פורסם 2007 ביוני 2018 שנים שלום יש לי מחשב נייד של HP והשנאי שלו נשרף ואני לא מצליח למצוא מקום לקנות חדש המפרט שלו הוא כזה: Input: 100-240V ~ 2A(2A) 50-60Hz Output: 18.5V (18.5v) --- 6.5A (6.5a) 120W כיוון שהמחשב הוא יד שנייה גם אין לי אחריות ככה שגם אם רציתי לשלוח לHP זה לא יתן כלום אם יש למישו פיתרון אני אשמח מאוד לשמוע עליו! תודה רבה מראש לעוזרים! ??? ??? ??? :xyxthumbs:
פורסם 2007 ביוני 2018 שנים מחבר מה הכוונה? הביאו לי שנאי שהוא רק מכשירי כזה אבל הוא התחמם יותר ממה שאמור להתחמם והם אמרו שזה בגלל שהשנאי המקורי שלי הוא חזק יחסית בגלל שהוא 6A (6 אמפר..) מהשנאי שהם הביאו לי (מאיזו חנות אלקטרוניקה..) והשנאי שהם הביאו לי היה 5A כי אין בשוק כזה שנאי זה מה שאמרו לי :kopfpatsch: קיצר השנאי שהביאו לי לא מתאים כתחליף מהשוק.. =\
פורסם 2007 ביוני 2018 שנים מה הכוונה? לשנאי רק מכשירים כזה??? זה מה שהביאו לי אבל הוא התחמם יותר ממה שאמור להתחמם והם אמרו שזה בגלל שהשנאי המקורי שלי הוא חזק יחסית בגלל שהוא 6A (6 אמפר..) והשנאי שהם הביאו לי היה 5A כי אין בשוק כזה שנאי זה מה שאמרו לי :kopfpatsch: מאיפה אתה בארץ ?
פורסם 2007 ביוני 2118 שנים מחבר כן אני מהארץ סליחה על מה שכתבתי בצורה ממש מפגרת! לא יודע איך הצלחתי לכתוב כל כך מפגר.. =\ חחח הנה ערכתי את מה שרשמתי שם: מה הכוונה? הביאו לי שנאי שהוא רק מכשירי כזה אבל הוא התחמם יותר ממה שאמור להתחמם והם אמרו שזה בגלל שהשנאי המקורי שלי הוא חזק יחסית בגלל שהוא 6A (6 אמפר..) מהשנאי שהם הביאו לי (מאיזו חנות אלקטרוניקה..) והשנאי שהם הביאו לי היה 5A כי אין בשוק כזה שנאי זה מה שאמרו לי :kopfpatsch: קיצר השנאי שהביאו לי לא מתאים כתחליף מהשוק.. =\
פורסם 2007 ביוני 2218 שנים ואיי אתה עקשן אתה ! ;D רציתי להפנות אותך למעבדה מקצועית באשדוד אבל אתה הם הראש בקיר
פורסם 2007 ביוני 2218 שנים מחבר DOH אני לא מאמין לא הבנתי תשאלה שלך!!!! עכשיו הבנתי ואני מחיפה קריות.. סליחה על הבורות!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.