פורסם 2007 ביוני 2118 שנים WTF !!?מאיפה לעזאזל המצאת את התאוריה המופרכת הזאת לגבי הקשר בין הפילטר AA לבין מהירות תדר הזכרון !!? מה קשור בכלל !!?תדר הזכרון זה דבר קבוע ! הוא לא משתנה לעולם !! (לעמות תדר ליבה שכן משתנה בהתאם למצב 2D/3D)אפשר ללמוד על שיטות AA על קצה המזלג כאן - http://www.devmaster.net/wiki/Multisamplingויש הבדל מהותי בין DX9 ל DX10. גם אם לא רואים את זה בגרפיקה (ויראו גם יראו) התכנות ב DX10 הרבה יותר גמיש מה DX9 ואמור לדרוש פחות משאבים בשביל לתת את אותה התוצאה אם היה מתוכנן ב DX9..
פורסם 2007 ביוני 2118 שנים תתפלא! הMHZ של הזכרון של הכרטיס משתנה שאתה מריץ משחק,נקודה.ועוד משהו,כרטיס שיש לו 512 זכרון ו256BIT אז רק 256MB פועל באמת.
פורסם 2007 ביוני 2118 שנים אהה כן ?טוב כנראה שאתה ממש תותח בזה אח שלי.. אז אני מוותר על התענוג שבוויכוח איתך ומאחל לך לילה טוב וסופ"ש מהנה..עם עובדות כאלה אני פשוט לא יכול להתווכח..
פורסם 2007 ביוני 2218 שנים במצב 2D מהירות הזכרון אכן יורדת לפי ידעתי.אבל העובדה שהצגת שכרטיס עם 256BIT BUS ו 512MB RAM מנצל רק חצי זאת שטות גמורה.אין קשר בין כמות הRAM על הכרטיס לרוחב הפס של הזכרון.
פורסם 2007 ביוני 2218 שנים תתפלא! הMHZ של הזכרון של הכרטיס משתנה שאתה מריץ משחק,נקודה. ועוד משהו,כרטיס שיש לו 512 זכרון ו256BIT אז רק 256MB פועל באמת. הרגת אותי !!@! איזה חרטה !!! אז אתה חושב שב- 1950XTX רק 256 מגה פועלים באמת ? עזוב, אני לא בא להביך אותך עכשיו, אבל פעם הבאה שמור את השטויות שלך לעצמך ואל תטעה אחרים...
פורסם 2007 ביוני 2218 שנים במצב 2D מהירות הזכרון אכן יורדת לפי ידעתי.אבל העובדה שהצגת שכרטיס עם 256BIT BUS ו 512MB RAM מנצל רק חצי זאת שטות גמורה.אין קשר בין כמות הRAM על הכרטיס לרוחב הפס של הזכרון.מסכים לחלוטין!!!!!! אם כי ניתן לקבוע שה2D CLOCK וה3D CLOCK יעבדו באותו תדר ללא צורך לשנות אבל זה לא ביג דיל...תתפלא! הMHZ של הזכרון של הכרטיס משתנה שאתה מריץ משחק,נקודה.ועוד משהו,כרטיס שיש לו 512 זכרון ו256BIT אז רק 256MB פועל באמת.אני מבין שאתה מאוד מומחה בתחום, אז בוא נראה אם יש לנו SLI עם 2 כרטיסי מסך ולשניהם 512 אז ז"א שרק אחד מהם עובד על 256MB ו256BIT???? אני לא אבייש אותך, אבל מה שאמרת אומר הכל.
פורסם 2007 ביוני 2218 שנים לא יודע איך אצלכם מבדיקה שעשיתי גם במצב 2D וגם במצב 3D מהירות הזיכרון זהה רק מהירות הליבה משתנה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.