עבור לתוכן

רוצים להיות בלתי ניראים ? היום כבר אפשר ...

Featured Replies

פורסם

היפנים המשוגעים האלה המציאו שיטה שאפשר לראות דרך גופים שונים....

בקיצור סתכלו את הווידאו :Enter

פורסם

חחח אני לא יכול לחכות להשתמש בזה (מלתחות של הבנות :nono:)

הםם... אבל זה בטח יעלה המון כסף. :-\

פורסם

לא נכון!!!!!!!!!!!!!!!!! אין מצב שבני-אדם פיתחו כזה דבר.. בטח חייזרים!!!

לדעתי אם זה לא זיוף זה הקדים את זמנו ב50 שנה בערך,כאילו, לבן-אדם יכול להיות ראייה כמו של סופרמן.

GOD.

פורסם

לא נכון!!!!!!!!!!!!!!!!! אין מצב שבני-אדם פיתחו כזה דבר.. בטח חייזרים!!!

לדעתי אם זה לא זיוף זה הקדים את זמנו ב50 שנה בערך,כאילו, לבן-אדם יכול להיות ראייה כמו של סופרמן.

GOD.

זה לא זיוף.

פורסם

אתם יודעים איזה מסוכן זה תחשבו איזה טרוריסט ישיג אחד כזה יהיה קשה לעצור אותו או בכלל מחבל בלי בעיה הוא יכנס לארץ

זה מסוכן מאוד!!!

פורסם

לא הצלחתי להבין איך זה עובד... מישהו מוכן להסביר את התופעה?

פורסם

קראתי משהוא קטן על זה... לפי מה שהבנתי זה אשלייה אופטית בעזרת מצלמות או משהו למרות שאני לא בטוח.

אבל אני לא חושב שאני יכול ללכת ברחוב עם זה ואנשים לא יראו אותי.

אבל אני עדיין :o

פורסם

Moo^Moo למה שתי הודעות יש את הכפתור עריכה את יודע :-\

פורסם
  • מחבר

כמו שאני הבנתי , יש איזה מקרן שמשדר תמונה מה שיש מאחורה והחומר הזה קולט את ההקרנה , ויוצא כל מה שמאחורי החומר הזה נהיה בלתי ניראה בגלל שיש על זה שידור מה שקורה מאחרונה ...

זאת אשליה אופטית , רעיון נחמד ...

פורסם

וואי, זה ממש מדהים אני מת לדעת איך זה עובד.

איך מפעילים את זה בכלל אני מקווה שזה לא עובד על חומרים רדיו אקטיביים.

פורסם

לפי מה שאני הבנתי... זה לא באמת משקף, יש מצלמה שמצלמת מה שקורה מאחוריך, ומקרן שמקרין את זה על הבגד ;D

פורסם

זה מעין קומבינה אופטית מאוד מאוד מתוחכמת ומסורבלת ליום יום:) ... זה מתאים לתמונות סטילס מגניבות או לסרטים ... אבל עדיין הדרך רחוקה מאוד מאיזושהיא חליפה מיוחדת שאני אלבש על עצמי ובלחיצה אני אהפוך לבלתי נראה ... זה לא אפילו קרוב לדבר האמיתי ... :)

פורסם

אתם יודעים איזה מסוכן זה תחשבו איזה טרוריסט ישיג אחד כזה יהיה קשה לעצור אותו או בכלל מחבל בלי בעיה הוא יכנס לארץ

זה מסוכן מאוד!!!

עשה לי טובה בחיית....

תסתכל טוב על התמונות ותבין שאי אפשר.

פורסם

הרעיון מאוד מאוד בסיסי וטוב.

אבל זה עדיין מאוד רחוק מלהיות משהו שניתן לענות כמו חליפה וזה לא כל כך גורם לאשליה של שקיפות, הדבר שזה הכי יבלבל זה לחיילים במדבר או ג'ונגל (כמו ב "הטורף 1" ).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים