עבור לתוכן

כרטיס 8800 יוגבל בגלל P4 3GHZ?

Featured Replies

פורסם

כי זאת תהייה ממש באסה. אני צריך כרטיס חדש וברגע שהמחיר ירד קרוב יותר ל-1000 ש"ח אני אקנה אותו-אלא אם כן הוא מוגבל ע"י המעבד...

אז הוא מוגבל או לא? תודה לכל העוזרים

פורסם

1) הוא לא יתמכר ב-1,000 ש"ח, כי אתה לא נביא וגם אני לא.

2) יגרם צוואר בקבוק.

פורסם

כן.

פורסם

בוא נגיד שהוא יפעל הרבה הרבה יותר טוב עם E6400 או משהו בסגנון.. אבל כמובן שאתה תרגיש שיפור ביצועים עצום לעומת למשל X600 או 6600GT או 6800...

מה שכן.. את הפוטנציאל שלו אתה לא ממש תראה עם P4 3GHZ

פורסם
  • מחבר

תודה רבה. הרגע הצלתם אותי מלבזבז 900 שח יותר מדי. אז מה אתם ממליצים: 1950XT או 8600GT?

פורסם

ה - X1950XT טוב פי שלוש במקרים מסויימים.

פורסם

אבל לX1950XT יהיה גם צוואר בקבוק לא?

פורסם
  • מחבר

אני מקווה שלא. זה כרטיס שהיה קיים כש המעבדים כפולי הליבה רק יצאו לא? הוא אמור להיות מסוגל להתמודד עם ליבה אחת של 3GHZ

פורסם

אני שואל את זה משום שיש לי 7800gs שהוא יותר חלש מהX1950XT והוא גורם לצוואר בקבוק קטן (גם לי יש p4 3Ghz)

פורסם

גם ל - X1950XT יהיה צוואר בקבוק, אבל קטן יותר.

פורסם
  • מחבר

זה ממש הורס לי את הכל :s07:.אין שיום כרטיס ברמה הזאת שלא גורם לצוואר בקבוק??? יש לי 6600LE וזה די...טוב...חרא :bash:.

פורסם

1950XT לא יוגבל ברמה שתשים לב, ההבדלים בין המעבד שלך לבין מעבדים אחרים יהיו רק ב 60FPS+.

למעט משחקי אסטרטגיה\משחקים מרובי משתתפים, שזה בערך 15% מהמשחקים.

פורסם

ישנם גם FPS שמתבססים חזק על כוח העיבוד של המעבד, אבל ככל שעולים בהגדרות הגרפיות המעבד מפסיק להיות צוואר הבקבוק.

פורסם
  • מחבר

OK תודה כולם. נראה לי אני ילך עם ה-X1950XT.

בסוף השבוע הבא אני אוכל לשחק שוב. ;D

פורסם

בתכלס באמת הכי משתלם שתקנה ת' X1950XT כרטיס מצוין ואתה אפילו לא תשים לב לצוואר בקבוק כי הוא מאוד קטן.

אה ויש לי שאלה, אם נגיד נעשה אוברקלוק למעבד (למרות שהוא חרא לoc ) למהירות יותר גדולה נגיד כמו 3.6 גי'גה-הרץ, זה יעזור במשו?

או שבכלל לא שווה לעשות את זה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים