עבור לתוכן

אני לא מצליח להתקין את rockbox על הנגן X5! צריך עזרה.

Featured Replies

פורסם

יש לי את הנגן של IAUDIO, גרסת 20GB X5.

אני מנסה להתקין את rockbox עליו, ופעלתי בדיוק לפי ההוראות באתר של הקושחה (צירפתי גם תמונה של תיקיית הנגן עם התיקייה של rockbox מונחת כמו שצריך, וקובץ ה-BOOTLOADER מונח שם בתוך תיקיית ה-FIRMWARE).

אני מכבה ומפעיל את הנגן, וכלום לא קורה, עולה כרגיל כאילו לא שיניתי כלום!

אין לי מטען רגיל דרך אגב, אני מטעין רק דרך ה-USB כי הרגיל נאבד, אם זה משנה משהו.

איך אני מסדר את התוכנה שתעבוד כמו שצריך?

[attachment deleted by admin]

פורסם

אתה חייב את המטען הרגיל בשביל לעדכן FW.

ויש פורום גאדג'טים בשביל שאלות על גאדג'טים.

פורסם

אם זה סוגר את העניין אז אני רוצה להעלות בעייה משלי... יש לי אותו הנגן, FW רגיל אבל אני לא מצליח להטעין דרך USB. ניסיתי דרך 2 היציאות, כשהוא פועל/כבוי.

ובהגדרות יש לי את האפשרות הזאת בON. מה אני צריך לעשות?

פורסם

אם זה סוגר את העניין אז אני רוצה להעלות בעייה משלי... יש לי אותו הנגן, FW רגיל אבל אני לא מצליח להטעין דרך USB. ניסיתי דרך 2 היציאות, כשהוא פועל/כבוי.

ובהגדרות יש לי את האפשרות הזאת בON. מה אני צריך לעשות?

האם אתה בטוח שאתה עושה את הצעדים הבאים:

מחבר אותו כשהוא ב off.

עושה safe remove של המכשיר ב-windows

כשעל מסך המכשיר כתוב ok to disconnect או משהו כזה - במקום לנתק אתה דוחף את לחצן ה on כאילו באת להפעיל את המכשיר.

ואז הוא צריך לטעון...

(לא דרך ה USB togo כמובן).

[br]פורסם בתאריך: 18.06.2007 בשעה 21:17:15

לכותב ההודעה המקורית - תמצא מטען בהספק ומתח דומים... חייבים את המטען המקורי כדי שהוא יעדכן firmware.
פורסם
  • מחבר

תודה, די שיערתי שזה באשמת המטען USB, כי במדריך כתוב במפורש שאני צריך להכניס את המטען הרגיל וזה ישנה את ה-FW.

בכל מקרה, יש לי חבר מהעבודה עם אותו הנגן ומטען רגיל, אני אשתמש בו באופן חד פעמי לצורך עדכון הקושחה. השאלה היא, אם אחרי העידכון של הקושחה לרוקבוקס, אני אוכל עדיין להטעין את הנגן דרך USB?

פורסם

כן, מצב USB עדיין מטופל דרך חלק מה-firmware המקורי שהעדכון לא משנה.

נ.ב.

יש dual-boot, כדאי להתקין אותו וכך להנות משני העולמות.

(למרות ש-RB יותר טוב בהכל כולל זמן סוללה, שני הדברים שהוא לא עושה זה USB-OTG ו-MPEG-4)

פורסם

האם אתה בטוח שאתה עושה את הצעדים הבאים:

מחבר אותו כשהוא ב off.

עושה safe remove של המכשיר ב-windows

כשעל מסך המכשיר כתוב ok to disconnect או משהו כזה - במקום לנתק אתה דוחף את לחצן ה on כאילו באת להפעיל את המכשיר.

ואז הוא צריך לטעון...

(לא דרך ה USB togo כמובן).

כן, זה פועל לפי ההוראות שלך... ממש תודה על זה. :xyxthumbs:

מוזר שבמנואל הכתוב שיש לי לא מוזכרת הטענה דרך הUSB אלא רק דרך המטען.

RaeNye- בכמה רוקבוקס משפר את זמן הסוללה?

פורסם

אני לא יודע להגיד לך בדיוק כי הפעם האחרונה שהרצתי את ה-OF היה לפני שנה+ ומאז מצד אחד הסוללה עצמה degrades ומצד שני השיפורים לזמן הסוללה ב-RB נכתבו...

אני עושה כ-28 שעות (x5l) בשימוש רגיל (כולל מעברים, דפדופים וכו') על מכשיר בן 15 חודש.

סוללה חדשה אמורה לעשות 35 שעות על ה-OF ללא מגע.

Good enough for me :cool2:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים