עבור לתוכן

קניית דראמל

Featured Replies

פורסם

השאלה הזאת לא מכוונת למודינג, היא ממכוונת יותר לקניית דראמל, וכיוון שאני יודע שרבים מעושי המודינג משתמשים באחד כזה, מצאתי לנכון לשאול פה.

אני מחפש דראמל לקניה, צריך הצעות לקניה באזור חיפה.

פורסם

בין אם מדובר במקורי, או בשאר התחליפים, אני מאמין שתמצא את מבוקשך בהום סנטר הקרוב אליך

מן הסתם, גם העזרים\ראשים\ביטים לשימושיים ספציפיים שלא מסופקים עם הכלי - יהיו שם (במידה ואין - אתה יכול להזמין, מומלץ שתמיד יהיה לך עותק של הקטלוג)

פורסם
  • מחבר

אני אשמח אם תוכל להראות לי מה זה אמיתי או לא כדי שאוכל לזהות, ןלהגיד לי מה ההבדלים בינהם.

ואיפה אני יכול להשיג את הקטלוג?

פורסם

אין פה זיופים - רק חיקויים

תבקש דרמל, מן הסתם יציעו לך בהתחלה את המקורי של DREMEL, כמו כן יש חיקויים של וולף, יונדאי וסקיל..

הקטלוג מחולק בסניפי הום סנטר במחלקת כלי עבודה בד"כ..

פורסם
  • מחבר

תודה רבה!

אני דיי בטוח שנלך על הטוב יותר של דראמל.

רק לא ענית לי במה המקור יותר טוב מהזיוף.

פורסם

תכל'ס, שניהם עושים את אותה עבודה

כאשר המקורי, הוא הטוב ביותר (מן הסתם ::) ), בכל אופן, המקורי מתחמם פחות, חזק יותר, ויציב יותר

בנוסף יש לו בידוד טוב יותר מפני רעידות, שזה די חשוב בכלי כזה

וכמובן - כלי איכותי לטווח הארוך, לא זבל סיני שהולך תוך שנה שנתיים

בתור אחד שמחזיק את 2 הכלים

ללא ספק - המקורי (לא מזמן נדפק לי הפוטר בחיקוי)

בנוסף, יש את העזרים של דרמל (רוטר, ועוד כל מיני שטויות), שאם תרצה אותם בעתיד - הם מתאימים רק למקורי..

עוד פרט אני חושב - אחריות (אני חושב שיש על המקורי יותר זמן - אבל תברר בכל זאת)

המקורי לא זול - כ-400 ש"ח, לעומת הפשוט ביותר של וולף שניתן להשיג בקצת יותר מ100 ש"ח. לשיקולך

אם זה משמעותי מאוד עבורך - הייתי ממליץ להתחיל עם הפשוט, וכאשר הדרישה לאיכות תגדל\ אתה רואה שאתה צריך את הכלי באופן שוטף ולא פעם ב..

אז לקנות את המקורי.. - לשיקולך

פורסם
  • מחבר

תודה רבה! ענית לי על כל התשובות.

הדראמל באופן כללי מיועד לחברה שאני עובד בה, ובסופו של דבר זה מגיע לידיים שלי כמובן, אז חשוב לי אישית שאני אעבוד עם הטוב ביותר....

לכן אני גם צריך לתת סיבות טובות למנהל שלי לקנות את הטוב ביותר.

העבודות איתו הם עבודות על דברים ממש קטנים כך שחשוב מאוד שתהיה יציבות ושאר הירקות שהזכרת....

תודה רבה לך על התגובות המהירות :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים