עבור לתוכן

CPU has gone BBQ :'(

Featured Replies

פורסם

היום בזמן ששיחקתי לתומי ב SimCity 4, פתאום אני מקבל מסך כחול (WTF?!), אני עושה ריסט... מגיע ה ScanDisk... עובד... מסיים... המערכת נתקעת. שוב אני עושה ריסט עכשיו זה בקושי עובר את הבדיקה של ההרדיסקים. אני עושה שוב ריסט (בזמן הזה לא עלה לי לראש שיכול היה לקרות מה שקרה) וזה נשמע כאילו המחשב נדלק ועושה ריסטים כל שנייה.. מוזר ביותר. אני סוגר את המחשב, מחכה דקה, מנסה להדליק, לא עובד. אני פותח את המחשב והנה הריח של ברביקיו :-\ קיוויתי עוד שזה הספק אבל לא עזר להחליף אותו. הוולקנו שלי לא התנתק או משהו, הוא עומד יציב במקום. אני משער שמשהו קרה למאוורר ולכן המעבד נשרף. ביום ראשון אני הולך ל PCH להביא להם את המעבד והלוח בשביל לממש אחריות (יש לי עוד זמן מה...). זה יקח כמה ימים, בינתיים אני תקוע עם הלאפטופ המסריח של אבא שלי :|

:'(

WHY ME?! :AR15:

פורסם

משתתף בצערך... :-\, המעבד היה באיזשהו O/C או העלאת מתחים?

פורסם
  • מחבר

משתתף בצערך... :-\, המעבד היה באיזשהו O/C או העלאת מתחים?

nope

stock speeds

ואפילו קניתי לו Volcano 7+ !!!

פורסם

רגע.. אבל אני יודע במתחילת הפנטיום 3 אינטל שמו הגנה שמקפיאה את פעולת המעבד במיקרה ויש תקלת קירור

(ניתן ליראות סרטון באתר של טום ידידינו), אבל אני חושב ששמעתי שבמעבדים החדשים של AMD כולל שלך

הוסיפו גם הגנה כזאת, אז דיי מוזר שהוא נשרף לך ככה סתם.

פורסם

יש אחריות על שרוף ?

פורסם
  • מחבר

יש...

ויש בעקרות הגנה מפני התחממות יתר של המעבד על הלוח אם, אבל כנראה היא לא משהו.. :P

פורסם

AMD עוד לא הכניסו את זה לתוך המעבד ???

פורסם
  • מחבר

הם הכניסו, קשה לי להסביר את זה.... בזמנו הלוחות אם לא תמכו בחיישן טמפרטורה פנימי של המעבדים של AMD ולכן היו צריכים להסתמך על בדיקת טמפ' חיצונית שהיא איטית יותר ולכן פחות יעילה. ... משהו כזה.

פורסם

ל-AMD אין את ההגנה כמו שיש לאינטל

פורסם

inside AMD's CPUs there's a heat sensor that updates every second, but as far as I know there's not even one motherboard that uses it and that's bad because the on die sensor can give up-to-the-second accurate temperture of the CPU.

פורסם

inside AMD's CPUs there's a heat sensor that updates every second, but as far as I know there's not even one motherboard that uses it and that's bad because the on die sensor can give up-to-the-second accurate temperture of the CPU.

כמעט כל לוח אם שיוצא משתמש בזה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים