עבור לתוכן

עוד טיפה והיה לי 9700PRO במחשב!

Featured Replies

פורסם

אז ככה, יש לי כרטיס ATI RADEON 9500PRO 128MB על כרטיס של ATI.

לאחרונה התחלתי להיות סקרן עד כמה אני יכול למתוח את מגבלות ה RIDISKA שלי (שמו של הכרטיס שלי, או בקיצור "כרטיסי"- אל תסתכלו עליי ככה, יש אנשים שנותנים שם לגיטרות שלהם, אני נותן שמות לכרטיסי המסך שלי).

בקיצור הגעתי ל 8 MHZ מתחת ל RADEON 9700PRO של HERCULES במהירות ליבה

ועקפתי את הרקולס ב 7 MHZ במהירות זיכרון.

אני מאוד גאה בכרטיסי שלי...

הנה תשובה שרבים חיכו לה בפורום: האם הרקולס באמת נותן ביצועים טובים יותר מכרטיסים אחרים?

אני מחכה לתגובות!

פורסם

אז ככה, יש לי כרטיס ATI RADEON 9500PRO 128MB על כרטיס של ATI.

לאחרונה התחלתי להיות סקרן עד כמה אני יכול למתוח את מגבלות ה RIDISKA שלי (שמו של הכרטיס שלי, או בקיצור "כרטיסי"- אל תסתכלו עליי ככה, יש אנשים שנותנים שם לגיטרות שלהם, אני נותן שמות לכרטיסי המסך שלי).

בקיצור הגעתי ל 8 MHZ מתחת ל RADEON 9700PRO של HERCULES במהירות ליבה

ועקפתי את הרקולס ב 7 MHZ במהירות זיכרון.

אני מאוד גאה בכרטיסי שלי...

הנה תשובה שרבים חיכו לה בפורום: האם הרקולס באמת נותן ביצועים טובים יותר מכרטיסים אחרים?

אני מחכה לתגובות!

אני מקווה שאתה יודע שיש עוד הבדלים בין 9500 פרו לבין 9700 פרו חוץ מבהבדלים של מהירויות זכרונות כמו צינורות עיבוד . אז ככה שבכל מקרה אפילו אם היית עובר את המהירויות של הזכרונות של ה-9700 פרו אז לא היית מקבל את אותם הביצועים .

עשית איזשהם שינויים למערכת הקירור ?

פורסם

ב r9700pro

אין את הצינורות הרדומים שיש ב r9500

פורסם

ישראל בעלייה

פורסם

ישראל בעלייה

ספאמר דפוק.

פורסם
  • מחבר

אני יודע, בגלל זה כתבתי שעוד טיפה חסרה... :P

פורסם

אני יודע, בגלל זה כתבתי שעוד טיפה חסרה... :P

אהבתי... :D

פורסם

תן תמונה משהו. האם עשית קירור מיוחד

פורסם
  • מחבר

האמת שלא! רציתי אבל הורדתי RIVE TURNER והתחלתי להעלות, אחרי שראיתי שזה מתחיל ל"הקפיץ" טקסטורות אני מוריד טיפה ונותן לו לעבוד משהו כמו שעה על טקסטורות כבדות (3DMARK), אחרי שהכרטיס מתרגל אני מעלה עוד קצת, הגעתי לגבול שבו אני לא יכול להעלות יותר.

אבל אני אנסה לשים לו מעוורר קטן או היטסינק (רק שאני מפחד לדפוק את האחריות).

ואני בכיף אעלה תמונות אם אני אדע איך להעלות תמונות מהמחשב.

פורסם
  • מחבר

קודם כל עליך לדעת שיש לי מעבד P3 700

עכשיו נשווה (אני אכתוב איפה וכמה עקפתי אותך).

High Polygon Count (8 lights) עקפתי אותך ב 2 בערך

Advanced Pixel Shader עקפתי אותך ב 20 הערך

בכל שאר המבחנים עקפת אותי בערך בשליש!

(זה מראה מה מעבד חדש יכול לעשות לא?)

פורסם

כל המבחנים שציינת, משתמשים ברובם בכוח העיבוד של הכרטיס הגרפי, ולא של המעבד המרכזי...

פורסם

האמת שלא! רציתי אבל הורדתי RIVE TURNER והתחלתי להעלות, אחרי שראיתי שזה מתחיל ל"הקפיץ" טקסטורות אני מוריד טיפה ונותן לו לעבוד משהו כמו שעה על טקסטורות כבדות (3DMARK), אחרי שהכרטיס מתרגל אני מעלה עוד קצת, הגעתי לגבול שבו אני לא יכול להעלות יותר.

אבל אני אנסה לשים לו מעוורר קטן או היטסינק (רק שאני מפחד לדפוק את האחריות).

ואני בכיף אעלה תמונות אם אני אדע איך להעלות תמונות מהמחשב.

כבר דפקת את האחריות בזה שעשית OC .

פורסם
  • מחבר

לא ממש, בחנות אצמרו שכל עוד שהם לא רואים משהו יצא דופן כעל הכרטיס אין להם בעייה להחליף!

פורסם

כבר דפקת את האחריות בזה שעשית OC .

זה לא נכון. אני עדיין לא נתקלתי באף אחד שסירבו לו לממש את האחריות בגין המהרה (כמובן שאני לא מדבר על מטורפים למיניהם אשר עושים וולט מוד וכו'...).

ומקסימום אם כן מסרבים ואומרים שהכרטיס עבר המהרה (וזה ממש מקרה קיצוני) אז משחקים אותה ראש קטן וכאילו אתם לא יודעים על מה הם מדברים, נראה לכם שהם יתחילו להתווכח איתכם? מילא היבואן הוא זה שמחליף...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים