פורסם 2007 ביוני 1918 שנים החלטתי לשדרג את העכבר שלי (LOGITECH 510) שממנו אני דוקא מאוד מרוצה.. אחלה עכבר פשוט נוצר מחסור בעכבר באחד המחשבים בבית אז אמרתי שכבר נקנה אחד חדש בשבילי התקציב לא ידוע.. משהו כמו בסביבות ה 250 שקל (אלא אם כן יש משהו שממש שווה את הכסף) חשוב לציין שאני מעדיף עכבר עם כפתורים של קדימה ואחורה(כמו ב 510) לניווט קל של הדפדפן דבר שני שאני מחפש זו מקלדת גם כאן אותו סיפור של מקלדת בבית, לכן אני מחפש אחת בשבילי ואעביר את זאת הלאה אין פה יותר מידי שימושים.. רק אולי כפתורי קיצור נוחים אם אפשר.. אבל גם לא חובה חשוב לציין שאם יש איזה שהוא סט של מקלדת ועכבר אני אשמח לשמוע.. הבעיה היא קודם כל שאני גיימר לכן מחפש עכבר יחסית טוב, ודבר שני שאני לא מעוניין להטעין עכבר אלחוטי כל יומיים.. תודה ומחכה לתשובה
פורסם 2007 ביוני 2018 שנים קח MX518 מנועה ומקלדת LOGITECH MEDIA ELITE או המקבילה שלה במחיר של MICROSOFT אם אתה מעדיף אותן.
פורסם 2007 ביוני 2018 שנים מחבר מה ההבדלים בין ה 510 ל 518 ?ובקשר למקלדת, ראיתי שממליצים עליה פה הרבה.. נראה לי שאני אלך עליה(אני מבין שאין איזה סט מומלץ לקניה..?)
פורסם 2007 ביוני 2018 שנים ההבדלים הם בצבע של העכבר ובזה שה - MX518 תומך עד 1600DPI וה - MX510 תומך עד 800DPI.
פורסם 2007 ביוני 2018 שנים מחבר ההבדלים הם בצבע של העכבר ובזה שה - MX518 תומך עד 1600DPI וה - MX510 תומך עד 800DPI.לדעתי אני לא ארגיש בהבדל..חשבתי אולי בכל זאת ללכת על עכבר אלחוטי, בשביל הנוחותאבל אחד שלא זולל בטריותמה אתם אומרים על ה MX610? נראה כי יש לו הרבה כפתורים ובנוסף הוא לייזראשמח לשמוע דעה..(אין לי הרבה זמן ואני חייב ללכת היום לקנות)תודה
פורסם 2007 ביוני 2018 שנים אין שום יתרון לעכבר לייזר על עכבר אופטי (מלבד אולי יכולת עבודה על כל המשטחים).אני חושב שכדאי לך לקנות MX510 נוסף, הוא מאד נוח ואתה גם רגיל אליו.
פורסם 2007 ביוני 2018 שנים מחבר אין שום יתרון לעכבר לייזר על עכבר אופטי (מלבד אולי יכולת עבודה על כל המשטחים).אני חושב שכדאי לך לקנות MX510 נוסף, הוא מאד נוח ואתה גם רגיל אליו.אין טעם לקנות עוד 510.. אני כבר אשאר עם שלי ואקנה ג'נרי למחשב השניזה יותר מחשב להורדות\סוג של שרתלא נוגעים בו יותר מידי, אבל בכל זאת צריך איזה שהוא עכבר ומקלדתהבעיה אצלי בשולחן היא שאין הרבה מקום והכבל של העכבר נתפס בשולחןזה מאוד מרגיז כשאתה באמצע משחק רשת או סתם גולש באינטרנטלכן חשבתי ללכת על אלחוטי.. ראיתי שיש גם את ה MX1000 שלא יותר מידי יקר מ 610וברשת קיבל ביקורות לא רעות,השאלה העיקרית היא מה טווח הסוללה שלו? כמה זמן הוא יחזיק עד שאצטרך להטעין מחדש?אגב,תודה על התגובות דניס
פורסם 2007 ביוני 2018 שנים אין שום יתרון לעכבר לייזר על עכבר אופטי (מלבד אולי יכולת עבודה על כל המשטחים).בפירוש יש יתרון מורגש מנסיון אישי במעבר מMX900 לMX1000 הלייזר מגיב יותר מהר ויותר מדוייק.לגבי עכרים אלחוטיים, זה באמת נוח בלי חוט [בפרט למשחקים] רק שתדע שזה יותר כבד [מה שמקשה קצת על התזוזה במשחקים אבל מתרגלים].לגבי בטריות הMX1000 מחזיק הרבה זמן [אצלי שבועיים ויותר].
פורסם 2007 ביוני 2018 שנים מחבר האמתי שהביקורת באתר רק בלבלה אותי עוד יותר אבל אחרי עוד קצת קריאות ברשת, החלטתי ללכת על העכבר הנ"ל שמעתי שהוא כבד, כנראה שנתרגל אל זה... והכי חשוב היה לי הסוללה, שכפי שאמרו פה מחזיקה מעמד דיי הרבה זמן לכן זה כבר יתרון בקשר למשחקים.. ע"פ הביקורות שראיתי, הוא הציג ביצועים טובים לכן אני לא מאמין שתיהיה בעיה במקרה הכי גרוע, נחזור ל 510 שלי תודה לכולם
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.