פורסם 2007 ביוני 2018 שנים שלום,חבר שלי רצה לתת לי במתנה את הכטיס מסך שלו כי אין לו צורך בו.הלכתי אליו להוציא את הכרטיס מסך, הוצאתי אותו כמו במדריך ב-FAQ.חיברתי את המחשב לכרטיס מסך מובנה ופתאום כשמדליקים את המחשב יש הודעה מוזרה שמבקשת לעשות Reboting.חיברתי בחזרה את הכרטיס מסך ויש עדיין את אותה הבעייה.מה לעשות? תודה לעוזרים!
פורסם 2007 ביוני 2018 שנים מחבר למחשב שלו יש גם כרטיס מסך מובנה וגם לא מובנה..יש לו כרטיס מסך ATI 9250 AGP..
פורסם 2007 ביוני 2018 שנים בקיצור מה שעשית היה דבר מוטעה חיברת את המסך שלך לכרטיס מסך המובנה למרות שחיברת כרטיס מסך חדש מה שהיית צריך לעשות ( ) זה לחבר את המסך לפורט התצוגה (כחול כזה שכחתי איך קוראים לו.. ) של הכרטיס המסך ה"חדש" שלך ואז המחשב היה משתמש בכרטיס החדש שלך הבנת?
פורסם 2007 ביוני 2018 שנים בקיצר .. מאחורי המחשב ממקום שתחבר את הכבל של המסך לכרטיס המובנה. תחבר לכרטיס המסך שהבאת מחבר. זה הכל.
פורסם 2007 ביוני 2018 שנים מחבר לא הבנתם נכון.. הבעיה במחשב שלו..ואני לא ילד מפגר, בטח שחיברתי בחזרה לכרטיס מסך..מישהו שפעם החליף לכרטיס מסך חדש יותר נתקל בבעיה הזאת?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.