עבור לתוכן

עצה בחינם לגולשים פה

Featured Replies

פורסם

יש כאלה שהשימושים שלהם הם אינטרנט , אימיול , שירים ו ICQ ...

יש לי סמפרון 3000 עובד יפה כמו ATHLON XP ישן אפילו חזק ממנו והחלפתי ל AMD ATHLON DC 4000*2

בקיצור שמתי לב שבשימושים שיש לי אין הבדל בביצועים ביזבוז כסף מטומטם .

בשימושים שרשמתי ההבדלים בין הסמפרון לאתלון הכפול ליבה הם אפסיים .

כנ"ל בין סלרון לפנטיום .

אז מי שכמוני צריך את המחשב לשימושים בסיסיים מעבד של 200 שקל יעשה את העבודה כמו מעבד של 2000 :)

החזרתי את האתלון 4000 לחנות חזרתי לסמפרון ואני מרוצה מאוד חוץ מהקטע הדבילי של הציפצוף מהלוח בהתחלה.

אף טכנאי לא יודע מה זה ...

פורסם

זה ידוע שאין הבדל בשימושים האלה. :nixweiss:

פורסם
  • מחבר

אם אני מפעיל כמה תוכנות במקביל שזה נדיר אז בגלל חוסר זיכרון מטמון על המעבד לפעמים הדפדפן קורס

או

המחשב ניהיה קצת איטי .

בשביל מעבד של 200 שקל אפשר לסבול עדיין לא סיבה לקנות אתלון 4000 * 2

פורסם

זה יפה שאתה מעודד את עצמך. :lol:

פורסם
  • מחבר

מה הקשר מעודד ?

לשלם כל כך הרבה כסף על מעבד שההבדלים בינו לבין הסמפרון אחוז וחצי ?

חבל שאין סמפרון כפול ליבה חחח זה יכל להיות נחמד .

פורסם

למען האמת היה

3600*2 עם 256KB *2

ותראה,לשימושי אנטרנט אל תצפה שכפול ליבה יהיה טוב יותר מסמפרון,במשחקים למשל או בתוכנות גרפיות כבדות ובכלל מולטי טאסק כפול ליבה מומלץ יותר

פורסם

מה הקשר מעודד ?

לשלם כל כך הרבה כסף על מעבד שההבדלים בינו לבין הסמפרון אחוז וחצי ?

http://hwzone.co.il/news/1178568493/27037/

לעומת זאת, לא מתכננת AMD להשיק אך ורק מעבדים לשוק הגבוה, לראשונה בהיסטוריית החברה, תשיק AMD מעבדי סמפרון תקציביים כפולי ליבה. מדובר בהחלט במהלך נבון, שכן לאינטל יש כבר הרבה זמן מעבדים כאלה, דבר המאפשר גם למעבדים הזולים של החברה להנות מיתרונות ריבוי הליבות.

חלומך יתגשם בקרוב :smile1:

פורסם
  • מחבר

אינטרנט ואימיול במקביל זה לא מולטי טאסק ?

סליחה על הבורות :nixweiss:

פורסם

אם אני מפעיל כמה תוכנות במקביל שזה נדיר אז בגלל חוסר זיכרון מטמון על המעבד לפעמים הדפדפן קורס

או

המחשב ניהיה קצת איטי .

בשביל מעבד של 200 שקל אפשר לסבול עדיין לא סיבה לקנות אתלון 4000 * 2

מסכים!

אבל יש אנשים שהקריסות מאוד מפריעות להם, אז בשביל השקט הנפשי הם לוקחים מעבדים יותר חזקים.

פורסם

אינטרנט ואימיול במקביל זה לא מולטי טאסק ?

סליחה על הבורות :nixweiss:

זה מאמץ את המעבד מעט מאוד, טכנית, זה MT, אבל פיזית, אפילו סלרון יתמודד עם זה יופי. (הבעיה פה תהיה רוחב הפס שלך, ולא המעבד)

פורסם
  • מחבר

אם הבעיה רק קריסות יש מעבד יותר זול AMD 4000 1MB SINGLE CORE יותר זול משמעותית

לא צריך כפול ליבה .

נזכרתי במשהו מצחיק .. חחחחח ....

נכנסתי לאיזה פורום חומרה מתחרה ומשהו רשם " מישהו יודע איזה מעבד היה להיטלר ? דורון או סלרון ? " ...

סתם לא קשור סליחה .

פורסם

[ציניות, סליחה מראש ממי שנפגע מההודעה]

היו לו שני מחשבים

אחד עם V1 והשני עם V2

שני המחשבים של המותג ורמאכט

[\ציניות]

פורסם

יש לי פנטיום 3 (1000מהירות ) בכל אופן הוא מספיק לשימושים שצינתה די ויותר .

ואפילו אין לי קריסות של הדפדפן אף פעם .

הקטע שעכשיו אני מעוניין לראות סרטים בHD איזה מעבד יעשה את העבודה אני מבין שכבר אצטרך להחליף מחשב ....

הקטע שאם אני משתמש באותם שימושים כמוך אז איזה מחשב הכי יתאים לי בעלות הכי זולה .

רזולוציה שךל 720P מקס' 1080I .

תודה :kopfpatsch:

פורסם

http://hwzone.co.il/community/index.php?board=24.0

תפתח דיון בנושא הזה בפורום שננתי פה למעלה, תכתוב בכותרת לאיזה שימושים וכמה אתה מוכן להשקיע במחשב, ושם כבר יעזרו לך, התגובה שלך לא קשורה לפורום הזה. (אבל אם כבר פתחת את זה, כרטיס המסך של המחשב יהיה GeForce 8500GT)

פורסם

תהיה לפי דעתי גם בעיה של מעבד עם תרצה לראות סרטים דחוסים - X264 , ולא יהיה לך כרטיס מאיץ חומרתי כמו 8600 וכדומה..

היה לי מעבד ATHLON-64 3000 , ליבה אחת, והוא לא היה מספיק טוב להרצת סרטי X264 ללא לאגים לפעמים.. קצת OC פתר את הבעיה אבל עדיין העומס עליו היה עומד על 80 אחוז רוב הסרט..

אני עכשיו עם X2-3800 בOC ל 2700 ואני מריץ שני סרטי X264 720P במקביל , אחד בMEDIA PLAYER ואחד ב BS-PLAYER והשימוש במעבד מגיע ל 50-60 אחוז בלבד..

דבר שני, ליאור, לא הבנתי את הבדיחה שלך.. (אם זו בכלל אמורה להיות בדיחה..)

ולפתוח הדיון הזה - מה קשור הדיון הזה ?? את מה שאתה טוען כל ילד בן 8 יודע כבר משנה שעברה..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים