עבור לתוכן

שאלה לגבי מסך Samsung SyncMaster 226BW

Featured Replies

פורסם

מישהו מכיר את המסך הזה וכמה הוא טוב ביחס לאחרים באותה רמה?

ואני יודע שיש במסך הזה קצת חוסר הבנה בכל מה שקשור לפאנל יש S של סמסונג ויש A של ACO

מישהו יודע משהו על ההבדלים ביניהם?

אגב אם יש למישהו אלטרנטיבה לא משנה המחיר אשמח לישמוע

• תגובות 31
  • צפיות 3.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

שלום ובוקר טוב

כנס לקישור,יש פה סקירה של אחד מחברי הפורום

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=254544.msg2245905#msg2245905

לדעתי בטווח המחירים הזה הוא מהטובים.

קניתי אותו לאחרונה ואני מקווה שאקבל אותו בשבוע הבא.לאחר שאקבל אותו יכול להיות שאני אפרסם סקירה קצרה עליו

פורסם

אם אתה רק משחק: לא גולש, לר רואה סרטים לא כותב עבודות באופיס אז אתה יכול לבחור בסמסונג

אם אתה מתכוון גם לעשות את אחד מהדברים האחרים עם המסך אז יותר טוב יהיה לקנות את הVP930 מסך איכותי הרבה יותר.

פורסם

אני לא מסכים , זה מסך NT מהטובים בכל התחומים . בימיוחד בהחזר על כסף

פורסם

אם אתה רק משחק: לא גולש, לר רואה סרטים לא כותב עבודות באופיס אז אתה יכול לבחור בסמסונג

אם אתה מתכוון גם לעשות את אחד מהדברים האחרים עם המסך אז יותר טוב יהיה לקנות את הVP930 מסך איכותי הרבה יותר.

אני לא מבין למה כולם פה מכפישים את המסך הזה.

מסך גדול מבית טוב.מחיר טוב ואיכות בהחלט טובה.במיוחד ביחס למחיר.

נכון הוא לא דל 24'' (שכחתי את הדגם) ויש לו פאנל tn.אבל הדל עולה 4000 ש"ח.....

רבותיי...אם נגדיר מסך מפאנל tn להגדרות האופטימליות. 80 % ואף יותר לא יבחינו בשום הבדל.הכל ענייו של טעם אישי.(ואני יודע מכרתי כאלה).

יש כאלה שמעדיפים תמונה עם צבעים יותר "חמים" יש כאלה שמעדיפים עם בהירות גבוהה יותר,יש הרבה.

תאמין לי,יש אנשים שאם תשים להם "דל" מול מסך "el jadida " ותוריד את הלוגו.הם לא ידעו מה יותר טוב.

אני הלכתי לאופיסדיפו כדי לראות את המסך בפעולה.וגם שהוא ממש לא היה על ההגדרות הממולצות שלו התמונה הייתה מעולה.

כבר אמר מישהו חכם פה שתמיד עדיף לקנות "הכי טוב".למה ליסוע על ג'סטי 93' שיש כ"כ הרבה מכוניות טובות בשוק:מרצדס,ב.מ.וו,אודי וכו'

למה לעשן סיגריות שאפשר לדפוק איזה סיגר קובני,למה שיוצאים לפאב לא שותים גרין/בלו לייבל או איזה "רמי מרטן" אלא מסתפקים בדברים זולים יותר.

אפשר להיכנס לגוגל ולראות איזה ציונים המסך הנ"ל קיבל.

בלי כל צל של ספק תמיד אפשר לקנות יותר טוב,והמסך הזה הוא לא הכי טוב בשוק.אבל מי שמחפש מסך גדול מהממוצע,עם שם טוב,נתונים טובים.והכי חשוב בלי לשבור תוכנית חסכון.זה בהחלט מסך טוב.

פורסם

אני נתתי את ההשואה למכוניות וכד' בסקירה ;D

פורסם

אני נתתי את ההשואה למכוניות וכד' בסקירה ;D

אני יודע.ציינתי שמישהו אמר,רק לא זכרתי מי ואיפה ..

פורסם

אמרת "מישהו חכם" אז מייד נרתמתי והכרזתי על עצמי :P:lol::screwy:

בכל אופן, אני מרוצה מאוד מהמסך, רק צריך לזכור לכבות את הRTA לפני שרואים סרט או משחקים (מעיק) ... נכון שזה לא הפנל האיכותי ביותר שקיים (יותר נכון הכי פחות טוב) אבל כמו שאמרתי, הוא נותן תמורה ראויה למחיר. ראיתי אותו למשל ליד 971P ויש הבדלים , זה ברור (זויות צפיה מדהימות וחדות ב971P) אבל הם עולים אותו הדבר ולמשחקים אני מעדיף את ה226.

פורסם

אמרת "מישהו חכם" אז מייד נרתמתי והכרזתי על עצמי :P:lol::screwy:

בכל אופן, אני מרוצה מאוד מהמסך, רק צריך לזכור לכבות את הRTA לפני שרואים סרט או משחקים (מעיק) ... נכון שזה לא הפנל האיכותי ביותר שקיים (יותר נכון הכי פחות טוב) אבל כמו שאמרתי, הוא נותן תמורה ראויה למחיר. ראיתי אותו למשל ליד 971P ויש הבדלים , זה ברור (זויות צפיה מדהימות וחדות ב971P) אבל הם עולים אותו הדבר ולמשחקים אני מעדיף את ה226.

זוית צפייה זה תאחלס שטויות.

יש רק חיסרון אחד שמפריע לי בסמסונג וזה שאי אפשר לכוון אותו לגובה ושאין pivot.אבל אני אחייה עם זה

פורסם
  • מחבר

תודה אנשים עזרתם לי מאוד אגב לא עניתם לי אם ידוע לכם משהו שקשור לפאנל של המסך הזה

פורסם

תודה אנשים עזרתם לי מאוד אגב לא עניתם לי אם ידוע לכם משהו שקשור לפאנל של המסך הזה

הפאנל הזה נחשב להכי פחות איכותי לעומת המתקדמים יותר

פורסם

אני לא מבין למה כולם פה מכפישים את המסך הזה.

אני שמח שאתה קורא לי כולם :)

מסך גדול מבית טוב.מחיר טוב ואיכות בהחלט טובה.במיוחד ביחס למחיר.

נכון הוא לא דל 24'' (שכחתי את הדגם) ויש לו פאנל tn.אבל הדל עולה 4000 ש"ח.....

VP930 עולה בערך כמו הסמסונג והוא יותר איכותי.

רבותיי...אם נגדיר מסך מפאנל tn להגדרות האופטימליות. 80 % ואף יותר לא יבחינו בשום הבדל.הכל ענייו של טעם אישי.(ואני יודע מכרתי כאלה).

יש כאלה שמעדיפים תמונה עם צבעים יותר "חמים" יש כאלה שמעדיפים עם בהירות גבוהה יותר,יש הרבה.

האם היה בתצוגה של החנות שלך מסך איכותי? כלומר לא TN?

לפי מה הלקוחות בחרו? רוב הלקוחות בוחרים לפי הדשא של מיקרוסופט או מה שהכי זול אבל לקוחות כאלה לא מצפים למצוא בפורום מקצועי כמו פה.

תאמין לי,יש אנשים שאם תשים להם "דל" מול מסך "el jadida " ותוריד את הלוגו.הם לא ידעו מה יותר טוב.

בשביל זה אנחנו כאן לא?

אני הלכתי לאופיסדיפו כדי לראות את המסך בפעולה.וגם שהוא ממש לא היה על ההגדרות הממולצות שלו התמונה הייתה מעולה.

האם באותו אופיסדיפו לא הסתכלת על 971P? דווקא שם יש מסך איותי בתצוגה (בחלק מהסניפים)

כבר אמר מישהו חכם פה שתמיד עדיף לקנות "הכי טוב".למה ליסוע על ג'סטי 93' שיש כ"כ הרבה מכוניות טובות בשוק:מרצדס,ב.מ.וו,אודי וכו'

אם מישהו ימכור לי מרצדס במחיר של הפורד שלי - אני קונה. אני תמיד משתדל להשאר במגבלות התקציב.

בלי כל צל של ספק תמיד אפשר לקנות יותר טוב,והמסך הזה הוא לא הכי טוב בשוק.אבל מי שמחפש מסך גדול מהממוצע,עם שם טוב,נתונים טובים.והכי חשוב בלי לשבור תוכנית חסכון.זה בהחלט מסך טוב.

יש מסכים טובים ממנו באותו המחיר.

פורסם
  • מחבר

אולי הVP930 יותר טוב אבל הוא לא 22 אינצ' והוא גם לא רחב אז זה לא בדיוק מה שכולם מחפשים

פורסם

1.זה לא רק אתה,הרבה אמרו בלי בכלל לראות אותו.

2.נכון אבל הוא 19'' (דיברנו על 22'')

3.האמת שלא היה שם פאנל אחר.ראיתי כבר דגם אחד מהאיכותיים ורואים הבדל. אבל ההפרש לדעתי לא מוצדק

4.זה בדיוק מה שאני אומר,רוב לקוחות לא ממש רואים את ההבדל...

5.חיפשתי שם מסך עם pva ולא מצאתי,בכל מקרה הדגם הספציפי הוא שוב,19''

6.אל תהיה קטנוני...הבנת למה אני מתכוון ;)

7.לא באותו גודל ולא עם אותה אחריות

פורסם

אחריות? למה סאמסונג מתחיבים לאפס פיקסלים ב 226? פעם אחרונה שבדקתי לא(ל VP930 יש אחריות אפס פיקסלים מתים).

בכל מקרה רק מי שלא עבד עם מסך עם פאנל איכותי יגיד שזויות הצפיה לא משנות ולא מפריעות.

הם מפריעות, הם מציקות ובסופו של דבר ללכת על 22" זה מקרה קלאסי של כמות במקום איכות.

כמו שנאמר אנחנו כאן בפורום בשביל לציין שכן המסך גדול ויחסית זול אבל הוא לא טוב ולא משנה

מה תגידו איכות התצוגה שלו הרבה פחות טובה מכל מסך אחר עם פאנל איכותי.

לצערי קשה לראות היום ולשפוט כמה יותר איכותית התצוגה של פאנלים איכותיים כי אף אחד כמעט ולא מציג

אותם בחנויות מכיוון שהמחיר הגבוה יחסית יחד עם נתונים יבשים כביכול נמוכים יבריחו את רוב הקונים שלא מבינים

ושוב בשביל זה אנחנו כאן בפורום.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים