עבור לתוכן

עוד טיפה והיה לי 9700PRO במחשב!

Featured Replies

פורסם

כבר דפקת את האחריות בזה שעשית OC .

זה לא נכון. אני עדיין לא נתקלתי באף אחד שסירבו לו לממש את האחריות בגין המהרה (כמובן שאני לא מדבר על מטורפים למיניהם אשר עושים וולט מוד וכו'...).

ומקסימום אם כן מסרבים ואומרים שהכרטיס עבר המהרה (וזה ממש מקרה קיצוני) אז משחקים אותה ראש קטן וכאילו אתם לא יודעים על מה הם מדברים, נראה לכם שהם יתחילו להתווכח איתכם? מילא היבואן הוא זה שמחליף...

בואינה אני רואה הפורומים הפה לא יציבים בדעותיו . אני שאלתי פה או בפורום אחר פעם אם המהרה לכרטיס מסך הורסת את האחריות וענו לי שכן . לא משנה.

פורסם
  • מחבר

היא באמת הורסת, רק שברוב המיקרים קשה לדעת אם הייתה בעייה בכרטיס או שבאמת ביצעו בו המהרה.

פורסם

היא באמת הורסת, רק שברוב המיקרים קשה לדעת אם הייתה בעייה בכרטיס או שבאמת ביצעו בו המהרה.

נו זהו, זה מה שהתכוונתי . אם אתה עושה OC והחנות מגלה את זה אז אין אחריות אבל תמיד אפשר להאשים את הכרטיס עצמו שהיו לו בעיות.

פורסם

לחנות אין את הכלים לגלות אם באמת ביצעו המהרה בכרטיס. בשביל לגלות אם באמת ביצעו המהרה צריך לשלוח למעבדת החברה ושם היא יכולה לבדוק, אבל הדבר לוקח יותר מדי משאבים כך שיותר פשוט וזול, גם לחנות גם ליבואן וגם לחברה, לתת לך כרטיס חדש במסגרת האחריות.

כמו כן אף חברה לא תפתח מעבדה מיוחדת לבדיקת אחריות של כרטיסים בגין המהרה, זה לא משתלם כלכלית ואין לה צורך בכך, פשוט וזול יותר (לחברה) להחליף את הכרטיס וזהו...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים