פורסם 2007 ביוני 1818 שנים מופיע לי משולש אזהרה אדום מהבהב ב taskbar ליד השעון.ואז sytem alertואומר שוינדוס גילה וירוס במחשב ?? זה בכלל מהוינדוס ???אחרי כמה זמן אני מקבל הודעהmalware alert , שבטוח לא קשורה לוינדוס, ושואלת "גולה וירוס,האם להתקין את כל תוכנות ההגנה"בחלון רשום גם את שם הוירוס Adware.W32.ExpDwnldrלא משנה מה לוחצים, פתאןם מןפעים לי 3 איקונים לתוכנות "נגד וירוסים"סקרתי עם ה ad הוא מצא כמה דברים רציניים, הסיר אותם, עשיתי RESET שוב זה חזר ה Nod 32 לא מוצא כלום.המחשב כל הזמן מנסה להכנס לכל מני אתרים מריץ עכשיו spysweeperלא עזר, מצא משהו הסיר, אחרי ריסט הוא חוזר.
פורסם 2007 ביוני 1818 שנים מופיע לי משולש אזהרה אדום מהבהב ב taskbar ליד השעון.ואז sytem alertואומר שוינדוס גילה וירוס במחשב ?? זה בכלל מהוינדוס ???אחרי כמה זמן אני מקבל הודעהmalware alert ' date=' שבטוח לא קשורה לוינדוס, ושואלת "גולה וירוס,האם להתקין את כל תוכנות ההגנה"בחלון רשום גם את שם הוירוס Adware.W32.ExpDwnldrלא משנה מה לוחצים, פתאןם מןפעים לי 3 איקונים לתוכנות "נגד וירוסים"סקרתי עם ה ad הוא מצא כמה דברים רציניים, הסיר אותם, עשיתי RESET שוב זה חזר ה Nod 32 לא מוצא כלום.המחשב כל הזמן מנסה להכנס לכל מני אתרים מריץ עכשיו spysweeperלא עזר, מצא משהו הסיר, אחרי ריסט הוא חוזר.[/quote']תנסה לסרוק בSAFE MODE גם את האנטי וירוס שלך וגם תוכנת אנטי ספייוואר
פורסם 2007 ביוני 1818 שנים אין אתה חייב למחוק אותו ידנית תראה במנהל משימות דברים שנראים לא קשורים תעשה חיפוש בגוגל עלהם ואז עם זה של המערכת תעשה חיפוש בוינדוס ותמחק אותם ידנית
פורסם 2007 ביוני 1818 שנים מחבר תנסה לסרוק בSAFE MODE גם את האנטי וירוס שלך וגם תוכנת אנטי ספייוואר לא מצאו כלום. spy sweeper trojan hunter ad-aware 2007 NOd32 עוד החזקתי מהתוכנות האלו
פורסם 2007 ביוני 1818 שנים אין אתה חייב למחוק אותו ידנית תראה במנהל משימות דברים שנראים לא קשורים תעשה חיפוש בגוגל עלהם ואז עם זה של המערכת תעשה חיפוש בוינדוס ותמחק אותם ידניתמחזק!אם אתה לא מצליח למחוק תוכנה, חפש עליה בגוגל. (בעיקר וירוס או רוגלה)
פורסם 2007 ביוני 1818 שנים מחבר ואיך אני אדע שהיא יצאה לגמרי? אולי יש לה כמה שרידים בזיכרוןד"א מה שוות כל התוכנות האלו, מזל שלא קניתי אותם, כי הייתי מאוד מתאכזב
פורסם 2007 ביוני 1818 שנים מחבר עדכון:נכנסתי לאתר עם הוראות הסרה, עשיתי בדיוק את מה שרשום, לא עזרניסיתי כבר איזה 10 מסירי trojanאף אחד לא מזיז לו.עזרהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה
פורסם 2007 ביוני 1918 שנים מחבר אח שלי גם לי היה את זה KASPERSKY הוא הפתרון לדברים כאלה ! בדוק ! הקספרסקי הוציא אותו ימ"ש, הווירוס הכי מעצבן שהיה לי איי פעם
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.