פורסם 2007 ביוני 1818 שנים שלום, בשעה טובה קניתי מחשב חדש: E6600 Vista כרטיס מסך: BFG 8800 GTS 320 OC2 לוח אם: GB 965-p-DS3 זיכרון: 2GB 800 דיסק קשיח: WD 320 Sata2 הרצתי את everset וקיבלתי את התוצאות הבאות (לא במאמץ וגם אין שום OC) רציתי לדעת עם הכל בסדר (אין לי מושג...) אודה לתגובות
פורסם 2007 ביוני 1818 שנים הכרטיס מסך חם !תריץ בדיקה ב- ATI TOOL ותיבדוק תוך כדי את הטמפ'.חוץ מזה הכול סביר.
פורסם 2007 ביוני 1818 שנים אני לא חושב שהכל נראה סביר, הכל די חם שם אני אומר. אצלי שאני על מתח 1.56 ו-OC של 3.4GHZ הטמפרטורות די נמוכות(בלי מזגן)
פורסם 2007 ביוני 1818 שנים המארז הוא Compucase 6A19תודהיש לו מארז ג'נריבשביל הנתונים כמו שלך היית צריך להשקיע גם במארז עם קירור טוב.
פורסם 2007 ביוני 1818 שנים המארז שלו מעולה ורחוק מלהיות ג'נרי. המעבד שלך יותר קריר כי לך יש אינפיניטי והוא עם קירור סטוק ככל הנראה.
פורסם 2007 ביוני 1818 שנים המארז שלו מעולה ורחוק מלהיות ג'נרי. המעבד שלך יותר קריר כי לך יש אינפיניטי והוא עם קירור סטוק ככל הנראה. אתה המומחה. אבל עדיין נראה לי שהוא היה צריך להשקיע במארז טוב יותר.
פורסם 2007 ביוני 1818 שנים הוא ממש לא היה צריך להשקיע במשהו יותר רציני.יכול להיות שהוא פשוט בילגן את כל פנים המארז כך שזרימת האויר לא אופטימלית.תנקה אבק וכו' וכו' ותשים לב שלא חסמת את המאוררים עם כבלים או דברים אחרים.כפי שכבר אמרתי - ההבדלים בטמפ' המעבד נובעים מזה שיש לו קירור סטוק ולך אדון G יש קירור רציני הרבה יותר
פורסם 2007 ביוני 1818 שנים מחבר מה לגבי הטמפ' של כרטיס המסך? מה ההבדלים בין כל הטמפרטורות שם?הורדתי והתקנתי ATI Tools.לא משנה מה אני מנסה לעשות אני מקבל את ההודעה:The video card you selected does not seem to be used by windowsvisual testing has been disabledאגב, הדייבר האחרון שלNvidia מותקן והכל עושה רושם בסדר.מה לעשות?
פורסם 2007 ביוני 1818 שנים הכרטיס שלך הוא של nvidia, לכן אתה לא יכול להשתמש בתוכנה שמיועדת לכרטיסים מבוססי ATI
פורסם 2007 ביוני 1818 שנים מחבר אגב, הגירסה האחרונה של Ati tools תומכת גם ב Nvidia (עדיין גירסת בטא).בכל אופן, התקנתי את ה ntune של Nvidia ע"מ לשנות את מהירות המאוורר של כרטיס המסך.הבעיה היא שה GPU Fan Settings שלי הם ב disabled.יש למישהו מושג?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.