב בזה שאני רוצה לוח אם שבעתיד תהיה לי אפשרות לשדרג את המחשב לטכנולוגיות החדשות שיצאו וסבקיצור כפי שכבר אמרתי... יספיק לי לשנתיים + (אני מחשיב את עצמי לגיימר אם זה עוזר) וכמובן במחיר מינימלי. יש בכלל משהו כזה ?

פורסם
  • מחבר

הלוח הזה - http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7797

או שאם אתה רוצה לוח טוב יותר ל - OC אז זה - http://www.wellcom.co.il/catalog/product_info.php?language=he&products_id=6123

סליחה שלא יכולתי להגיב מוקדם יותר פשוט היתה לדפדפן שלי בעיה כל שהיא עם האתר הזה ועם עוד כמה אחרים אבל משום מה זה הסתדר עכשיו...

בכל אופן, אתה יכול בבקשה מה יותר טוב בלוח הזה מאשר ה-P5B חוץ מהעובדה שמה שאתה הבאתה תומך בזיכרונות עד 1500MH. אני מצטט אחר לאחד מה שהוא אומר :

"ממה שאני יודע הלוח שאני המצלתי עושה את אותה העבודה, אני ישמח אם יגידו לך במה בדיוק הוא טוב יותר, חוץ מזה שהשם של הצ'יפסט שונה ויש לוחות בסדרה שתומכים בזכרונות עד 1500MH

תבדוק את המפרט שאני שלחתי לך , אל מול המפרטים שהמליצו לך ומצא את ההבדלים.

בכל מקרה עם ממש תרצה אני יביא לך , זו לא הבעיהף העיניין אם אתה צריך בכלל , ומה באמת הלוח היותר יקר יתן לך , מה שזה לא יתן, אני לא ראיתי משהו כזה."

מה דעתך ?

*שוב תודה רבה על העזרה שלך !

פורסם

הלוחות שהמלצתי עליהם מבוססים על ציפסט חדש יותר, ה - P35, לעומת ה - P5B שמבוסס על ה - 965P.

על היתרונות של הציפסט החדש אפשר לקרוא ברשת (ייתכן שפרסמו אותם גם פה בפורום).

חוץ מזה ה - P5B גם יקר יותר מלוח של אביט וזול רק בקצת מהלוח של GB.

פורסם
  • מחבר

הלוחות שהמלצתי עליהם מבוססים על ציפסט חדש יותר, ה - P35, לעומת ה - P5B שמבוסס על ה - 965P.

על היתרונות של הציפסט החדש אפשר לקרוא ברשת (ייתכן שפרסמו אותם גם פה בפורום).

חוץ מזה ה - P5B גם יקר יותר מלוח של אביט וזול רק בקצת מהלוח של GB.

אז ההבדל בין הלוח P5B ללוח שאתה המלצתה הוא בצ'יפסט וביתרונות של הצ'יפסט ? ואפשר אולי גם קישור למשקום שכותבים בו על היתרונות האלו ? (אני לא מתלהב מה-P35 בגלל שאמרתה שהוא יותר ל-OC ואני פשוט לא מתעניין ב-OC אז לא ממש שווה לי סתם לשלם על האפשרות הזו)

תודה רבה מראש

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים