פורסם 2007 ביוני 1818 שנים העכבר יהיה בעיקר למשחקים והוא חייב להיות חוטי. אני מביא את העכבר מארה"ב והתקציב שלי הוא 250 שקל + -על מה אתם ממליצים?
פורסם 2007 ביוני 1818 שנים מחבר כמה עולה בארה"ב הG5 עם "כל" הכפתורים... (אני מקווה שאתם מבינים למה אני מתכוון)ומה עם הרזר DEATHADDER או הקופרהד? הם לא באים בחשבון?
פורסם 2007 ביוני 1818 שנים כמה עולה בארה"ב הG5 עם "כל" הכפתורים... (אני מקווה שאתם מבינים למה אני מתכוון)ומה עם הרזר DEATHADDER או הקופרהד? הם לא באים בחשבון?למה את מתכוון ב:"כל" הכפתוריםG5 עולה בין 45$ לרגיל ועד 60$ לגרסת בטלפילד 2142לא ניסיתי את ה-RAZOR
פורסם 2007 ביוני 1818 שנים מחבר אני מדבר על הגרסא החדשה של הG5...כי הלחצן של הBACK למשל לא נמצא בG5 בגרסא הרגילה... או שבכלל אין גרסא אם שני הלחצנים?עד עכשיו היה לי MX518 אבל הוא מגמגם מאוד וכבר אין אחריות...
פורסם 2007 ביוני 1818 שנים אני מדבר על הגרסא החדשה של הG5...כי הלחצן של הBACK למשל לא נמצא בG5 בגרסא הרגילה... או שבכלל אין גרסא אם שני הלחצנים?עד עכשיו היה לי MX518 אבל הוא מגמגם מאוד וכבר אין אחריות...ב-G5 אין שני לחצנים.אם אפשר לשאול כמה זמן יש לך את ה-MX518? ובאיזה דרך הוא מגמגם?
פורסם 2007 ביוני 1818 שנים מחבר יש לי את הMX מהרגע שהוא יצא -... גם אותו הבאתי מארה"ב... הוא כבר כולו שחוק לגמרה... הוא לפעמים לא זז אין פה אף אחד שיכול לתת גם איזה תגובה על הראזר? יש לי אפשרות גם להביא DEATHADDER... מכיוון שאני קונה את העכבר בארה"ב...
פורסם 2007 ביוני 1918 שנים מחבר שכחתי לציין שאיני רוצה בעכבר אפשרות להזיז את הגלגלת לצדדים... אלה רק קדימה ואחורה (אם כך הG5 הוא אינו אפשרות יותר נכון? )
פורסם 2007 ביוני 1918 שנים לפי התמונה בנעה אין לא גלגלת [ כנראה זו הגרסא הישנה ] אבל גם אין לו כפתור אחורה.[attachment deleted by admin]
פורסם 2007 ביוני 1918 שנים מחבר גם הגרסא הישנה לא "לטעמי" אז ככה ששני הסוגים של הG5 יוצאים מהתמונה... איזה עוד עכברים יש בתקציב של 250 שקל-60$... (שוב אני מזכיר אני קונה את העכבר בארה"ב.)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.