עבור לתוכן

למה כרטיסי המסך עם 128MB יותר אטיים?

Featured Replies

פורסם

שיעשו הרחבת זיכרון מ-64 ל-128 רגיל ,מה בדיוק הבעייה

סליחה על הבורות

פורסם

אתה בטח מדבר על הTi4200,

שם המהירות שעון של הזכרונות יותר נמוכה מהמהירות שעון של הזכרונות בTi4200 עם 64 מ"ב,

או שזה הזמני גישה של הזכרונות.. כבר ממש לא זוכר. אבל ההבדל הזה זה לא משהו שאי אפשר לפתור עם OC ממש קטן :)

פורסם
  • מחבר

זה רק ב-TI4200 GF-4?

פורסם

זה רק ב-TI4200 GF-4?

nope... :P

פורסם

זמני גישה לזיכרונות תלויים בחברה, ולרוב ה 64MB יותר מהיר גם שם.

מהירויות שעון:

64MB: 513MHZ

128MB: 445MHZ

...

פורסם

אם תשתכל ברוב הכרטיסים תראה שלכרטיסים עם 128 MB יש מהירות זיכרון נמוכה יותר לעומת ה64MB מה שגורם ל 64MB להיות בעל ביצועים טובים יותר במשחקים בעלי גראפיקה פשוטה יותר (שזה בעצם רוב המשחקים כיום) או ברזולוצייה נמוכה יותר (1024 על 768), אז למה בעצם לקנות כרטיסים העלי נפח של 128MB, התשובה פשוטה: כדי לחשוב על העתיד- בעתיד משחקים פשוט ידרשו 128MB בשל הגראפיקה המסובכת שדורשת יותר זיכרון (כמוהו DOOM רק שהוא לא דורש אלא ממליץ).

פורסם

אם תשתכל ברוב הכרטיסים תראה שלכרטיסים עם 128 MB יש מהירות זיכרון נמוכה יותר לעומת ה64MB מה שגורם ל 64MB להיות בעל ביצועים טובים יותר במשחקים בעלי גראפיקה פשוטה יותר (שזה בעצם רוב המשחקים כיום) או ברזולוצייה נמוכה יותר (1024 על 768), אז למה בעצם לקנות כרטיסים העלי נפח של 128MB, התשובה פשוטה: כדי לחשוב על העתיד- בעתיד משחקים פשוט ידרשו 128MB בשל הגראפיקה המסובכת שדורשת יותר זיכרון (כמוהו DOOM רק שהוא לא דורש אלא ממליץ).

חסכת לי את ההסבר.

פורסם

דום דורש הוא יפעל על 90 MB של טקסטורות, יותר מ64 MB .

פורסם

דום דורש הוא יפעל על 90 MB של טקסטורות, יותר מ64 MB .

מאשר.

פורסם

"אני מאשר"

מה זה הבולשיט הזה?

גם אני מאשר :lol:

פורסם

"אני מאשר"

מה זה הבולשיט הזה?

גם אני מאשר :lol:

כשיש כמה דעות התומכות באותו משפט אז יש יותר אמינות ובטחון שהמשפט הספציפי נכון.

פורסם

אההה... עכשיו הבנתי, אתם ספאמרים!

>:(

Grim Reaper - לא סיכמנו על משהו?

פורסם

INFERNO , אני לא ספאמר ואני לא מתיימר להיות ספאמר. בבקשה בוא נפסיק את הוייכוח לפני שהוא יתחיל כי זה לא קשור בכלל למהות הפורום.

פורסם

סליחה, פשוט רציתי להראות לו שזה דבילי לכתוב הודעות סתם ככה (ולרוב אני לא כותה כאלה הודעות).

וניראה לי שהוויכוח הזה לא מתאים לפה.

ולא אני לא ספאמר!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים