עבור לתוכן

קניית מצלמה מeBay?? מישהו??

Featured Replies

פורסם

איפה כתבתי 1000 ש"ח? סיגמה 50 מקרו עולה 1500 ש"ח אם אתה מביא אותה מ-B&H (כולל משלוח ומע"מ) ובערך 200 ש"ח יותר בארץ.

עריכה: עכשיו אני רואה שהתכוונת ל-50/1.4. אז כן, 1140 ש"ח זה המחיר מ-B&H כולל משלוח לארץ ומע"מ.

פורסם

איפה כתבתי 1000 ש"ח? סיגמה 50 מקרו עולה 1500 ש"ח אם אתה מביא אותה מ-B&H (כולל משלוח ומע"מ) ובערך 200 ש"ח יותר בארץ.

עריכה: עכשיו אני רואה שהתכוונת ל-50/1.4. אז כן, 1140 ש"ח זה המחיר מ-B&H כולל משלוח לארץ ומע"מ.

מעניין....

נראה לי שאני ער אחרון :lol:

פורסם

וואלה הערת את עיני בכמה דברים.. תודה.

אומנם לא הפרחת לגמרי את טענתי כי התייחסת במקרה אחד לתמורה לכסף ולא לאיכות נטו ובמקרה השני קבעת בעצמך שהחסרונות מפצים בעזרת היתרונות אבל מה זה משנה. ניסחת את התגובה יפה והראת עוד כמה אופציות. אני מסופק, בינתים. :)

אגב, הטמרון לא מפקסת במהירות של הניקון, ככה שאי אפשר ממש להשוות..

ואיך תסביר את חילוקי הדעות בנוגע לסיגמה 18-50?

http://www.photozone.de/8Reviews/lenses/sigma_1850_28m_nikon/index.htm

פורסם
  • מחבר

נראה לי שקצת גלשתם לעדשות...

נראה לי שאני אחזור לפה שיהיו לי 6K, מקווה בעוד חודש וחצי

תודה

פורסם

אוף, שוב אותה דילמה שעולה לראש המחשבות שלי, כמעט סיימתי לחסוך 9K ואני דיי על סף קניית המצלמה המיוחלת, מהרגע שהחזקתי את הD80 ביד התאהבתי, אבל המחירים פה מדברים אחרת ביחס לניצול הכסף שלי, משום מה כשמדברים על מחירים נמוכים יותר עולה לי לראש מה שלימדו אותי תמיד - שזול תמיד יוצא יקר יותר בסוף ושבשביל איכות צריך לשלם...

טוב אני כבר אפתח ת'רד משלי בזמן הרלוונטי כשזה יהיה ממש לעניין ואסגור את נושא הD80 VS. K10D בפורום הזה, אני מקווה לפחות שזה יעזור לי ולעוד כמה ששמתי לב שעומדים בצומת הזאת כרגע...

• 5 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

מוקפץ - הנושא נהיה עכשיו מאד רלוונטי בשבילי.

PENTAX K10Dעם שתי עדשות (שאחת מהן בכלל קיט) וכרטיס זיכרון יעלו לי בארץ 6000 שקל.

EBAY מלא בהצעות הרבה יותר משתלמות, לדוגמה:

http://cgi.ebay.com/Pentax-K10D-Digital-SLR-Camera-2-Lens-Grip-2GB-NEW-USA_W0QQitemZ160137518492QQihZ006QQcategoryZ30020QQtcZphotoQQrdZ1QQcmdZViewItem#ebayphotohosting

Complete Package with ALL Manufacturer's Supplied Accessories

Pentax K10D Digital SLR Camera Body

With Bonus Extras:

Tamron 28-80mm Zoom Lens with 6 Year USA Warranty

Tamron 70-300mm Di LD Macro Zoom Lens with 6 Year USA Warranty

Pentax D-BG2 Battery Grip

Transcend 2GB 150x Ultra Speed SecureDigital Card

USB 2.0 High Speed SecureDigital Card Reader

Digital Image Recovery Software

D-LI50 High Capacity Lithium-Ion Battery Pack

Deluxe SLR Pro Carrying Case

Memory Card Storage Wallet

Microfiber Cleaning Cloth

1-Year Subscription to PCPhoto Magazine

Latest Model with Full Pentax USA Warranty

ב1155$ כולל משלוח שזה 4850 שקל, כולל גריפ!

רציתי לשאול:

האם כרוכות בהזמנה הוצאות נוספות?

ועד כמה זה בטוח שהמשלוח באמת יגיע אלי (אם ידוע לך על מקרים שהיו בעיות או שזה פשוט עובד??)

פשוט מפחיד אותי קצת הרעיון של לשלם בכרטיס אשראי לחנות בחו"ל ולא יהיה עם מי לדבר במקרה של בעיות...

תודה רבה!

פורסם

מוקפץ - הנושא נהיה עכשיו מאד רלוונטי בשבילי.

PENTAX K10Dעם שתי עדשות (שאחת מהן בכלל קיט) וכרטיס זיכרון יעלו לי בארץ 6000 שקל.

על איזה עדשות מדובר?

Pentax K10D Digital SLR Camera Body

With Bonus Extras:

Tamron 28-80mm Zoom Lens with 6 Year USA Warranty

Pentax D-BG2 Battery Grip

Transcend 2GB 150x Ultra Speed SecureDigital Card

USB 2.0 High Speed SecureDigital Card Reader

Digital Image Recovery Software

D-LI50 High Capacity Lithium-Ion Battery Pack

Deluxe SLR Pro Carrying Case

Memory Card Storage Wallet

Microfiber Cleaning Cloth

1-Year Subscription to PCPhoto Magazine

Latest Model with Full Pentax USA Warranty

ב1155$ כולל משלוח שזה 4850 שקל, כולל גריפ!

הכל טוב ויפה, אבל יש כאן כמה בעיות:

1. אין אחריות בארץ, מה שאומר שבמקרה של תקלה תצטרך לשלוח בעצמך את המצלמה לחו"ל

2. במכירה שציטטת אין עדשה רחבה. 28 מ"מ לאחר הקרופ נותן 42 מ"מ. במכירה שבלינק דווקא כן מופיעה עדשת הקיט 18-55. וזאת כבר עדשה נחמדה להתחיל איתה.

3. לפי החישוב שלי העלות כולל משלוח לארץ ומע"מ היא 5800 ש"ח ולא כפי שכתבת. הנה החישוב: (1115+75)*4.22*1.155 = 5800

4. למיטב ידיעתי, Cameta (החנות ב-eBay שבה נמכרת המצלמה) מגבילים קניות לחו"ל לסכומים נמוכים יותר מהסכום הנ"ל. אם אני זוכר נכון, הם מציבים גבול שנמוך מ-$1000 (לקניה אחת).

האם כרוכות בהזמנה הוצאות נוספות?

מע"מ.

ועד כמה זה בטוח שהמשלוח באמת יגיע אלי (אם ידוע לך על מקרים שהיו בעיות או שזה פשוט עובד??)

לי לא היו פספוסים בינתיים. כל הקניות שלי מחו"ל הגיעו, אבל בקניה בסכום כזה חשוב להקפיד על ביטוח.

פשוט מפחיד אותי קצת הרעיון של לשלם בכרטיס אשראי לחנות בחו"ל ולא יהיה עם מי לדבר במקרה של בעיות...

המוניטין של החנות מצויין, כך שלא נראה שיש סיכון גבוה במיוחד:

http://www.resellerratings.com/store/CametaCamera

המחיר די מפתה, אבל אני לא בטוח שלא שווה לך לוותר על הגריפ ולקנות קיט דומה בארץ. K10D + עדשת קיט + עדשת טמרון 70-300 + כרטיס זכרון יעלו לך כ-1000 ש"ח יותר מהקיט ב-eBay. הגריפ לא ממש חשוב לדעתי, והשקט הנפשי של אחריות מקומית שווה לא מעט כסף. מה שבטוח, זאת לא החלטה קלה.

פורסם
  • מחבר

הכוונה לעדשת קיט 18-55

(http://www.bsdphoto.co.il/productSpec.asp?show=&cat=67&id=3865&nm=1&pg=1&pp=20)

ולTamron Zoom Telephoto AF 75-300mm f/4.0-5.6 LD Macro Autofocus Lens for Pentax AF

המצלמה עם שתי העדשות האלו תעלה לי בארץ 6100 שקל 1450 דולר בשביל ההשוואה.

בתגובה לבעיות:

1) ידוע לי. השאלה אם ההפרש יהיה שווה את הסיכון.

2) אני לא ממש מבין למה את מתכוון. שורה שלישית בציטוט רשום:

יש משהו שונה בעדשה הזו?? מה הכוונה ב"לאחר הקרופ"?

3) לא ידעתי בחישוב הראשון שלוקחים ממני מע"מ (כמה טיפשי מצידי) 1115 דולר בתוספת 15.5% יוצא 1288 דולר. אני מוסיף אליהם 75 דולר משלוח ומקבלים מחיר של 1363 שזה 5725 שקל.

4) אני מאמין שהם יתגמשו ויאשרו חריגה של 115 דולר, אחרי הכל הם רוצים למכור.

מאיפה אני משיג ביטוח והאם ידוע לך כמה בערך הוא יעלה??

בשורה התחתונה אם אני מזמין מאיביי אני משלם 800 שקל פחות. מקבל גריפ ועדשת 18-55 יותר איכותית. צריך לשלוח את המצלמה לארה"ב אם יש בעיה.

אם אני מזמין מצלמה מהארץ אני רק מרוויח את השקט הנפשי.

מה שווה יותר?? שקט נפשי או 800 שקל וגריפ??

בהחלט החלטה קשה.

פורסם

1) ידוע לי. השאלה אם ההפרש יהיה שווה את הסיכון.

כשקניתי את המינולטה 7D שלי הוספתי 900 ש"ח לקניה דרך יבואן רשמי (דלתה-פילם) שנתן שנתיים אחריות בהשוואה ליבואן אפור (4H) שנתן שנה אחריות. בדיעבד זאת הייתה החלטה נכונה, כי המצלמה הייתה בתיקון ממושך ובינתיים קיבלתי 7D חלופית. ל-K10D יש מוניטין יותר טוב בתחום האמינות, אז אני לא בטוח שהייתי עושה צעד דומה אם הייתי קונה אותה.

2) אני לא ממש מבין למה את מתכוון. שורה שלישית בציטוט רשום:

יש משהו שונה בעדשה הזו?? מה הכוונה ב"לאחר הקרופ"?

הכוונה לעדשת ה-28-80 שהופיעה בציטוט שלך מהמכירה. עדשה כזו מקבילה לאחר הקרופ הדיגיטלי של חיישני APS לעדשת 42-120. אם המכירה כוללת את עדשת הקיט במקומה, אז אין בעיה. 18 מ"מ אחרי הקרופ מקביל ל-27 מ"מ, וזה כבר מספיק רחב.

3) לא ידעתי בחישוב הראשון שלוקחים ממני מע"מ (כמה טיפשי מצידי) 1115 דולר בתוספת 15.5% יוצא 1288 דולר. אני מוסיף אליהם 75 דולר משלוח ומקבלים מחיר של 1363 שזה 5725 שקל.

את המע"מ מחשבים לאחר תוספת המשלוח, לא לפני.

4) אני מאמין שהם יתגמשו ויאשרו חריגה של 115 דולר, אחרי הכל הם רוצים למכור.

ידידה שלי רצתה לקנות מהם אולימפוס E1 ועדשת 11-22 והם לא הסכימו, למרות שהחריגה הייתה דומה למקרה שלך. בסופו של דבר היא קנתה מהם את המצלמה ומ-B&H את העדשה. תקווה שבמקרה שלך הם כן יסכימו לחרוג מהכלל הזה, אבל אל תבנה על זה.

מאיפה אני משיג ביטוח והאם ידוע לך כמה בערך הוא יעלה??

עם משלוח של $75 הייתי מצפה שיהיה כלול ביטוח. תבדוק את זה. כמו כן, קרא את ההודעה שכתבתי כאן לפני שאתה מזמין משהו כלשהו מחו"ל.

פורסם
  • מחבר

לא היה לי מושג שיש כזה דבר "קרופ דיגיטלי". סתם ליד כללי מה הערך המקדם לחישוב הקרופ של המצלמה??

אין לי מושג מאיפה הגיע ההבדל בין מה שרשום באתר למה שהעתקתי, אולי בטעות העתקתי דיל אחר שעבדתי עם הרבה חלונות.

אני חושב ש800 שקל תיק נשיאה קורא כרטיסים ועדשה איכותית מסתכמים ביותר מ1500 שקלים. סכום שלדעתי שווה את ההזמנה מחו"ל.

אני לא רוצה לחצות את הגשר לפני שאני מגיע אליו - הכוונה באיזו חברת משולוחים לבחור. אבל קראתי את המאמר תודה.

בסוף החודש יהיו לי 2500 שקל במזומן.

מצאתי קונה לציוד הישן שלי:

פוג'י S9500 (כבר אין אחריות אבל באותו המצב שהייתה בו כשיצאה מהקופסא)

תיק נשיאה מרופד ששווה 200 שקל גם במצב כמו חדש

כרטיס זיכרון 1G xD של פוג'י - שווה 230 שקל חדש

כרטיס זיכרון 2G xD של פוג'י מסוג H - שווה 300 שקל חדש

4 בטריות נטעות 2500 mAp של אנרג'ייזר.

כל זה ב1500 שקל. מה דעתך על המחיר??

אני חושב שזה יהיה יותר הוגן כלפי להוציא את הכרטיס 2G מהעיסקה ולהשאיר את המחיר אותו הדבר.

ב2000 שקלים הנוספים ההורים יעזרו לי :)

בקיצור:

1) מה הערך המקדם של הקרופ הדיגיטלי של המצלמה?

2) כמה שווה הציוד??

פורסם

לא היה לי מושג שיש כזה דבר "קרופ דיגיטלי". סתם ליד כללי מה הערך המקדם לחישוב הקרופ של המצלמה??

כל דגמי ה-DSLR של פנטקס, ניקון, פוג'י, מינולטה (זצ"ל) וסוני משתמשים בקרופ של x1.5

אני חושב ש800 שקל תיק נשיאה קורא כרטיסים ועדשה איכותית מסתכמים ביותר מ1500 שקלים. סכום שלדעתי שווה את ההזמנה מחו"ל.

תחשב רק את מה שחשוב לך, לא פריטים שאין לך מושג כמה הם מתאימים לדרישות (התיק) או פריטים לא הכרחיים שממילא עולים מעט מאוד כסף (קורא הכרטיסים).

מצאתי קונה לציוד הישן שלי:

פוג'י S9500 (כבר אין אחריות אבל באותו המצב שהייתה בו כשיצאה מהקופסא)

תיק נשיאה מרופד ששווה 200 שקל גם במצב כמו חדש

כרטיס זיכרון 1G xD של פוג'י - שווה 230 שקל חדש

כרטיס זיכרון 2G xD של פוג'י מסוג H - שווה 300 שקל חדש

4 בטריות נטעות 2500 mAp של אנרג'ייזר.

כל זה ב1500 שקל. מה דעתך על המחיר??

מחיר הוגן. הדגם המחליף (S9600) עולה 2100 ש"ח חדש מחנות, ולכן יהיה לך קשה להשיג הרבה יותר מ-1500~1600 עבור הציוד שלך - למרות שהוא כולל יותר פריטים. כשאלה ההבדלים, אנשים מעדיפים בד"כ לקנות חדש.

אני חושב שזה יהיה יותר הוגן כלפי להוציא את הכרטיס 2G מהעיסקה ולהשאיר את המחיר אותו הדבר.

ומה תעשה איתו? יש לך מצלמה אחרת שמתאימה ל-xD? אם לא, שווה לך לנסות להשיג קצת יותר עבור הקיט. אולי 1600 ש"ח.

פורסם
  • מחבר

נמכר היום ב1600

כאב לי להיפרד ממנה... :'(

נשאר לי רק לחכות למשכורת שתגיע ב10 לאוגוסט (למה לא ב1 סעמק?!)

אני אקנה מBSD:

PENTAX K10D 4500

330 4 ג`גה SD HC CLASS 6 תוצרת Transcend

300 תיק נשיאה

770 עדשה 18-50 של סיגמה

http://www.bsdphoto.com/productSpec.asp?show=&cat=349&id=1683&nm=3&pg=1&pp=20

עדשת 70-300 תחכה קצת

מה דעתך על העדשה? שווה תוספת של 370 שקל?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים