עבור לתוכן

מישהו מכיר תוכנה לנוקיה 6131 - להעביר שירים קדימה..(אי אפשר!!!)

Featured Replies

פורסם

יש לי בעיה ממש מעצבנת הפלאפון (נוקיה 6131)

בעיה שאי אפשר להעביר שירים קדימה (למשל לאמצע השיר בלי לשמוע את כל היתר) כמו בנוקיה 6280 או כמעט כל פלאפון שאני מכיר

מישהו מכיר תוכנה שמאפשרת לעשות את זה..תודה מראש :)

פורסם

יש תוכנת ג'אווה שנקראת KDPLAYER

פורסם
  • מחבר

והיא מתאימה ל-6131 גבר??[br]פורסם בתאריך: 20.06.2007 בשעה 21:41:06

אה אחי...תודה על העזרה הצלחתי להפעיל אותה

אבל הבעיה היא שהיא ברוסית

אתה מכיר תוכנה בעברית או באנגלית?

תודה מראש:)

פורסם

כשהורדתי אותה היא גם היתה ברוסית אבל מצאתי אותה במקום אחר באנגלית, תן לי EMAIL, אני אשלח לך.

נזכרתי שמישהו תרגם אותה לעברית לפני כמה זמן

פורסם
  • מחבר

את האנגלית מצאתי אחי תודה

אם יש לך את העברית ואתה יכול לשלוח אז בכיף..אם אין לך אז לא משנה

halaperi@walla.com

תודה אחי

פורסם

חחח סליחה, התבלבלתי בינה לבין הביטיאינפו שיצאה בעיברית :silly: סורי :nixweiss:

פורסם

גם לחציה ממשוכת ללמטה\למעלה\ימינה\שמאלה לא מעבירה את השיר קדימה\אחורה?

פורסם
  • מחבר

כן אחי..פלאפון מטומטם

פורסם

יש לי אותו פלאפון ואני לא מבין מה הבעיה אתה נכנס בתפריט למדיה --->נגן מוזיקה בוחר שיר שאתה רוצה ולוחץ על הכפתור האמצעי לחיצה ממשוכת על האייקון שלצידו הימני של הפליי

לא צריך שום תוכנה

פורסם

enzo, מניסיון שלי עם המכשיר, הנגן לא מציע הרבה וגם אין לו עיצוב מיוחד או משהו לעומת הנגן שהבאתי שהרבה יותר מתקדם ונוח ממנו (חוץ מזה שאין אפשרות של איקולייזר אז אני מכוון דרך הנגן של המכשיר [יש לי K610]).

פורסם
  • מחבר

יש לי אותו פלאפון ואני לא מבין מה הבעיה אתה נכנס בתפריט למדיה --->נגן מוזיקה בוחר שיר שאתה רוצה ולוחץ על הכפתור האמצעי לחיצה ממשוכת על האייקון שלצידו הימני של הפליי

לא צריך שום תוכנה

אחי זה לא מעביר את השיר קדימה.............

enzo, מניסיון שלי עם המכשיר, הנגן לא מציע הרבה וגם אין לו עיצוב מיוחד או משהו לעומת הנגן שהבאתי שהרבה יותר מתקדם ונוח ממנו (חוץ מזה שאין אפשרות של איקולייזר אז אני מכוון דרך הנגן של המכשיר [יש לי K610]).

וגבר בקשר לתוכנה שהבאת מתי שנאי מוסיף שירים מהכרטיס זיכרון זה עושה לי בעיה ולא משמיע לי אותם...אתה יודע למה במקרה?

פורסם

אחי זה לא מעביר את השיר קדימה.............וגבר בקשר לתוכנה שהבאת מתי שנאי מוסיף שירים מהכרטיס זיכרון זה עושה לי בעיה ולא משמיע לי אותם...אתה יודע למה במקרה?

לחבר שלי עבדה מצוין על ה6131, שאתה מנגן (במסך של הנגן בכחול) אתה מגביה עם למעלה ולמטה, תבדוק את זה.

אם לא יעבוד לך תשאל בפוקט, נושא הג'דגטים כאן די מקופח והרוב לא כל כך מתעסקים בו.......

פורסם

יש לי את המכשיר הזה גם

אי אפשר להעביר שיר קדימה ושום תוכנה לא תעזור לך. נקודה.

כשקניתי את המכשיר התקשרתי ליורוקום ושאלתי אותם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים