עבור לתוכן

התלבטות בין שני עכברים למשחקים

Featured Replies

פורסם

ההתלבטות שלי היא בין שני עכברים של A4TECH הראשון הוא X-750F והשני הוא X-718 .הראשון לייזר 2500DPI והשני אופטי 2000 DPI. שניהם לא אלחוטיים.אשמח לקבל חוות דעת ותודה מראש.

פורסם

ביקורת מקצועית הראתה שאופטי טוב יותר מלייזר, מה גם ש2000DPI זה המון, ואני בספק אם תנצל את העכבר הזה עד הסוף, את העכברים עצמם אני לא מכיר, נסית את העכברים של לוג'יטק? הם מצויינים...

פורסם
  • מחבר

העכברים של לוג'יטק גדולים ויקרים מדי בישבילי.מה זאת אומרת אני בספק אם תוכל לנצל יותר מ2000 DPI זו לא תכונה שהמחשב משתמש בה אוטומטית?

פורסם

לא, זו אפשרות ואתה מכוון באיזו רגישות אתה רוצה שהעכבר יזוז.

פורסם
  • מחבר

"ביקורת מקצועית הראתה שאופטי טוב יותר מלייזר" מישהוא יכול לכוון אותי לביקורת הזו? ההבדל במחיר הוא לא קריטי והלייזר ממש מצא חן בעיניי כך שאם זה לא ממש הבדל משמעותי אולי בכל זאת אלך על הלייזר.

פורסם

לי יש שני עכברי ליזר, הG7 למשחקים והMX1000 לאינטרנט ושניהם מצטיינים.אבל יכול להיות שהאופטי אפילו יותר טוב מהם, עדיין הליזר [לפחות של לוג'יטק] מעולים.

פורסם
  • מחבר

שני העכברים שציינת אלחוטיים? אני מדבר על עכברים לא אלחוטיים כמו שכתבתי בהודעה הראשונה .אני לא רוצה עכבר אלחוטי.

פורסם

אז קח את הG5 הוא חוטי, לייזר ועולה 210 ש"ח בנעה ואולי יותר זול במקומות אחרים.

פורסם

ה - X718 וה - X750F שניהם עכברי לייזר ולכן לא מומלצים.

אם אתה יכול לקנות רק A4TECH לך על ה - X710 שהוא אופטי ומצוין.

אם אתה יכול גם אחרים אז יש לך MX510 של לוג'טק ב - 125 ש"ח בפלונטר ו - MX518 ב - 130 ש"ח מתצוגה בנועה והם יהיו הכי מומלצים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים