עבור לתוכן

כרטיס 8800 יוגבל בגלל P4 3GHZ?

Featured Replies

פורסם

זה יעזור כמובן.

פורסם

SC זה המשחק העיקרי שתראה בו הגבלה חמורה במעבד, מכיוון שהוא מסתמך חזק מאוד על כוח עיבוד.

משחקי אסטרטרגיה מייחסים חשיבות עליונה למעבד(לאחר כרטיס מסך כמובן), אז קח את זה בחשבון. כל עוד אתה סוחט את המיץ מהכרטיס על רזולוציות גבוהות אתה תרגיש בחנק קטן\לא תרגיש בכלל למרות שהFPS הכללי יהיה נמוך בהרבה מזה של מעבדים אחרים.

פורסם
  • מחבר

יש לי רזולוציה מקסימלית(טבעית) של 1440X900 אז זאת לא תהיה בעיה. שיחקתי בC&C החדש בלי הרבה בעיות עם המעבד הזה. בשביל מה שאני צריך, המחשב יחזיק עוד שנה שנתיים

פורסם

בחירה נבונה ! (כמוני)

תתחדש !

פורסם

nav2k אתה מתבסס על עובדות או שאתה אומר בערך כי אתה מפחיד אותי... :-\ (זה נראה כאילו רק בגלל שאתה עשית את השיקול הזה אתה חושב שהוא הכי נכון וממליץ עליו לכולם...)

פורסם

"צוואר בקבוק קטן" = פחות 15 FPS

פורסם

nav2k אתה מתבסס על עובדות

לך פורום מעבדים, כנס לסטקי, יש שם קישור להשוואה של מלא מלא מעבדים, תיראה שאפילו ההשוואה שעשו שם במשחקים היא עם איכות מינימלית כי הם יודעים שבאיכות מקסימלית כמעט ולא יהיה הבדל ומה שייקבע זה רק כרטיס המסך.

אני לא אומר לך כי אני קונה את זה, אני גם לא חושב שאני צודק ב- 100% כי יש משחקים שבאמת אין טעם לקנות כרטיס מסך כזה חזק עם כזה מעבד אבל במשחקים שאני משחק אותם לא יהיה הבדל כי גם אם תחשוב על זה ב- 75% מהמשחקים כמעט ואין פיזקה

וגם באלא שיש ההבדלים בין מעבד למעבד לא יהיו ענקיים...

ודיי לרשום את השם שלי לא נכון ! זה NAVK2 !!!! :pissed:

פורסם

יהיה לך צוור בקבוק ענק,במשחקים שציריכים מעבד חזק.

למשל,LOST PLANET יעבוד לך בלי צוור בקבוק אבל למשל DIRT לא יזוז לך בגלל שלמעבד יהיה מאוד קשה.

הרבה משחקים יזוזו לך כיאילו יש לך 7600GT בגלל המעבד.

פורסם

ממש לא.

אולי DIRT קצת, אבל עדיין לא כמו שיש לך 7600GT, אולי ברמה של 1950PRO (הבדל של 10FPS) אבל לא יותר מזה.

פורסם

עם מעבד חלש וגרוע כמו שלו, לא הייתי בכלל טורח להשקיע בכרטיס מסך אולי 7600GT אולי, אבל הייתי מחכה להזמדנות להחליף לK10 או לC2D גם אם זה ייקח זמן.

פורסם
  • מחבר

אני לא עומד לשחק בDIRT. שיחקתי כבר במשחקים שמצריכים פיזיקה עם הכרטיס שלי וזה עבד בסדר יחסית לשאר המשחקים. די דומה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים