עבור לתוכן

האם כדאיי לי להחליף כרטיס 6600gt?

Featured Replies

פורסם

שלום,

יש לי כרטיס מסך GIGABYTE 6600GT 128MB כבר יותר משנה וחצי (אחרי החופש יהיה שנתיים), ויש פול משחקים שאני מעלה אותם על רזולוציות נמוכות ואני אשכרה רואה את המשחק כמו ציור (כמו הקולין מקרי דירט, וגאס ועוד...).

עכשיו, נראה לכם שהכרטיס שלי כבר מת וכדאיי להתחיל לחפש אחד חדש?

תודה...

• תגובות 33
  • צפיות 1.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

זה תלוי רק בך. אתה אומר שהכרטיס לא מריץ משחקים שאתה רוצה אז כן שווה לקנות כרטיס אחר.

פורסם

כמה כסף יש לך?

אין הרבה אפשרויות לכרטיס חדש, שיהיה חזק ומשתלם.

יש את הX1950 שהם די חזקים אבל הם DX9 ודי חלשים לעומט הדור החדש, ככה שלשדרג אליהם זה לא שווה כי אתה משדרג אבל בעצם נשאר עם משהו מעט מיושן...

אז נשאר לך רק אופצייה של כרטיסי DX10 וגם כאן אין הרבה מבחר, הכרטיסים החלשים, מאוד חלשים ולא שווים את המחיר.

ככה שלמעשה בסופו של דבר נשארנו רק אם מספר אופציות מצומצם.

המינימום לשידרוג היום זה 88GTS 320MB שעולה 1650.... לדעתי כל השאר הם לא שידרוג משמעותי ולכן לא שווה לעשות את זה...

אם יש לך כסף בשבילו קנה, אם לא לדעתי תחסוך בנתיים...

פורסם

כמה כסף יש לך?

אין הרבה אפשרויות לכרטיס חדש, שיהיה חזק ומשתלם.

יש את הX1950 שהם די חזקים אבל הם DX9 ודי חלשים לעומט הדור החדש, ככה שלשדרג אליהם זה לא שווה כי אתה משדרג אבל בעצם נשאר עם משהו מעט מיושן...

אז נשאר לך רק אופצייה של כרטיסי DX10 וגם כאן אין הרבה מבחר, הכרטיסים החלשים, מאוד חלשים ולא שווים את המחיר.

ככה שלמעשה בסופו של דבר נשארנו רק אם מספר אופציות מצומצם.

המינימום לשידרוג היום זה 88GTS 320MB שעולה 1650.... לדעתי כל השאר הם לא שידרוג משמעותי ולכן לא שווה לעשות את זה...

אם יש לך כסף בשבילו קנה, אם לא לדעתי תחסוך בנתיים...

ה1950XT מריץ היום כל משחק על הגדרות גבוהות.

לכותב ההודעה - מה התקציב שלך לכרטיס מסך חדש?

AGP או PCIe?

פורסם
  • מחבר

יש לי PCI-E.

חשבתי להשקיע איזה 1200 שקל...

מה ההבדל בין X1950XT ל 8800GTS?

פורסם

יש הבדל. תלוי אם אתה קונה את גרסאת ה320MB או 640MB.

בעיקרון ה 8800 חזק יותר בכל מקרה וכולל תמיכה בDX10.

פורסם

אם משווים X1950XT 512MB ל - 8800GTS 320MB אז הכרטיס של ATI לוקח בחצי מהמקרים ובחצי השני הם שווים, ברזולוציה 1600X1200 עם פילטרים.

פורסם
  • מחבר

דניס, אז אתה אומר שה-X1950XT חזק יותר וזול יותר מה-8800GTS (למרות שאין לו תמיכה ב-DX10?)

מתי אמורים לצאת משחקים לDX10?

בקשר לכרטיס שלי, נראה לך שאחרי יותר משנה וחצי כדאיי להחליף אותו?

**ד"א, את הכרטיס המתוכנן אני שם במחשב AMD 64 3700+ עם לוח GIGABYTE K8N SLI עם 1 ג'יגה זיכרון DDR 400

פורסם

אם המערכת שלך לא תגביל משמעותית את הכרטיס החדש, אז כדאי להחליף.

ה - X1950XT 512MB משתלם יותר ל - 1600X1200, אם המסך שלך תומך ברזולוציה נמוכה יותר אז ה - 8800GTS 320MB עדיף.

המערכת שלך טובה למרות שהמעבד חד ליבה, חובה להוסיף 1GB זיכרון בשביל לשחק בהגדרות שהכרטיס החדש יאפשר לך.

איזה ספק יש לך, אגב ?

פורסם
  • מחבר

יש לי מסך 17 דק... ולא נראה לי שאני הולך להחליף אותו או משהו...

יש לך השוואות בין שני הכרטיסים הנ"ל? (אבל את ה-X1950XT בגרסת ה256 מגה... למה הוא יותר זול משמעותית מה512)

אם המערכת שלך לא תגביל משמעותית את הכרטיס החדש, אז כדאי להחליף.

למה אתה מתכוון?

יש לי ספק 400

פורסם

איזה חברה ודגם הספק שלך ? אם הוא ג'נרי אז תחליף אותו.

פורסם
  • מחבר

וואלה דניס אחי נראה לי שיש לי ספק ג'נרי, למה גם המארז לי הוא ג'נרי וזה בטח בא ביחד...

למה להחליף?

יש לך השוואות בין שני הכרטיסים הנ"ל? (אבל את ה-X1950XT בגרסת ה256 מגה... למה הוא יותר זול משמעותית מה512)

אבל בתכלס, על מה היית הולך מבין שני הכרטיסים האלה?

פורסם
  • מחבר

הכרטיסים שדיברנו עליהם פה..

1. X1950XT 256MB

2. 8800GTS 320MB

מה היית לוקח מבין השניים?

יש לך איזה לינק אתר שמראה את ההבדל ביניהם? (לפי מה שהבנתי ממך, הכרטיס הראשון שרשמתי עדיף וטוב יותר... רק מה שאני לא יודע זה מתי ייצאו משחקים ל DX 10 - כלומר אם עדיף עכשיו להשקיע על כרטיס מהדור החדש ולא מהדור הישן...)

למה להחליף ספק?

פורסם

ה - GTS עדיף כמובן, השוואה ישירה ביניהם לא מצאתי.

אם אין לך את התקציב בשבילו אז זה בסדר גמור לקנות את ה - X1950XT, משחקי ה - DX10 החדשים יתמכו לאחור ב - DX9.

הג'נרי שלך לא יחזיק את הכרטיס החדש ואם כן אז הוא לא יהיה יציב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים