עבור לתוכן

קיבלתי היום את ה2007FP החדש שלי, כמה שאלות בבקשה

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אני לא מבין איך אפשר לעבוד ברזולוציה טבעית.. זה מוציא את העיניים פשוט...

עם הבהירות אני מסתדר, ובסרטי DIVX אין גרעיניות, הבעיה שלי היא רק בצפיה בשידוי טלויזיה ישירות מהממיר של יס.

רואים פשוט לא חד ומגורען למדי.

בשורה התחתונה, יש משהו לעשות עם זה?

פורסם

קיצר, אם אתה רוצה חדות בעבודה רגילה תעלה ל 1600X1200 (יש לי אותו מסך ואני מסתדר מצוין - קח 3 ימים אתה מתרגל בקלות).

אני תמיד עובד ב PIVOT וכאשר אני רואה טלויזיה או סרטים אני הופך אותו.

בקשר לגריניות וחוסר החדות מהממיר זה בגלל שהשידור הארץ ממש ברמה נמוכה וזו הסיבה שאתה רואה את זה ככה על המסך הזה. וזו הסיבה שכאשר אתה רואה XVID או כול קידוד ברמה יותר גבוהה אתה לא רואה את הגרינות הזו. אין מה לעשות בקשר לאות שידור.

הוא מחובר דרך DVI?

פורסם

אני לא מבין איך אפשר לעבוד ברזולוציה טבעית.. זה מוציא את העיניים פשוט...

עם הבהירות אני מסתדר, ובסרטי DIVX אין גרעיניות, הבעיה שלי היא רק בצפיה בשידוי טלויזיה ישירות מהממיר של יס.

רואים פשוט לא חד ומגורען למדי.

בשורה התחתונה, יש משהו לעשות עם זה?

control panel-> display-> appearance-> font size

...גרעיניות אתה גם היית רואה אם הCRT שלך היה עובד ה1200X1600 איכות השידור הנמוכה של הטלוויזיה נראית היטב במסך שמתוכנן ליותר מזה.

וזו אחת מהסיבות מדוע מסך מחשב לא מתאים לשמש כטלוויזיה (ולהפך)

אם הCRT טוב לך אל תחליף - תמשיך לחסוך כסף ובבוא היום יהיה לך מספיק ל(יורש של) 2407WFP :)

1. אני לא מבין אז איך טלוויזות LCD HD פותרות את הבעיה הזאת - כי הן אמורות לספק תצוגה איכותית בשתי קצוות הרזולוציה , PAL ו- HD

2. לצערי אני לא יודע כמה אוכל למשוך עוד עם ה- CRT שלי - יש עליו יותר מדי שריטות...

יש מצב להחליף רק את הזכוכית שלו?

פורסם

הגרעיניות והטשטוש נובעים מהבדל הרזולוציה הגדול שקיים בין 720X576 PAL SDTV ל 1600X1200. חלק מכרטיסי הטלויזיה, ה TV Box's

וטלויזיות פלאזמה ו LCD מכילים מנגנונים מיוחדים וסקיילרים שונים שמטרתם לשפר את איכות הטלויזיה הרגילה(SDTV) אשר אינם קיימים ב 2007.

בסופו של דבר זה ההבדל בין רזולוצית השידור לרזולוצית התצוגה שקובע כמה טוב תראה התמונה.

במסך מחשב כמו ה 2007FP עם הבדל גדול מאוד התמונה פשוט תיראה רע ואין כל כך הרבה שניתן לעשות חוץ

מלנסות ולחבר את הממיר למסך בחיבור יותר איכותי כגון S-Video במקום Composite.

בטלויזית LCD שגם גדולה יותר פיזית מהדל וגם בעלת רזולוציה טבעית נמוכה יותר התמונה תיראה פחות מטושטשת, למרות זאת ידוע

שמי שמתכנן לראות הרבה טלויזיה ורוצה טלויזיה דקה עדיף שילך על פלאזמה כי הגודל שלהם(בד"כ מעל 42") בשילוב עם רזולוציה

מאוד נמוכה (852X480) שקרובה מאוד לרזולוציה של SDTV מובילים לאיכות התמונה הטובה ביותר בשידורי טלויזיה רגילים,

לכל שאר השימושים פלאזמה מאוד לא מומלצת בגלל צריבת תמונה ורזולוציה נמוכה משמעותית מ LCD וכו.

בסופו של דבר גם טלויזיות LCD מציגות איכות מחפירה בשידורי טלויזיה רגילים וזוהי אשמת השידורים ולא אשמת הטלויזיות שמיועדות לתוכן HD.

אם ברצונך לנסות ולשפר את איכות התמונה מומלץ לנסות חיבורים אחרים או להשקיע בכרטיס טלויזיה במחשב ולנסות לצפות בטלויזיה דרכו.

פורסם

הוא אמר שיש לו REV A05 , קיימת גרסה A05 גם לרחבים

אני הולך לקנות רחב , איפה קנית A05?

פורסם

הוא אמר שיש לו REV A05 , קיימת גרסה A05 גם לרחבים

אני הולך לקנות רחב , איפה קנית A05?

אני מצטרף והאמת קצת מעצבן אותי רק שהדל הרחב עולה כמו הרגיל ויש לו איזה 20% פחות שטח פנים...

...במסך מחשב כמו ה 2007FP עם הבדל גדול מאוד התמונה פשוט תיראה רע ואין כל כך הרבה שניתן לעשות חוץ

מלנסות ולחבר את הממיר למסך בחיבור יותר איכותי כגון S-Video במקום Composite...

...אם ברצונך לנסות ולשפר את איכות התמונה מומלץ לנסות חיבורים אחרים או להשקיע בכרטיס טלויזיה במחשב ולנסות לצפות בטלויזיה דרכו.

ארז תודה על ההסבר ,

רציתי לשאול אולי יש איזושהי תוכנה שיכולה למזער את הגרעיניות או שהפתרון הוא חומרתי בלבד.

פורסם
  • מחבר

את המסך קניתי במיניסופט מחשבים בצומת בילו

http://minisoft-il.com/

-------------------------------------------

אוקיי, בקשר לבעיות הגרעיניות והחדות הבנתי, אין סיכוי שאראה טוב במסך הזה טלויזיה ואוכל להיפטר מכרטיס הטלויזיה הישן...

תודה רבה על התשובה.

עוד משהו, בימים האחרונים אני נתקל בתופעה מעצבנת שהמסך פשוט "מתאפס".

אני מנסה למצוא לאחר איזו פעולה הוא מתאפס, אבל פשוט קורה לי כבר פעם אחר פעם שאני מוצא שהוא מסנוור אותי מידיי, ואני נכנס להגדרות ומוצא שהוא התאפס...

ידוע משהו על באג כזה?

תודה רבה.

פורסם

אין להם את המסך הזה באתר...

אתה יודע אם A05 זה רק ללא רחב?

או שקיימת גירסת רחב עם A05?

פורסם
  • מחבר

האתר שלהם לא מעודכן, מתבצעים כעת שינויים בחנות והם לא מעדכנים את האתר בינתיים.

תתקשר לשם, בוודאות שהם יכולים להזמין לך את המסך.

בקשר לאם יש A05 לא רחב אין לי מושג, אבל תוכל להתקשר לחנות מחר ולבקש שם שיבררו לך עם היבואן.

אני בטוח שנורא ישמחו לעזור לך שם, אחלה שירות יש להם.[br]פורסם בתאריך: 25.06.2007 בשעה 01:14:13

היי, רק רציתי ליידע שהייתי בחנות שם היום וביקשתי מהם שיכניסו את המסכים האלה לעדיפויות העליונות שלהם מהדברים שהם מכניסים לאתר ולהפתעתי המסכים כבר הוכנסו לאתר...

:)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים