עבור לתוכן

NZXT HUSH- VS -NZXT APOLLO

Featured Replies

פורסם

טוב חיכיתי וחיכיתי שהאפולו יחזור למלאי והנה ראיתי פתאום את הHUSH ראיתי שיש לו ציפוי פנימי עם חומר משתיק רעשים ושהוא דיי מרווח ואפילו יפה..

עכשיו אני רוצה לדעת מי משניהם יותר טוב מהבחינות האלו: (לפי סדר של חשיבות בעיניי)

1) שקט!!

2) איוורור

3) מרווח פנימי

4) איכות בנייה

ואם יש איזה פיצ'ר בHUSH אשמח אם תוכלו לפרט...התוספת בין השניים לא עצומה ואם ההבדלים גדולים דיים אז הHUSH עדיף

פורסם

אם השקט ממקום בראש סדר העדיפויות שלך אז אין ספק שה-Hush הוא המארז בישבילך. הבעיה היא שאני לא יודע מתי הוא אמור להיות זמין ובמלאי בארץ.

כעיקרון ה-Hush מאורר מאוד (חפש לינק לסקירה של טמפ' שפורסם ע"י דניס) וכמובן איכותי לא פחות מהאפולו ומרווח במידה (סה"כ לא מדובר ב-Full Tower )

פורסם

לא ראיתי השוואה של יכולות הקירור לכן אני לא יודע להגדי במדויק אבל אני בספק אם ההבדלים גדולים יותר מדי.

כעיקרון יש אותו גם ב-IQPC אבל נדמה לי שהוא לא במלאי בשתי החנויות

פורסם

יש השוואה של קירור בינו לבין STACKER והוא לקח את STACKER ברוב המבחנים.

אני מניח ש STACKER יותר קריר מ APOLLO.

פורסם

למה אתה מניח ככה? ה-Hush רק עם 2 מאוררים וגם הוא קריר יותר מה-Stacker אז יש סיכויים די טובים לכך שהאפולו יותר קריר גם כן.

בכל מקרה ללא השוואת כאמור אין דרך לדעת.

פורסם
  • מחבר

אז כלומר שהוא קריר מאוד....שמעתי את הסירטון שלו עם המאוורר הרועש ההוא...שקט מאוד...ועוד יש לי קיט של השקטנה של TT אני ידביק שיכבה שניה אז אני חושב שלחלוטין לא יישמעו אותו

בכול מקרה שלחתי מייל לIQPC על ההגעה שלו למלאי...כשהם יישלחו לי אני יגיד

ת'אמת מאוד רציתי את האפולו אבל זה ניראה לי יותר שקט והאמת הוא גם יפה כזה בלי ציעצוע של חלון ואולטרא וכאלה....

פורסם

אני מאוד אוהב את ה-Hush ואני חושב שהוא בהחלט ברכה לחובבי השקט שאין להם תקציבים ל-P180/182.

מה גם שאני חושב שהוא הרבה יותר יפה מהאחרונים אבל עדיין אלגנטי וסולידי.

זה שהוא יותר שקט מהאפולו - אין ספק. בגלל זה אמרתי שאם השקט הוא בראש סדר העדיפויות שלך בכלל אין מקום להתלבטות

פורסם

גם אני ממתין למארז הזה [כל המערכת מתוכננת לאחר התיעצויות עם מועצת חכמי הפורומים ובעזרתו האדיבה של זה שמעלי], כיון שהשקט מואוד חשוב לי! לכן פניתי במייל לIQPC בשאלה מתי הוא יהיה במלאי, וכתגובה פורסם באתר שהוא צפוי להגיע בעוד כשלשה שבועות!

פורסם

אני לא יודע מתי דיברתם איתם אבל אני אתמול דיברתי עם הבעלים ושאלתי אותו לגבי המארז הזה וציינתי את העובדה שרבים בפורום מחכים לו בכליון עיניים,ולצערי ולצערו הוא אמר שהיבואן אמר שיקח לפחות חודש וחצי חודשיים עד שהוא יגיע ויכול להיות שגם הרבה יותר

פורסם
  • מחבר

קיבלתי את התשובה הזאת מIQPC לאחר ששלאתי מתי יגיע למלאי האפולו או הHUSH.. הנה התשובה..

שלום מתן !!

כרגע אין צפי להגעת ה - APOLO, ואילו ה - HUSH אמור להגיע בשלושת השבועות הקרובים

(תאריך זה יכול להתעכב בגלל שהמארזים עדיין בחו"ל). המלצה אישית שלי היא לבדוק

חלופות אחרות, מכיוון שלפי הניסיון, התאריכי הגעה בד"כ מתעכבים.... אשמח לייעץ לך

בהמשך הוא רשם את המפסר פלא' שלו.....קודם כול יש להם שירות אחלה...אבל חבל שייקח למארז כול כך הרבה זמן להגיע

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים