פורסם 2007 ביוני 1818 שנים קניתי מחשב חדש לפני שבועיים. אני מרוצה ממנו ולא מתחרט על שום חלק שלקחתי חוץ מהמארז. המארז היחיד שהתאים בתקציב שלי ובמלאי של KSP היה הSOPRANO. והוא ממש לא שקט...האם הסיפור גמור ואין סיכוי שיהיה לי מארז שקט? או שאפשר להחליף מאווררים ולהוסיף חלקים מסויימים שיגרמו למארז להיות שקט. כי מקור הרעש העיקרי ממה שאני שם לב הוא מהמאווררים. חלקים ספציפים ממולצים מהמלאי של KSP יתקבלו בברכה.אני לא מציין תקציב כי אני ממש לא יודע את הטווח מחירים שדבר כזה אמור לעלות.
פורסם 2007 ביוני 1818 שנים תתחיל בלחבר את כל המאווררים לפאן באס, ולהנמיך אותם ל-7V. את המאוורר בדלת אתה יכול להוריד. אם יש מאוורר מחומרה ולא מהמארז (צ'יפסט או מעבד) שמרעיש מאוד גם אחרי הנמכת המהירות אפשר לשקול החלפה. *כל מה שכתבתי הוא מיועד לשקט בלבד. ביצועי OC מטורפים זה לא מה שתמצא פה.
פורסם 2007 ביוני 1818 שנים להחליף מאוורים לאיכותים ושקטים יותרלשמן אותם על ידי שמן של מכונת תפירהלקנות מטר על מטר או משהו בסגנון של חומר אקוסטי אשר יקנה שקט אך יעלה את המעלות במקצתלקנות פאן באס כמו שbyking אמרותחשוב על דברים יצירתים
פורסם 2007 ביוני 1918 שנים פאן באס זה בקר בקר מאווררים. זה נותן לך לשלוט על המהירות של המאווררים שלך.במארז שלך החיבור של המאווררים הוא מולקס, ואתה תצתרך מתתאם ממולקס לחיבור 3 PIN כנראה. חוץ מזה זה ממש לא מסובך... בסה"כ לחבר את פאן באס באחד מהמפרצים, לחבר אותו לחשמל (מולקס), ולחבר אליו את המאווררים. אני ממליץ על הפאן באס הפשוט של סאן בים (עולה בסביבות ה-100 ש"ח).להחליף מאוורים לאיכותים ושקטים יותרלשמן אותם על ידי שמן של מכונת תפירההמחשב בן שבועיים... לא נראה לי שיש צורך בשימון מאווררים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.