עבור לתוכן

איזו מגירה להארד-דיסק כדאי לקנות ויש לי גם כמה שאלות.

Featured Replies

פורסם

אני מעוניין לקנות מגירת קירור להארד-דיסק חשבתי על ה-Enermax UC-106TMFA שעולה בסביבות ה-250ש"ח היא מציגה

גם את הטמפרטורה של הכונן ועשויה מאלומיניום, והיא מעוצבת יפה מאוד, קישור לדף המוצר באתר של אנרמקס, מה אתם אומרים שווה לקנות אותה?

ומישהו יכול להסביר לי בקצרה איך מחברים את הארד-דיסק למגירה הזו?

תודה מראש,

מתן. :D

פורסם

לדעתי מגירה להארדיסק זה אחד ההמצאות היותר מיותרות שיש בנתיים,רובן לא ממש מקררות וסתם מרעישות.

והחיבור דייי פשוט מחברים 4 ברגים,ואז את המגירה למקום של CD וזהו,יש הוראות בכל מוצר כזה.

פורסם

המגירה נראית לא רע. וללא ספק היא אחת ממגירות הקירור היותר יפות שראיתי.

ובנוגע לאיך מתקינים... זה פשוט למדי פשוט שמים את ההרד-דיסק בתוך המגירה ומחברים את החיבור IDE והחשמל.

רק הערה קטנה (בגרסאות הקודמות היו 3 מאוררים, ,בזו יש רק אחת, מבחינה מסויימת זה עדיף מכיוון שהמאוררים הללו עשו לא מעט רעש. אבל מצד שני זה לא ממש מגירת קירור אם כך.. לא?

פורסם
  • מחבר

יש משהו יותר שימושי להשקיע בו? {עד 300ש"ח} 8)

פורסם

במקום והשקיע במגירה שלא עושה כלום חוץ מרעש, תשקיע במאווררים איכותיים וסירקולציה איכותית במארז, זה יקרר הרבה יותר את ההארד דיסק שלך.

פורסם
  • מחבר

יש לי כבר 2 מאוררים של 80MM של Global-Win ועוד 80MM אחד ג'נרי מאחורה.

פורסם

יש לי כבר 2 מאוררים של 80MM של Global-Win ועוד 80MM אחד ג'נרי מאחורה.

מאווררים איכותיים = שקטים שנותנים אחלה CFM.

וונטק או פנפלו הם הבחירה הנכונה.

פורסם
  • מחבר

עזוב, אני לא ישקיע את הכסף שלי במאוררים, אני יחסוך אותו לרדאון 9000פרו עד שאני יקנה את המחשב הבא

לפני החופש הגדול שיהיה בו איזה Radeon 9700pro או R350.

פורסם

dino, i saw the caddy and i think it coooooool, tell me please where do u get it in israel

thank you

פורסם
  • מחבר

בחנות חיות הכי זול, אני קניתי משם כמה פעמים והשירות לדעתי מצויין בניגוד למה שאנשים סתם מלכלכים עליהם משמועות,

ויש גם ב-PcHardWare בקצת יותר יקר, ולא ראיתי בעוד חנויות.

פורסם

לדעתי הפתרון היעיל ביותר הוא להרכיב מאוורר 80 מ"מ בכלוב של ההארד דיסק. אפשר לתפוס אותו לשם בקלות עם סטריפים (אזיקונים).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים