פורסם 2007 ביוני 2018 שנים יש לי בעיה ממש מעצבנת הפלאפון (נוקיה 6131) בעיה שאי אפשר להעביר שירים קדימה (למשל לאמצע השיר בלי לשמוע את כל היתר) כמו בנוקיה 6280 או כמעט כל פלאפון שאני מכיר מישהו מכיר תוכנה שמאפשרת לעשות את זה..תודה מראש
פורסם 2007 ביוני 2018 שנים מחבר והיא מתאימה ל-6131 גבר??[br]פורסם בתאריך: 20.06.2007 בשעה 21:41:06 אה אחי...תודה על העזרה הצלחתי להפעיל אותהאבל הבעיה היא שהיא ברוסית אתה מכיר תוכנה בעברית או באנגלית? תודה מראש
פורסם 2007 ביוני 2118 שנים כשהורדתי אותה היא גם היתה ברוסית אבל מצאתי אותה במקום אחר באנגלית, תן לי EMAIL, אני אשלח לך.נזכרתי שמישהו תרגם אותה לעברית לפני כמה זמן
פורסם 2007 ביוני 2118 שנים מחבר את האנגלית מצאתי אחי תודהאם יש לך את העברית ואתה יכול לשלוח אז בכיף..אם אין לך אז לא משנהhalaperi@walla.comתודה אחי
פורסם 2007 ביוני 2218 שנים יש לי אותו פלאפון ואני לא מבין מה הבעיה אתה נכנס בתפריט למדיה --->נגן מוזיקה בוחר שיר שאתה רוצה ולוחץ על הכפתור האמצעי לחיצה ממשוכת על האייקון שלצידו הימני של הפליי לא צריך שום תוכנה
פורסם 2007 ביוני 2318 שנים enzo, מניסיון שלי עם המכשיר, הנגן לא מציע הרבה וגם אין לו עיצוב מיוחד או משהו לעומת הנגן שהבאתי שהרבה יותר מתקדם ונוח ממנו (חוץ מזה שאין אפשרות של איקולייזר אז אני מכוון דרך הנגן של המכשיר [יש לי K610]).
פורסם 2007 ביוני 2318 שנים מחבר יש לי אותו פלאפון ואני לא מבין מה הבעיה אתה נכנס בתפריט למדיה --->נגן מוזיקה בוחר שיר שאתה רוצה ולוחץ על הכפתור האמצעי לחיצה ממשוכת על האייקון שלצידו הימני של הפליי לא צריך שום תוכנהאחי זה לא מעביר את השיר קדימה.............enzo, מניסיון שלי עם המכשיר, הנגן לא מציע הרבה וגם אין לו עיצוב מיוחד או משהו לעומת הנגן שהבאתי שהרבה יותר מתקדם ונוח ממנו (חוץ מזה שאין אפשרות של איקולייזר אז אני מכוון דרך הנגן של המכשיר [יש לי K610]).וגבר בקשר לתוכנה שהבאת מתי שנאי מוסיף שירים מהכרטיס זיכרון זה עושה לי בעיה ולא משמיע לי אותם...אתה יודע למה במקרה?
פורסם 2007 ביוני 2318 שנים אחי זה לא מעביר את השיר קדימה.............וגבר בקשר לתוכנה שהבאת מתי שנאי מוסיף שירים מהכרטיס זיכרון זה עושה לי בעיה ולא משמיע לי אותם...אתה יודע למה במקרה?לחבר שלי עבדה מצוין על ה6131, שאתה מנגן (במסך של הנגן בכחול) אתה מגביה עם למעלה ולמטה, תבדוק את זה.אם לא יעבוד לך תשאל בפוקט, נושא הג'דגטים כאן די מקופח והרוב לא כל כך מתעסקים בו.......
פורסם 2007 ביוני 2318 שנים יש לי את המכשיר הזה גםאי אפשר להעביר שיר קדימה ושום תוכנה לא תעזור לך. נקודה.כשקניתי את המכשיר התקשרתי ליורוקום ושאלתי אותם
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.