עבור לתוכן

מסך 37 אינץ' וכרטיס מסך ל-htpc

Featured Replies

פורסם

א.אני מחפש לקנות מסך 37 אינץ ולחבר אותו ל-htpc חדש שאני יקנה,האם יהיו הבדלים בתמונה בין מסך hd ready לבין מסך full hd במסך של 37 אינץ'?

ב.האם יהיו כרטיסי מסך יהיו ב-3-4 חודשים הקרובים שיתמכו בכל תכני ה-hd?

פורסם

א. בטח שכן. השאלה היא מה יהיה השימוש במסך (בעיקר 1080P, בעיקר 720P, בעיקר סרטי DVD או בכלל בעיקר HOT\YES). אם רוב התוכן שאתה רואה הוא 1080P, אז עדיף לך ללכת על מסך FHD. אם לא, אני לא בטוח שזה כדאי.

ב. מה? כבר יש היום כרטיסים שתומכים בפיענוח H264 מלא על ליבת הכרטיס (ה-GPU), ובכך מורידים עומס מהמעבד, אבל גם כרטיסים שלא עושים זאת יעבדו. פשוט יהיה יותר עומס על המעבד.

פורסם

א. בטח שכן. השאלה היא מה יהיה השימוש במסך (בעיקר 1080P, בעיקר 720P, בעיקר סרטי DVD או בכלל בעיקר HOT\YES). אם רוב התוכן שאתה רואה הוא 1080P, אז עדיף לך ללכת על מסך FHD. אם לא, אני לא בטוח שזה כדאי.

ב. מה? כבר יש היום כרטיסים שתומכים בפיענוח H264 מלא על ליבת הכרטיס (ה-GPU), ובכך מורידים עומס מהמעבד, אבל גם כרטיסים שלא עושים זאת יעבדו. פשוט יהיה יותר עומס על המעבד.

מחזק(!) ומוסיף שהכרטיסים היותר חלשים מסדרת 8 כוללים מפענחים מובנים על הליבה. בנוסף, הכרטיס HD2900XT מכיל מפענחים שמורידים את העומס על המעבד באופן גדול בהרבה וכוללים חיבר HDMI.
פורסם

מחזק(!) ומוסיף שהכרטיסים היותר חלשים מסדרת 8 כוללים מפענחים מובנים על הליבה. בנוסף, הכרטיס HD2900XT מכיל מפענחים שמורידים את העומס על המעבד באופן גדול בהרבה וכוללים חיבר HDMI.

וגם VIVO - מה שמאוד מתאים לHTPC

פורסם

ב-HTPC מתקינים כרטיס לכידת ווידאו (כרטיס טלויזיה) איכותי...

פורסם
  • מחבר

א.אם אני יראה 720P על מסך 37 hd ready או שאני יראה 1080p על מסך 37 full hd שבשניהם המרחק צפייה יהיה 3.2 מטר יהיו הבדלים משמעותיים?או שזה מינורי ממרחק צפייה כזה...?

ב.ה-hd 2900 יתאים ל-htpc ?הבנתי שהוא לא הכי מתאים ושעדיף ללכת על ה-hd 2600 כי הוא יותר מתאים ל-htpc.

ג.יוצאים כרטיסי מסך שיהיו יותר טובים ל-htpc בתקופה של ה-3-4 חודשים הקרובים?

פורסם

אני בעל כרטיס HD 2900

ובעל HTPC

גאה

אני מפעיל את הכרטיס בויסטה כי שם רואים :

1. את ההבדל באיכות תרגיש בויסטה באם אתה מתכנן לעבוד על XP

לא יתן לך כמעט דבר .

2. סרטי HD 1080I או 1080P אוכל אותם ללא בעיה .

2.1 אני עוד עורך ומכוון מקודדים ,דבר שלוקח עוד כח .

2.2 צירפתי לך תמונה על רמת ה-CPU 20%

3. מה נותן לי הכרטיס לעומת דור 7 של NVIDIA

3.1 הצבעים נראים יותר טובים בויסטה ,עמוקים , חיים יותר ,גם ביקור באתר זה פשוט התמונות נראות טוב יותר .

3.2 אין בסרטי HD כמו ב-XP עצירות , חריקות

3.3 ניתן להגיע לרמות נגודיות מאוד גבוהות ב-ויסטה בלי לפגוע באיכות תמונה ,השחור לא נראה כבר בוץ .

3.4 יש שלל אלמנטים בדרייבר של ATI לכוון .

3.5 תמונה שקטה מאוד ,לא רואה זרמים של מתח על צבע אפור בהיר .

3.6 גם הכיתוב בביקור באתרים עם ויסטה ברור יותר ושחור יותר ומדוייק ,בלי מריחות .

דרך הגב אני בעליו של מסך LCD 1080P

46" ונהדר לצפייה מ-2.5 מטר .

ישנם הרבה פרופילים שמגדירים מטר'ג

וכדי לקבל את כל האיכות זה תקין .

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

לאיזה מסך חיברת את ה-htpc ?

פורסם

אתה בטוח שאתה צריך כזה מסך למרחק הזה? זה נראה לי קצת גדול מדי... (יכול להיות שאני טועה, אבל זה שווה בדיקה)

פורסם
  • מחבר

אתה בטוח שאתה צריך כזה מסך למרחק הזה? זה נראה לי קצת גדול מדי... (יכול להיות שאני טועה, אבל זה שווה בדיקה)

זה ממש לא גדול,37 אינץ' של מסך רחב זה לא כמו 37 של מסך רגיל המסך הרחב הרבה יותר קטן.

פורסם

אני יודע, יש לי אחד...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים