עבור לתוכן

HERCULES Vs. GIGABYTE in 9500PRO

Featured Replies

פורסם

לאחרונה ראיתי שתהכרטיס של HERC והוא נראה פיצוץ - עם היטסינקים על הזכרונות והכל...

AmbianceWeb9500Pro.jpg

אבל שמעתי שיש בעיות אחריות בארץ - האם זה הסתדר שאלתי השני היא האם לחכות לזה של GIGA - אין לו היטסינקים על הזכרונות אך יש לו פתרון קירור למעבד טוב יותר לדעתי

card.jpg

נ.ב. אני יודע שזו לא תמונה של ה PRO אך לא מצאתי תמונה שלו

פורסם

תיקח את המקורי של ATI באריזת OEM ב-1200ש"ח, בשביל מה לך להוציא סתם עוד 200ש"ח על ההרקולס, הם בדיוק אותו הדבר,

ועם אתה כל-כך רוצה את הקירור של ההרקולס אז ב-200ש"ח שחסכת תקנה את הקירור לכרטיס מסך של Zalman ותקבל כרטיס

הרבה הרבה הרבה יותר טוב ל-OC.

פורסם

כן, באמת , למה לקחת את ההרקולס , הוא סתם ביבוז של כסף למרות שהוא נראה כרטיס מרשים ביותר מבחינת קירור.

קח את הATI ואם אתה מטורף על ג'יגהבלט אז חכה להם.

פורסם

ב R9700 בסך הכל חוץ ממהיטסינקים אין הבדל בין הכרטיסים, אז קח את מה שיוצא הכי זול.

פורסם
  • מחבר

השאלה שלי היא בנוגע לאחריות ותמיכה בארץ. והאם מישהו נתקל בבעיות עם HERC

פורסם

ב R9700 בסך הכל חוץ ממהיטסינקים אין הבדל בין הכרטיסים, אז קח את מה שיוצא הכי זול.

מה הקשר? הדיון הוא על 9500 פרו.

פורסם

אני לא הייתי מציע את GUGABYTE כי מאיזה שהיא סיבה הם תמיד נשרפים לי... תקנה ATI, הם יותר טובים (זה מה שאני מציע).

פורסם

בגלל שהם נשרפים לך אף אחד לא יקנה Gigabyte? הם אחת היצרניות המובילות עם לא הכי מובילה לכרטיסי מסך מבוססי

שבב ATI.

פורסם

אני לא הייתי מציע את GUGABYTE כי מאיזה שהיא סיבה הם תמיד נשרפים לי... תקנה ATI, הם יותר טובים (זה מה שאני מציע).

למה שלא יקנו ג'יגהבייט אם לך היה ניסיון אישי לא טוב איתם ? מי יודע , יכול להיות שהם נשרפים באשמתך (אני רומז על OC).

פורסם

אף פעם לא עשיתי להם OC (רק לATI זה היה הפעם הראשונה ורק מתוך סקרנות).

והם נשרפים לא רק אצלי, יש לי 2 חברים שנישרף להם הכרטיס.

פורסם

אף פעם לא עשיתי להם OC (רק לATI זה היה הפעם הראשונה ורק מתוך סקרנות).

והם נשרפים לא רק אצלי, יש לי 2 חברים שנישרף להם הכרטיס.

שמענו כבר על "החברים" שנשרף להם גם הכרטיס ובלה בלה בלה.............

או שזה נכון ואתה התקנת לכולם את הכרטיסים ובגלל זה נשרף להם? :lol:

פורסם

תיאורייה נחמדה אבל בדרך כלל שיש לי בעייה במחשב אני מתקשר אליהם ולא ההפך ;D

פורסם

בקיצר מה שאני בא להגיד זה שלא תדבר סתם שטויות, ג'יגהבייט היא אחת החברות הכי טובות לייצור כרטיסי מסך ועם זה אי-אפשר

להתווכח, או שהחברים שלך לא מבינים {גם זו אפשרות} :lol:

פורסם

לא אמרתי (אני לא אומר שאני יודע פה הכי טוב!), אני פשוט כתבתי את דעתי ומה קרה לי איתם, מי שקונה שיעשה חשבון לעצמו, אני לא מכריח אף אחד!

*ודי כבר לקפוץ עלי על כל נושא*

טוב אתה יודע יותר טוב! שמח?

פורסם

זה לא מה שאמרתי, אמרתי שפשוט דיי לדבר שטויות, טוב יאללה דיי, ניתן לנושא הדיון האמיתי להמשיך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים