פורסם 2007 ביוני 1918 שנים אז יש לי את ה 7600GT silent חשבתי לעצמי...אם הוא מספיק קר בלי מאוורר ...כמה קר הוא יהיה עם מאוורר? אז כמו אידיוט הנחתי על הדופן התחתונה של המארז מאוורר ...ולא היה שינוי (מעניין למה חח) ואז חשבתי אולי אני יבנה איזה מודינג בשקל ...כי אני קצת בלחצים עכישו.. אז התחלתי לבנות את המבנה: מצרכים - מחברת גליל פלסטיק ניר דבר מספרים מאוורר 120 ממ 2 ברגים ומברג.. הקירור הוריד את הכרטיס ב 11 מעלות במנוחה! (כלומר לא במשחקים וכאלה) ו 7 מעלות בעבודה!! היתי בשוק.. עכשיו הוא 40 מעלות =] חמוד שלי מצלמה חרא ביותר ככה שאני יעלה חדשות בקרוב -= תמונות =- הסבר על המשנה עלק חח הנה המבנה ...קצת לא ברור יש עוד בהמשך קצת יותר ברור קצת יותר ברור מהצד תמונה ברור יותר של המשנה תצוגה של פתח שאיוות האוויר מאחורה סתם ... =] עוד סתם =] מקווה שאהבתם
פורסם 2007 ביוני 1918 שנים מאוד יצירתי אחי . אפילו שעשיתי דבר דומה אצל כמה מהחברים שלי ואצלי. וכדאי שתצלם מחדש הראות ממש נמוכה .
פורסם 2007 ביוני 1918 שנים אני פשות סמתי אותו על ברזל כזה בלי כול הנייר הזה וזה הוריד לי 22 מעלות במנוכהנ מ70 ל48 עם מאוור 80 ושהוא על המינימום מהירות
פורסם 2007 ביוני 1918 שנים מחבר אני פשות סמתי אותו על ברזל כזה בלי כול הנייר הזה וזה הוריד לי 22 מעלות במנוכהנ מ70 ל48 עם מאוור 80 ושהוא על המינימום מהירות כמובן... שאחרי שחיברת את הקירור מים שלך....22 מעלות ב קירור אוויר ? קצת הזוי...בקירור אוויר שנשען על מתכת? בלתי אפשרי..בקשה תגובות רציונאליות ואמיתיות .. אה ואני לא עושה שום תחרות
פורסם 2007 ביוני 2018 שנים כמובן... שאחרי שחיברת את הקירור מים שלך....22 מעלות ב קירור אוויר ? קצת הזוי...בקירור אוויר שנשען על מתכת? בלתי אפשרי..בקשה תגובות רציונאליות ואמיתיות .. אה ואני לא עושה שום תחרותהבגרות בהבנת הנקרא היא ביום ראשון אתה עושה אותה?הוא אמר שהטמפרטורה ירדה מ 70 ל 48, היא ירדה ב 22 מעלות.
פורסם 2007 ביוני 2018 שנים הבגרות בהבנת הנקרא היא ביום ראשון אתה עושה אותה?הוא אמר שהטמפרטורה ירדה מ 70 ל 48, היא ירדה ב 22 מעלות.אתה רוצה סקריין שוט ?
פורסם 2007 ביוני 2018 שנים מחבר גמני הבנתי שירד ב 22 מעלות ...אבל עדיין ...נראה לך הגיוני? מאוורר שאין לו מאיפה לשאוב אוויר...כלומר על משטח כלשהו...מוריד 22 מעלות? לא נראה לי...מנסיון זה לא הוריד לי הרבה אולי מעלה שתיים מקסימום ובלי שינוי בעבודה
פורסם 2007 ביוני 2218 שנים תעלה תמונות ברורות יותר בבקשה (יש לי מאוור 80 מ"מ שסתם שוכב בצד אולי אני יעשה איתו משהו בסגנון) מעתיקן שכמותי חח רק לכרטיס מסך שונה ל7950GT.. אולי זה יוריד קצת כרגע הוא יושב על 59 60 וקצת במנוחה ובמאמץ על 65 בערך..
פורסם 2007 ביוני 2518 שנים מחבר אני אצלם חדש מחר פשוט אני כל היום בעבודה אין לי זמן אני מעדייף לישון חח
פורסם 2007 ביוני 2518 שנים זה לא מרעיש לך?כי הרכבתי גם לפני כמה זמן מאוורר 80 איפה ששמת אבל בלי השרוול, ואפקט השאיבה/דחיפה של האוויר יצר רעש חזק כי האוויר התנגש במסילות PCI
פורסם 2007 ביוני 2618 שנים מחבר זה לא מרעיש לך?כי הרכבתי גם לפני כמה זמן מאוורר 80 איפה ששמת אבל בלי השרוול, ואפקט השאיבה/דחיפה של האוויר יצר רעש חזק כי האוויר התנגש במסילות PCIלא לי זה לא מרעיש ...ויש סיכוי שזה מרעיש לך בגלל שזה רוטט על הפתחים ....ואם זה עם השרבול הזה הלחץ על הפתחים קטן יותר והמאוורר לא נשען עליהם ...תנסה 10 דקות עבודה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.