עבור לתוכן

עזרה בבחירת מעבד- pentium D להרצת סרטי 1080p עד 700 ש"ח

Featured Replies

פורסם

ישלי כרגע p4 3ghz ובפורום LCD אמרו לי שאני חייב לשדרג את המעבד כדי להריץ סרטי HD בלי קירטועים.. ואני אקנה בתחילת 2008 מחשב חדש אז בינתיים רציתי לקנות מעבד שיתאים לי ללוח ושיריץ סרטי HD..

אז מה כדאי לי: D915/925/935???

(מבחינת יחס מחיר/ביצועים/OC)

פורסם

תקנה את הסדרה החדשה יותר היא תהיה עדיפה

מה התקציב ?

פורסם
  • מחבר

500-700 ש"ח כולל קירור אוויר שיתן בOC

פורסם

כמעט עם כל מעבד ניתן להריץ HD באיכות טובה עם קצת ידע במקודדים ועבודה נכונה איתם...

במחשב כמו שלך תוכל להריץ בלי בעיות 720P לגבי 1080P יכול להיות שיהיו מעט ריצודים אבל עדיין זה ירוץ

פורסם

נאמר לו כבר שתהיה בעיה עם 1080 ככה שזה לא משנה אם זה ירוץ או לא - אי אפשר יהיה לראות את זה כשזה כל רגע קופץ ומרצד וכו'.

בכל מקרה,העובדה היא שהוא צריך מעבד חדש.

איזה לוח יש לך peripushkin?

פורסם
  • מחבר

תקנה את הסדרה החדשה יותר היא תהיה עדיפה

אבל בלוח אם שלי אין ציפ חדיש שמאפשר עבודה עם המעבד........

נאמר לו כבר שתהיה בעיה עם 1080 ככה שזה לא משנה אם זה ירוץ או לא - אי אפשר יהיה לראות את זה כשזה כל רגע קופץ ומרצד וכו'.

בכל מקרה,העובדה היא שהוא צריך מעבד חדש.

איזה לוח יש לך peripushkin?

ניראה לי כתבתי במםרט שבפורום.. אבל בכל מקרה- ASUS P5P800 .. ניראה לי יש בו את ה865PE ..

פורסם

הלוח שלך לא תומך במעבדים כפולים שהבאת וגם לא במעבד 64BIT. עד כמה שאני יודע כל מה שתוכל זה לקנות מעבד קצת יותר מהיר - שזה נראה לי מאוד לא משתלם. אולי תקנה קירור טוב ותעשה המהרה רק השאלה כמה המעבד שלך יכול להיות מומהר וגם אם תצליח אם זה בכלל יועיל ל1080P.

פורסם
  • מחבר

אבל כרגע יש לי מעבד 64BIT..

פורסם

עד כמה שאני יודע צ'יפסט 865 הולך עם תושבת 478 שהיא לא 64BIT.

פורסם

תחסוך למחשב חדש וזהו...

פורסם
  • מחבר

אני מחכה לדור הבא של הכרטיסי מסך.. בתחילת 2008 אני קונה מחשב חדש. אז בינתיים רציתי מעבד זול שיריץ בקלות סרטים ב1080p.

פורסם

אולי תסתפק ב720I וזהו?

פורסם
  • מחבר

אבל אני קונה בחודש הבא מסך עם 1080p

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים