עבור לתוכן

הכרטיס Creative Live 5.1 יעבוד טוב עם X-530 ??..

Featured Replies

פורסם

האמת הרמקולים האלה לא נחשבים להכי חזקים, אבל בשבילי הם חזקים מספיק (אני לא ממש חירש, ולא אוהב מוסיקה חזקה מידי :P) הקריצ'ר אמורים להיות חזקים יותר...

בעוצמה שאני הגעתי אליה הווליום הייה יציב

בשבילי הסאב מספיק חזק, אבל היו כמה שרצו יותר (והאמת נראה לי שהיו להם בעיות שמיעה אן משהו כזה, כי בשביל מוסיקה אני לא מגביר את הסאב ליותר מ40%, וגם זה רק במקרים של הקלטות לא טובות)

OB יספיק, אבל כדי לנצל אותם עד הסוף רצוי כרטיס קול נפרד- איזה אודיג'י ואליו ב200 ש"ח אמור להיות מספיק. שיפור משמעותי בצורה קיצונית לא יהייה, אבל הוא יהייה מורגש.

תוספת: אם יש לך 650~ ש"ח להוציא על רמקולים (תוספת קטנה לX530), יש את הJBL אנקאונטר, שהם יותר חזקים והרבה יותר איכותיים מהATP3 ושות'...

• תגובות 52
  • צפיות 2.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

אני באמת חושב שה ATP3 יספקו אותי בהחלט..

עכשיו אם אני יקנה בנוסף לרמקולים האלו את ה Live אני מאמין שיהיה בערך אותו שיפור כמו האודיג'י לא? וגם אם לא זה לא יהיה משמעותי אני משער...

השילוב בין הכרטיס לרמקולים הוא טוב ?

בוא נניח שאני גר בקונה שנייה ואני מגבור על 60% את הרמקולים שומעים אותם עד למטה?

פורסם

אצלי הATP3 גם מחוברים ללייב, והם עובדים בסדר, אבל אני חושב שעם האודיג'י וואליו הם ישמעו טוב יותר

וישמעו אותם עד למטה, באיזה עוצמה אני לא יודע... תלוי בדירה, במיקום של הרמקולים בחדר ובמיקום החדר ביחס למדרגות... ובעוד כל מיני דברים...

פורסם
  • מחבר

אוקי ברגע שאמרת ישמעו אותם עד למטה אני כבר מסופק לא שאני הולך לשמוע ככה פשוט בישביל שתמחיש לי את העיניין.

ניראה לי שאני אלך אליהם עם ה- Live אבל הלייב הוא לא מיועד ל 5.1?

הרמקול של הסאב באיזה צד הוא ?

ואיפה עדיף להשים את הסאב.. ? לצד השולחן של המחשב ניראה לי סבבה (על הריצפה כמובן). :xyxthumbs:

פורסם

5.1 אומר שהכרטיס תומך במערכות עד 5.1.

כל המתגים של הווליום נמצאים על הסטאלייט הימני

רמקולים באופן כללי רצוי לשים במרחק של חצי מטר לפחות מכל קיר\ ארון\ כל דבר שיכול לגרום להחזרה של הצליל. להצמיד אותו לשולחן (אלא אם מדובר בשלחן עם רגליים דקות מברזל ולא רחבות כמו כאן- gr_93924249.jpg)

זה הדבר הכי פחות מומלץ לעשות.

פורסם
  • מחבר

תודה על ההסבר עם התמונה קבל ח"ח .

אוקי לא להשים את הסאב ממש צמוד אבל ליד טיפה כזה באמצע זה אפשרי?

הבעיה שהוא לא במרחק של חצי מטר מהקיר.. וזה המקום הכי נוח שאני יוכל למקם אותו!

פורסם

רותם מחפש 1212m אז יש מצב הוא ימכור את האודיג'י 2 שלו.

בכל אופן גם אם לא תלך על האודיגי ווליו.

ההבדל לא גדול בין הכרטיסים אבל לא-יודע-כמה-ההפרש-ביניהם שווה את זה.

פורסם
  • מחבר

החנות שאני הולך לקנות ממנה היא אלוף המחשבים בראשון זה לא רשת חנות מקומית כזאת איכותית.

עכשיו באתר שלהם יש את הכרטיס לייב פשוט במקום 16 ביט 24 והוא עולה 100 שקל בערך יותר..:

http://www.aluf.co.il/view_prod_he.aspx?ProdID=415900549&ProdName=Creative-LIVE!-24Bit-Sound-Card

מה הסיבה והאם ההפרש שווה?

פורסם

כרטיס יותר חדש, יותר טוב (שניהם ישנים).

פורסם

תודה על ההסבר עם התמונה קבל ח"ח .

אוקי לא להשים את הסאב ממש צמוד אבל ליד טיפה כזה באמצע זה אפשרי?

הבעיה שהוא לא במרחק של חצי מטר מהקיר.. וזה המקום הכי נוח שאני יוכל למקם אותו!

שמע, שים איך שנוח לך... רק קח בחשבון שהסאונד לא יהייה נקי ומדוייק כמו שהוא יכול להיות.

עוד פיתרון זה להדביק חתיכת ספוג בעובי 3~ ס"מ על הקיר\ שולחן בגובה ורוחב של הסאב, ואז לא יהיו בעיות..

החנות שאני הולך לקנות ממנה היא אלוף המחשבים בראשון זה לא רשת חנות מקומית כזאת איכותית.

עכשיו באתר שלהם יש את הכרטיס לייב פשוט במקום 16 ביט 24 והוא עולה 100 שקל בערך יותר..:

http://www.aluf.co.il/view_prod_he.aspx?ProdID=415900549&ProdName=Creative-LIVE!-24Bit-Sound-Card

מה הסיבה והאם ההפרש שווה?

אני לא רואה שום סיבה לתוספת של 100 ש"ח על הכרטיס הזה.. במחיר הזה אתה משיג את האודיג'י ואליו בפנדס\ KSP... בKSP ב260 ש"ח יש את האודיג'י 4 אפילו ...

פורסם
  • מחבר

כן אבל זה לא משנה כי אני שם עליו ATP3 וניראה לי שגם ה 16 ביט מספק בהחלט אפילו על OB היא תהיה פצצה

עריכה:

אוקי אז אני כנראה ילך על המערכת ועל ה לייב 16 ביט ועוד משהו..

המחירים שבאתר KSP הם אותם המחירים שבחנות? אולי אני אקנה משם..

עוד עריכה :) :

מה אתה אומר אחי על הכרטיס הזה http://ksp.co.il/hmain.php?uin=2947 ?

אם אני יקנה אותו הוא לא יצור בעיות במחשב מכוון שיש בו גם את ה OB ואני לא יודע כיצד מבטלים דרך הביוס וכו'..

אני פשוט ימחק את הדרייברים שלו וכו' זה יהיה מספיק כדי שאני יוכל להתקין את האודיגי כדי שהוא יפעל כמו שצריך?

פורסם

בכול מקרה אתה צריך לבטל את הOB כשאתה שם כרטיס נוסף. אם אתה לא יודע- תבקש שמישהו שיודע שיעזור לך.

הכרטיס הזה בסדר, בערך כמו הלייב...

פורסם
  • מחבר

אז עדיף ללכת על הלייב כי מבחינת יחס מחיר וביצועים הוא יותר משתלם..!

איך אני אמור לבטל את הכרטיס דרך הביוס או מה? אם זה דרך הביוס איך אני אמור לעשות זאת גם לא יכולים לעזור לי בזה דרך הפורום זה קצת בעייתי אני שונא דברים כאלה מעדיף להישאר עם OB אם זה מסובך..

פורסם

כן, זה דרך הביוס, ואני לא מכיר את הלוח שלך, ככה שאני לא יכול לעזור לך בזה.

פורסם
  • מחבר

אתה יכול לראות את הלוח שלי במפרט הוא די מעפן..

אתה אולי יכול להגיד לי לאן להיכנס או בערך איך זה אמור להיראות או מה כתוב שם..?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים