פורסם 2003 בפברואר 822 שנים לאחרונה ראיתי שתהכרטיס של HERC והוא נראה פיצוץ - עם היטסינקים על הזכרונות והכל... אבל שמעתי שיש בעיות אחריות בארץ - האם זה הסתדר שאלתי השני היא האם לחכות לזה של GIGA - אין לו היטסינקים על הזכרונות אך יש לו פתרון קירור למעבד טוב יותר לדעתי נ.ב. אני יודע שזו לא תמונה של ה PRO אך לא מצאתי תמונה שלו
פורסם 2003 בפברואר 822 שנים תיקח את המקורי של ATI באריזת OEM ב-1200ש"ח, בשביל מה לך להוציא סתם עוד 200ש"ח על ההרקולס, הם בדיוק אותו הדבר,ועם אתה כל-כך רוצה את הקירור של ההרקולס אז ב-200ש"ח שחסכת תקנה את הקירור לכרטיס מסך של Zalman ותקבל כרטיסהרבה הרבה הרבה יותר טוב ל-OC.
פורסם 2003 בפברואר 822 שנים כן, באמת , למה לקחת את ההרקולס , הוא סתם ביבוז של כסף למרות שהוא נראה כרטיס מרשים ביותר מבחינת קירור.קח את הATI ואם אתה מטורף על ג'יגהבלט אז חכה להם.
פורסם 2003 בפברואר 822 שנים ב R9700 בסך הכל חוץ ממהיטסינקים אין הבדל בין הכרטיסים, אז קח את מה שיוצא הכי זול.
פורסם 2003 בפברואר 822 שנים מחבר השאלה שלי היא בנוגע לאחריות ותמיכה בארץ. והאם מישהו נתקל בבעיות עם HERC
פורסם 2003 בפברואר 822 שנים ב R9700 בסך הכל חוץ ממהיטסינקים אין הבדל בין הכרטיסים, אז קח את מה שיוצא הכי זול.מה הקשר? הדיון הוא על 9500 פרו.
פורסם 2003 בפברואר 822 שנים אני לא הייתי מציע את GUGABYTE כי מאיזה שהיא סיבה הם תמיד נשרפים לי... תקנה ATI, הם יותר טובים (זה מה שאני מציע).
פורסם 2003 בפברואר 822 שנים בגלל שהם נשרפים לך אף אחד לא יקנה Gigabyte? הם אחת היצרניות המובילות עם לא הכי מובילה לכרטיסי מסך מבוססישבב ATI.
פורסם 2003 בפברואר 822 שנים אני לא הייתי מציע את GUGABYTE כי מאיזה שהיא סיבה הם תמיד נשרפים לי... תקנה ATI, הם יותר טובים (זה מה שאני מציע).למה שלא יקנו ג'יגהבייט אם לך היה ניסיון אישי לא טוב איתם ? מי יודע , יכול להיות שהם נשרפים באשמתך (אני רומז על OC).
פורסם 2003 בפברואר 822 שנים אף פעם לא עשיתי להם OC (רק לATI זה היה הפעם הראשונה ורק מתוך סקרנות).והם נשרפים לא רק אצלי, יש לי 2 חברים שנישרף להם הכרטיס.
פורסם 2003 בפברואר 822 שנים אף פעם לא עשיתי להם OC (רק לATI זה היה הפעם הראשונה ורק מתוך סקרנות). והם נשרפים לא רק אצלי, יש לי 2 חברים שנישרף להם הכרטיס. שמענו כבר על "החברים" שנשרף להם גם הכרטיס ובלה בלה בלה............. או שזה נכון ואתה התקנת לכולם את הכרטיסים ובגלל זה נשרף להם?
פורסם 2003 בפברואר 822 שנים תיאורייה נחמדה אבל בדרך כלל שיש לי בעייה במחשב אני מתקשר אליהם ולא ההפך ;D
פורסם 2003 בפברואר 822 שנים בקיצר מה שאני בא להגיד זה שלא תדבר סתם שטויות, ג'יגהבייט היא אחת החברות הכי טובות לייצור כרטיסי מסך ועם זה אי-אפשר להתווכח, או שהחברים שלך לא מבינים {גם זו אפשרות}
פורסם 2003 בפברואר 822 שנים לא אמרתי (אני לא אומר שאני יודע פה הכי טוב!), אני פשוט כתבתי את דעתי ומה קרה לי איתם, מי שקונה שיעשה חשבון לעצמו, אני לא מכריח אף אחד!*ודי כבר לקפוץ עלי על כל נושא* טוב אתה יודע יותר טוב! שמח?
פורסם 2003 בפברואר 822 שנים זה לא מה שאמרתי, אמרתי שפשוט דיי לדבר שטויות, טוב יאללה דיי, ניתן לנושא הדיון האמיתי להמשיך.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.