עבור לתוכן

כרטיס מסך DX10 בתקציב בינוני

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם ,

בשנים האחרונות יצאתי קצת מהתחום ואני זקוק לייעוץ לכרטיס מסך למחשב חדש.

המחשב שאני קונה מיועד בעיקר לעבודת אינטרנט רגילה , קצת עריכת תמונות כמו שכולנו עושים בפוטושופ וכו'.

עכשיו מדי פעם אני רוצה גם לשחק משחקים חדישים , לא ברזולוציות מטורפות ואני לא מכור ל FPS , הכוונה לשחק בצורה טובה.

המסך יהיה LCD 19 אינטש ואני רוצה שהמשחקים ירוצו בצורה סבירה ברזולוצייה 1280X1024 .

התקציב שלי הוא 1000 ש"ח עד 1200 פחות או יותר וחשבתי על 8600GTS כרגע.

המלצות נוספות יתקבלו בברכה ,

תודה רבה.

פורסם

8600GTS כרטיס גרוע וממש לא מומלץ למחירו.

אם אתה רוצה כרטיס חזק שגם תומך ב - DX10 (למרות שזה עוד מוקדם לקחת את זה בחשבון) אז לך על ב - 8800GTS 320MB.

אם לא אז ה - X1950XT הוא האופציה הכי טובה שלך.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה ,

חבל חשבתי שה 8600GTS יהיה המחליף הראוי ל 6600GT ו 7600GT שהיו הצלחה..

8800GTS יקר בלפחות 300-500 שח מהתקציב. לגבי 1950 הוא DX9 ואין לי עניין בו.

פורסם

זה לא משנה שהוא "רק" DX9.

פורסם
  • מחבר

אני מסכים איתך שמבחינת ביצועים ה 1950 יספק אותי מאוד.

אבל אני לא רוצה עוד כמה חודשים או שנה להחליף שוב כרטיס בגלל שהוא לא תומך ב DX10.

**עריכה**

ידוע על ירידת מחירים קרובה ל 8800GTS ?

פורסם

אתה לא תצטרך.

ותוסיף את התקציב והאפיק של הכרטיס לכותרת.

ותרשום מפרט משוער בהודעה הראשית.

פורסם

זה שהוא עקרונית "לא תומך ב-dx10" לא אומר שהוא לא יריץ לך את המשחקים, אלא שלא תמיד תוכל להנות מהאפקטים המיוחדים של dx10, מה שבמקרה שלך לא ישנה הרבה כי במילא זה לא ממש משנה לך ממה שאמרת הגראפיקה הגבוהה, ואתה תהנה ממגוון הרבה יותר רחב של משחקים שאשכרה תוכל לשחק לעומת אם תקנה 8600gts...אז לפי דעתי הבחירה הכי טובה לך זה ה-x1950xt אלא אם כן אתה רוצה להרחיב קצת את התקציב, מה שיתן לך עוד מגמת שיפור, בלי הרבה פשרות יחסית

פורסם

שום כרטיס מסך מסדרת 8600 לא יתמודד עם DX10 כמו שצריך, גם ככה הביצועים שלהם בDX9 מאוד פושרים לגבי המחיר שנקבו בהם...

ומשחקים ידרשו DX10 כחובה אולי בסוף 2008 או בתחילת 2009 לאור העובדה שאף אחד לא מתעניין בכרטיסי הביניים של NVIDIA ולרוב הגדול יש GEFORCE 6\7 והחברות מעוניינות לעשות כסף... תסיק תמסקנות לבד.

X1950XT,X1950PRO הם התמורה אולטימטיבית לכסף, אם אין ברשותך לקנות 8800GTS 320MB.

פורסם
  • מחבר

הבנתי את הרעיון.

תודה רבה על התגובות , אני כנראה אלך על 8800GTS ואוסיף את ההפרש.

לא רואה טעם לקנות כרגע 1950 למרות שאני יודע שהוא כרטיס טוב.

נכון להיום יש לי במחשב הישן 6600GT ואין לי טעם להשקיע סכום נוסף בכרטיס DX9 למחשב החדש.

פורסם

ה8800GTS יעלה לך חיוך על הפנים כל פעם שתשחק :yelclap:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים