עבור לתוכן

קיבלתי מנילה, מה לבחור ולמה?

Featured Replies

פורסם

untitled.jpg

untitledjhgyigf.jpg

• תגובות 55
  • צפיות 6.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אתה בוחר במה שאתה חושב שתפיק בו את מירב יכולתך וכמובן שאתה חושב שלא ישעמם אותך.

פורסם

מה זה מנילה?

פורסם
  • מחבר

רק בקשה קטנה, מי שלא עשה צבא ואומר לי מה לבחור על סמך "זה הכי טוב, ככה שמעתי", שלא יגיב פה בבקשה. [כמו שלא הייתם רוצים עצה ממשיהו שאין לו רישיון AKA BMW].

פורסם

חחח bmw5? :P

פורסם

לוחם איסוף הכי טוב, אחרי זה הנדסה ואז כפיר(חירמ"כ לשעבר).

פורסם

מה זה לוחם איסוף?

פורסם

מה שאני רק זוכר מזה שיש שם סעיפים על מידת רצונך להיות לוחם/קצין וכו'...

הייתי ממליץ לסמן שהכל אתה רוצה במידה רבה מאד(אלא אם כן אתה מנסה להשתמט)...

יש לי חבר שכתב אחד פחות מהמקסימום ולפי מה שהוא סיפר זה עשה לו בעיה להתקבל אח"כ לקורס קצינים....

לכתוב שיש לך מוטיבציה גבוהה במקרה הזה לא יכול להזיק

פורסם

מה זה לוחם איסוף?

מוד"ש

פורסם

אני יכול להמליץ לך בחום לדרג כ"לא מעוניין" את שיריון ותותחנים עלפי נסיון של חברים שלי יש להם חרא של יציאות יחסית לשאר יחידות הקרביים וזה יחסית טחינה חושמוטה

ואני אזרח מאושר כבר מעל לחצי שנה !!!

פורסם

מוד"ש

לא רק, אבל בעקר.

הייתרונות, תפקיד מעניין, אפשרות להתרחב בקבע ביחידות עורפיות, לא טוחן קו בכלל בניגוד לשאר החטיבות.

הנדסה, תפקיד עדיף בד"כ למרות שגודדי הנדסה טוחנים קווים הרבה יותר קל להכנס שמה לסיירת(כולל יס"פ).

כפיר, גדוד כמו כל גדוד מה שפעם היה חטיבת החי"ר הממוכן של צה"ל אימון קצת ותפקיד קצת יותר כיפי(עושים קורסי נהיגת שטח וכו').

פורסם

תלוי מה אתה רוצה ... בשביל זה יש מנילה תסמן מה שאתה רוצה בהתאם ליכולות שלך , אם אתה רוצה להגיע לאיזה סיירת אז אל תסמן לוחם איסוף :o

בעקרון כל הגדודים זה אותו דבר ד"א אני כבר איזה חצי שנה בצבא (מפלצת פז"מ מטורפת .. יושב בבית בגלל בעיה.) ופגשתי אנשים מכל מיני מקומות ואני עדיין לא יודע מה הכי כדאי מהגדודים .. כמעט כל אחד מגדוד אוהב תמחלקה שלו ותחבר'ה שלו אז הוא יגיד לך שאצלם הכי טוב :\

אא ובחיים אל תסמן הכל באותה מידה כי אז יבחרו בשבילך.. ובד"כ ישימו אותך איפה שאחרים לא רוצים

בעע דובי זובי מה זה "יותר קל להכנס לסיירת" אם כבר אתה רוצה סיירת תבחר סיירת שאתה רואה את עצמך בה ותלך על זה עד הסוף, אל תלך לאיפה שיותר קל להיכנס לסיירת

פורסם

רק כפיר!!!

אבל אולי כדאי שלא תקשיב לי, אני סתם משוחד.

סתם... באמת אחלה חטיבה, לא תצטער.

פורסם

מודש = מודיעין שדה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים