פורסם 2003 בפברואר 722 שנים מה המצב אנשים!מי שיודע ומי שלא: אני מאוד אוהב לעשות מתיחות בזמני הפנוי :-) זה ממש מצחיק ואני חולם לעשות מזה קריירה!בכל מקרההחלטתי שמדי פעם אני אעלה כאן מתיחה כדי שתהנו ממנה כמו שכל מי ששלחתי לו את זה נהנההמתיחה היא על די ג'יי בהלוויות... אתם כבר תראו...את המתיחה תוכלו להוריד מכאןנ.ב(כמעט שכחתי) חייבים לתת קרדיט גדול לרמי הדתי!
פורסם 2003 בפברואר 722 שנים לא משהואבל זה חלק מהדברים שצריך להיות שם כדי באמת לצחוק מזה, אני בטוח שאם הייתי יושב לידך הייתי מתפקע
פורסם 2003 בפברואר 722 שנים מחבר :'( :'( :'( :'( :'(טוב אני רואה שאני חוטף ייבושים נוראיים!טוב נו אותי ועוד כל מיני זה הצחיק..חייב ליהיות פה מישהו שאוהב את זה! חייב ליהיות!ואגב באמת השקענו בזה לא מעט..
פורסם 2003 בפברואר 722 שנים זאת באמת הייתה אחלה מתיחה חבל שהחלק השני שלה שהיה אמור להיות כולל את שיר סבא ישראל (המבוסס על שיר הקטשופ) לא הצליח. בכל מקרה, אורי, תעלה את המתיחות האחרות הם מצויינות
פורסם 2003 בפברואר 722 שנים צולע...כי היא לא הייתה תקליטנית, סתם אחת שמספרת סיפורים...תנסו למתוח כל מיני פיצריות\חברות אינטרנט חח
פורסם 2003 בפברואר 722 שנים אולי אפשר לערוך את זה, אני בספק אם מישהו ישב 12 דקות ורק הקשיבת'אמת? אני. חשבתי אולי יהיה משהו מצחיק... לא היה.
פורסם 2003 בפברואר 722 שנים אולי אפשר לערוך את זה, אני בספק אם מישהו ישב 12 דקות ורק הקשיבת'אמת? אני. חשבתי אולי יהיה משהו מצחיק... לא היה.אבל בטח גם דיברת באיי סי קיו וקראת בפורום דברים, זה עדיין לא כמו לשבת ורק להקשיב
פורסם 2003 בפברואר 722 שנים אולי אפשר לערוך את זה, אני בספק אם מישהו ישב 12 דקות ורק הקשיבת'אמת? אני. חשבתי אולי יהיה משהו מצחיק... לא היה.אבל בטח גם דיברת באיי סי קיו וקראת בפורום דברים, זה עדיין לא כמו לשבת ורק להקשיבישבתי, אכלתי, והקשבתי.
פורסם 2003 בפברואר 722 שנים מחבר אני לא אשתוק עד שתצחקו! ;Dבקיצור החלטתי לעלות עוד מתיחההרבה יותר טובה (למרות שגם הקודמת טובה...)מישה אם זה לא יצחיק אותך אז זה יהיה עצוב...את המתיחה תורידו מכאן
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.