פורסם 2007 ביוני 1918 שנים טוב אתם כבר סתם נכנסים לקטנות פה בינכםשני הספקים מעולים - הבהרתם את עמדתכם. מי טוב קצת לפה או קצת לשם לא ממש ישנו משהומה שכן מעניין, הוא מה עם הספק של HEC. ולדעתי, עד שאין עליו ביקורת, לא להמליץ עליו(למרות שיש לי הרגשה טובה לגביו)
פורסם 2007 ביוני 2018 שנים מחבר אז בעיקרון ללכת על הספק שמוצא חן בעיניי שהוא הזלמן? כי ההבדלים לא גדולים בין כל הספקים שצויינו פה לא כך?
פורסם 2007 ביוני 2018 שנים אז בעיקרון ללכת על הספק שמוצא חן בעיניי שהוא הזלמן? כי ההבדלים לא גדולים בין כל הספקים שצויינו פה לא כך?שניהם ספקים טובים, אך עם מחירים שוניםתעשה את השיקולים שלך ולך על מי מיהם שאתה רוצה
פורסם 2007 ביוני 2018 שנים אני הייתי לוקח את הקורסייאר ... רק בגלל שאני מעדיף מסילה חזקה אחת על פני כמה מסילות.ההבדל בין הזלמן לקורסייאר הוא זניח מבחינת הכל גם רגולציה, שקט, יציבות במסילות. אומנם הזלמן קצת יותר חזק.אבל מצד שני הזלמן נותן רק 16A בכל אחת מהמסילות שזה יכול להיות בעיה עם כרטיסים חזקים יותר שדורשים יותר. ולכן הייתי לוקח את הקורסייאר.אבל זה רק אני.הOCZ זה כבר ירידה רצינית באייכות לעומת שני הספקים האלו.
פורסם 2007 ביוני 2018 שנים אני אישית בחיים לא הייתי קונה ספק ב-600 ומשהו שקל שכתוב עליו Hecזה פשוט לא מותג שמסוגל למכור ספק ב-600 שקלכמו שאני לא אקנה רכב ב-300 אלף שקל שיש עליו סמל של דייהו
פורסם 2007 ביוני 2018 שנים ליאור ומה אתה אומר על הטענות של עמרי שלא כדאי להמליץ על ה - TOUPHPOWER 600W ?
פורסם 2007 ביוני 2018 שנים עומרי לא יודע מאיפה הבאת את הסיפור של סדרות.אם תיקח את הHX 620 ואת הHX 520 תראה שגם בבקורות של גו'ני הוא אומר שאין שום הבדל.נכון שיכול לקרות מצב שבסידרה מסויימת מוצר דפוק או פחות טוב.... אבל בגדול כל סידרה מיוצרת אותו הדבר וההבדל היחידי הוא בכוח של הספקים החלקים אותם חלקים והם בנויים אותו הדבר.אני מסכים שיש הבדל אבל הוא דיי זניח.
פורסם 2007 ביוני 2018 שנים מחבר לא הבנתי את הקטע של המסילות כמה מסילות יש לזמן וכמה לקרוסאיר ואיזה חוזק של כל מסילה?
פורסם 2007 ביוני 2018 שנים ליאור ומה אתה אומר על הטענות של עמרי שלא כדאי להמליץ על ה - TOUPHPOWER 600W ?שזה נכון במקרים שבהם הסדרה היא נטו שיווקית, ות'כלס מדובר במוצרים שוניםכשמדובר על מוצרים דומים עד זהים עם הבדלים מינימליים זה לא נכון
פורסם 2007 ביוני 2018 שנים ספק 750W וספק 1000W לא משתמשים באותם חלקים של ספקים 600Wזה ממש לא קטע שיווקי, גם אם זאת אותה סידרה[br]פורסם בתאריך: 20.06.2007 בשעה 20:08:42אני אישית בחיים לא הייתי קונה ספק ב-600 ומשהו שקל שכתוב עליו Hecכמה שניות יקח למצוא תגובה דומה שלך מהעבר על THERMALTAKE?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.