עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ליברמן אומר בכנסת את מה שהרבה חושבים אך לא מעיזים להגיד...

Featured Replies

פורסם

שיעול* עזאמי בשארה *שיעול* במילים פשוטות כל מה שהוא אמר, כמה גזעני, מופרך, מתברר כנכון אני בכלל לא מסכים איתו שערביי ישראל

צריכים לעבור טרנספר או משהו כזה, לא כולם לא בסדר, אבל אני כן מסכים שאת הפלסטינים צריכים לזרוק מישראל, שילכו לעבוד אצלם/אצל

המצרים, רק לא פה, אחרי שעברנו התנתקות הינו צריכים להתנתק לחלוטין מעזה, להכריז עליה מדינת אויב, לנתק את החשמל שלה (שימצאו

איזה פתרון בעצמם), להפסיק לעביר כספים, מים, גז דלק וכו' דרכינו. ושילכו לבכות, הסיבה שיראל נראת כמו שהיא נראת היא רק כי יש לנו פולטיקאים

קוקסינלים שלא שמעו על המילה/משפט לא, אני לא מוכן, אני לא מסכים... (ועוד כמה שבכו שירו עליהם טילים, אני לא מדבר על אלה שחבריהם/בניהם/וכו' נפלו)

ועושים כל מה שהדוד סם אומר להם לעשות כמו איזה כלבים עם לשון בחוץ. אני מאמין (מקווה מאוד) כי לליברמן יהיה את ה"ביצים" להגיד

לא, וזו הסיבה היחידה שצריך לתת לו את ה"קרדיט".

• תגובות 117
  • צפיות 9.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

שוב, מה גורם לך לחשוב שמה שהוא אומר מתאים לשוק וכשערבי אומר ששר הביטחון\ רמטכ"ל רוצח זה מתאים לכנסת?

זה לא מה, זה איך. וזו (ליברמן) צורה של שוק.

אין לו שמץ של הוכחה, אז הוא מפזר ניחוחות של ביוב לכל עבר.

בפעם האחרונה שבדקתי אדם חף מפשע עד שהוכח אחרת, במדינתינו.

תמשיכו לתמוך בקוף, תראה איך זה יכול להשתנות ברגע.

אם אתם חושבים שככה צריך להתבטא בכנסת ישראל, בושה לכם ולמדינה.

לא צריך משכן מפואר, ועדות, תפקידים או בחירות, אפשר פשוט לקיים את המליאה בשוק מחנה יהודה

(כל הח"כים כבר מכירים את המוכרים מהבחירות האחרונות, לא?).

אם כל מה שמבדיל בין פשוטי העם לנבחריה היא העובדה שהאחד בוחר והשני נבחר אבוי לנו,

נבחרינו צריכים לעמוד בסטנדרטים מוסריים גבוהים יותר מפשוטי העם, ליברמן אינו הדוגמא הנכונה לכך.

לשם ההגינות גם אם חבר כנסת אחר (יהודי או לא) היה מתבטא בצורה כזאת,

הייתי חושב ומגיב באותה הצורה, זו המהות של לא להיות גזעני.

רבים מחברי הפורום כאן צריכים לחשוב טוב מאוד על חלק מהאמירות שלהם בהקשר זה.

זה שבשארה החליט לערוק ולא לעמוד למשפט בארץ אכן נראה חשוד מאוד.

אבל ללא משפט הוא עדיין חף מפשע, נראה אתכם בקצה הלא נכון של הלולאה (מבחינתכם).

פורסם

אתה צוחק, נכון?

העובדה שהערבים בכנסת עדיין שם היא עניין טכני לחלוטין- אי אפשר להוריד להם חסינות.

הוכחות לפשעים שלהם יש מפה ועד הודעה חדשה.

טיבי תומך חופשי בטרור (תריץ חיפוש... אין לי כוח להביא עכשו קישורים לכל ההתבטאויות שלו בעד "התנגדות" וכמה שהחמס צודק)

ח"כים אחרים נוסעים מאחורי הגב של הממשלה והכנסת ונפגשים עם גורמים עויינים

אחד קרא באיזה תוכנית רדיו בצורה מפורשת לרצח ישראלים כדי להשיג את האינטרס הפלסטיני

והיו עוד הרבה מיקרים.

פשוט מבחינת בג"צ זה חלק מהתפקיד של החכ"ים :s07:

אם איסתרא ירצה, הוא בכיף יכול לתת פה ציטוטים לאיזה 20 מקרים מפלילים...

לגבי האיך- איך רצית שהוא יגיד את זה?

חצי מחברי הכנסת מקללים וצועקים כמו קופים. הערבים מפזרים "גזען" ו"רוצח" כמו זבל, וליברמן זה מה שמפריע לך?

אגב לגבי "גזען", בפעם המליון, אין פה טיפה אחת של גזענות!

הערבים הם אוייב שרוצה להשמיד את המדינה- והעובדה שהם תומכים בטרור נגד האזרחים (אם באופן פעיל או ע"י התעלמות ותמיכה מוראלית) זה ההוכחה היחידה שמעניינת אותי.

אני שונא אותם בתור אוייב- לא בתור "גזע". (ואם היית אתה ושאר השמאלנים מכירים כמה ערבים באופן אישי הייתם שונאים אותם גם בתור עם... סמוך על המילה שלי בקטע הזה...)

פורסם

בקשר לליברמן - הוא לא יותר גרוע משאר הערבים המסיתים. ההבדל היחידי בינו לביניהם זה שהוא יהודי (וגם זה בתיאוריה, אני מתקשה להאמין שהוא ממש שומר על חלק, אפילו, מהמצוות).

בתיאוריה? איך אפשר להיות יהודי בתיאוריה? אני לא שומר מצוות כמעט בכלל ואני יהודי... איך זה? כי יהדות היא גם לאום, ולא רק דת.

עלק יהודי בתיאוריה, מושג חדש - ממש מחיה התרבות העברית אתה!

פורסם

מסכים אם מה שהוא אמר ב 100%.

היה אחד שריגל לטובת החיזבאללה (וברח לירדן) אז אני מניח שגם כל השאר נאמנים לפלסטינאים ולערבים.

פורסם

אתה צוחק, נכון?

העובדה שהערבים בכנסת עדיין שם היא עניין טכני לחלוטין- אי אפשר להוריד להם חסינות.

אם הייתי צוחק הייתי :lol: אבל אני לא. :bash:

אפשר להוריד להם חסינות, אם יש הוכחות, כנראה שאין, חוץ משמועות קלושות. -> תנסה גזר זה מרגיע.

אתם גזענים, מינורים אבל גזענים. הם ישראלים בעלי תעודת זהות כחולה והם נבחרי ציבור.

אם אתה חושב שצריך למנוע יצוג של מוסלמים ונוצרים בכנסת בכח, בגלל שאתה יהודי ואתה הרוב במדינה, זה גזענות.

אנחנו כנראה לא רחוקים עד כדי כך מרוטרנט בעניין הזה (מדיון קודם), לפחות את ה- WAREZ מצליחים למגר כאן. :lol:

פורסם

איפה כתבתי שצריך למנוע ייצוג של מוסלמים\ נוצרים בכנסת?

זה בדיוק הטעות\הזייה של רוב השמאלנים... אתם חושבים שיש לי\לנו משהו נגד דת כלשהי- וזה פשוט שטויות.

אני לא רוצה את החלאות שיושבים עכשו בכנסת באופן ספציפי, בגלל שהם תומכים ברצח אזרחים- לא בגלל שהם מנשקים את הבלטות 5 פעמים ביום או נקרומנים וונאביז שחושבים שלחם ויין הם חתיכות מאיזה מסטול שמת לפני 2K שנה...

לגבי הוכחות- תעבור על הודעות של איסתרא בלגינא\ חכה לתגובה שלו, ואז תחליט לבד אם זה מספיק הוכחות בשביל להחשב מעבר לגבול הטעם הטוב או לא.

פורסם

אתה באמת רוצה שיצטטו תגובות "נבחרות" שלך בפורום בשביל שתודה שאתה גזען?

זה באמת לא כ"כ קשה

למה אתה ממשיך להתחבא מאחורי הסברים שאתה לא באמת מאמין בהם?

היית ונשארת גזען

פורסם

מבחינת האנשים שיושבים בכנסת אני משאיר את הגזענות שלי בצד.

ולי יש את הסיבות (באמת מספיק טובות) שלי לשנוא ערבים באופן כללי. כשתתעורר למשמע שירת "יאללה נסראללה יאללה חיזבאלה" מפי אזרח ערבי- שותף שלך לדירה, אז נדבר.

פורסם

אז אתה מודה שאתה שונא ערבים באופן כללי?

פורסם

מבחינת האנשים שיושבים בכנסת אני משאיר את הגזענות שלי בצד.

ולי יש את הסיבות (באמת מספיק טובות) שלי לשנוא ערבים באופן כללי. כשתתעורר למשמע שירת "יאללה נסראללה יאללה חיזבאלה" מפי אזרח ערבי- שותף שלך לדירה, אז נדבר.

ועוד לא רצחת את השותף שלך לדירה?
פורסם

כן, אבל בניגוד לאנשים אחרים, אני יודע להיות אובייקטיבי כשצריך.

פורסם

נראה לי שאדם עם טיפה שכל על הראש (ולא איזה קוקסינל שמאלן לחלוטין) יבין שאם אנשים שונאים אותך (ישו אמר פלשתנים?)

אל תאהב אותם בחזרה, אני למשל לא שונא אף אחד, מלבד אםהוא שונא אותי.

פורסם

להבדיל מהקוקסינלים מהימין שבשבילם כל הערבים אותו דבר

ערבי טוב זה ערבי מת וערבי גבר זה ערבי בקבר?

פורסם

ועוד לא רצחת את השותף שלך לדירה?

לא שמתי לב להודעה הזו מקודם :P (ההודעה הקודמת מתייחסת לעמרי...)

לא... אבל עוד מעט אני מסיים את התואר- נראה אז ;)

אגב, זה דוגמא רק מהזמן האחרון... יש לי עוד הרבה דוגמאות כאלה... לפני 4 שנים כשהתנקשו ביאסין, לדוגמא, התקהלו כמה ערבים ליד הדירה שלי במעונות, והייתה בין 2 מהם שיחה כזו:

מוחמד א': "משהו משהו יאסין משהו משהו dark side"

מוחמד ב': "שוו??? משהו משהו שייח יאסין??? כוS אוחתוק ש@רמוט@ יאהוד <בצעקות>"

אחרי איזה שעתיים הם אירגנו תפילה על הדשא במעונות (איזה 20+ ערבים), והשם יאסין הופיע בה מספר חשוד של פעמים (כל שני משפטים בערך)... תסיק לבד מה הם חשבו על סילוק הרוצח הזה מהעולם...

להבדיל מהקוקסינלים מהימין שבשבילם כל הערבים אותו דבר

ערבי טוב זה ערבי מת וערבי גבר זה ערבי בקבר?

אם הוא תומך טרור (ורובם לא ממש מתנגדים לו...), אז כן :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.