עבור לתוכן

הכרטיס Creative Live 5.1 יעבוד טוב עם X-530 ??..

Featured Replies

פורסם

זה תלוי בשמיעה שלך, ובכלל, אם לא שמעת מערכות אחרות, אין לך זכות להמליץ על משהו באופן בלעדי ולשלול את השאר.

אני לדוגמא, לא מסוגל לשמוע מוסיקה עם מערכות מעפנות. בשביל זה קניתי אוזניות טובות (ברמה של מערכות מעל 1000 ש"ח... לפחות)

כמו שאמרתי, הכל לפי דעתי.

נכון, יש אודיופילים, אבל אתה מסכים איתי שהם המיעוט. בגלל זה אמרתי שאני חושב שהוא אישית לא ירגיש הבדל, פשוט בגלל שרוב האנשים באמת לא ירגישו בהבדל.

אבל ההמלצה הכי טובה, כמו שאמרו לפני, היא ללכת ולשמוע. פשוט לבקש מהמוכרים לחבר את המערכות אחת אחרי השניה ולהקשיב להבדלים.

• תגובות 52
  • צפיות 2.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

אחי אני די סגור על ה ATP3 יש לי כמה שאלות כמו מה זה המנוח "מיד" ברמקולים?

אני שומע הרבה "המיד נמוך" וגו' מה זה אומר?

עריכה:

אחי במקרה שלך שאתה מרוצה עד הגג מה X-530 זה סבבה אבל נשמע לי יותר משתלם ה ATP3 מבחינת מחיר/ביצועים.

וכמו שאמרתי אני חושב ועוד הרבה שעדיף מערכת 2.1 למוזיקה.!

פורסם

א. הATP3 נשמעים הרבה יותר טוב הרבה יותר חד והרבה יותר תדרים. לX530 אין מספיק צלילים גבוהים וגם שהעוצמה

נמוכה יותר (בדוק).

ב. כמו שכבר אמרו המחיר נמוך יותר.

אבל הכי נכון הוא ללכת לחנות שיש בה את שתי המערכות פתוחות בתצוגה ולשמוע!

בירושלים יש חנות בשם ספייס שכמעט כל המערכות של ALTEC, LOGITECH וקריאייטיב פתוחות להשמעה מ200 שקלים ועד 3000

אני בחרתי לבסוף את הATP3 פשוט ההחלטה הנכונה ביותר עלות ל מול תועלת!

פורסם
  • מחבר

אני גר בראשון לא ניראה לי שאני אסע לירושלים בישביל לשמוע מערכת :kopfpatsch:

אני חייב להסתמך על המלצות של אנשים וראיתי מלא המלצות טובות מה שבטוח זה שאני לא אתכאזב.

האיכות היא אכן טובה ברמקולים לפי מה שאני מבין אני רק רוצה לדעת אם יש להם עוצמה מספיק גבוהה?

פורסם

לי יש X530 בסרטים הם מעולים אבל במוזיקה ממש על הפנים לעומת המערכת שהייתה לי MICOROST DIGITAL SOUND 80

אחח איזה שמיעה איזה תיחכום מערכת שצוחקת על ATP3 וכל הרמקולים האחרים בתקציב

אני מתגעגע :-\ :'(

פורסם
  • מחבר

דרך אגב כמה חוטים בסוף מתחברים לכרטיס קול עצמו?

אם אני לא טועה זה אחד לא?

הכול מיתחבר לסאב ואז הסאב מתחבר לכרטיס קול ?

פורסם

כולם מתחברים לבאס, ויש את הראשי שממנו שולטים בווליום וממנו יוצאים 3 חוטים לכרטיס קול.

פורסם
  • מחבר

איך זה הגיוני יש לי כרטיס OB והכול החיבורים שלו זה 3..

אחד זה מיקרופן אחד זה לרמקולים ואחד לא יודע..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים