פורסם 2007 ביוני 1718 שנים יש לי מחשב די חדש שמהרגע הראשון עושה בעיות..הכונן הראשי - SATA2 של HITACHI (Hitachi HD2721616PLA380)ואליו חיברתי כונן מהמחשב היותר ישן גם הוא SATA 2 של WDC (WD3200KS)ההתקנה נעשתה אוטומטית בווינדוס והוא הוסיף אותו (WDC) ככונן D במצב דינמי, תמונה:http://img20.imageshack.us/img20/3075/compmat9.pngהבעיה היא שלאחר כמה פעולות בכונן הWD הוא הופך לאופליין או לא מוכן.. לדוגמא פעולה אחת היא extract לקובץ rar של 8 ג'יגה שאיפשהו באמצעאני מקבל הודעה שגיאה:http://img20.imageshack.us/img20/2860/craprn1.pngואז אין את הכונן במחשב שלי והוא מופיע כאופליין ב computer managmentבמחשב הישן הכונן עבד בצורה חלקה ללא שום תקלות מה גם שהוא די חדש (חצי שנה אצלי בסה"כ) ולאחר עשרות בדיקות שביצעתי אין בו שום תקלות או סקטורים פגומים.אני מצטער אם רשמתי יותר מדי.. אני פשוט מנסה לתת כמה שיותר פרטיםמישהו יודע מה הבעיה?
פורסם 2007 ביוני 1718 שנים הבעיה מתחיה בכך שהדיסק השני מזוהה כדיסק דינאמיוממשיכה בכך שלשני הכוננים מוקצה אותה אותאז ככה:1. שנה את אות הכוננים לאותיות שונות (ל160GB תן את האות C - ולכונן הדינאמי תן את האות D ) - כפותר ימני -> אותיות כוננים, או במאפיינים ש הכונן ממסך הSNAPIN שצילמת2. בדוק שהכבל שמחובל לדיסק הישן לא רפוי. כמו כן נסה לבצא רק העתקות (ולא פתיחת ZIP) .איך הולך ?
פורסם 2007 ביוני 1718 שנים מחבר לשני הכוננים לא מוקצה אותה אות.. כונן C זה מה שפעול בסדר (כנראה) וזה ה HITACHIכונן D זה הבעייתי וזה ה WDCהכבל מחוזק בדקתי הרגע והשגיאה מתקבלת גם בהעתקות קבצים
פורסם 2007 ביוני 1718 שנים זאת אומרת שהוא לא מעתיק את הקובץ - ופילו לא מתחיל לנסות להעתיקו....בעיה מעניינת...1. שני הדיסקים SATA ? האם בביוס מוגדר FORCE UDMA ? אם כן שנה לUDMA 5 . האם מוגדר RAID ? שנה לIDE2. מחשב שלי -> כפתור ימני -> מאפיינים -> ביצועים _> מתקדם - ווודא ששימוש הזיכרון מכוון לתוכנות (PROGRAMS)3. בדוק את הכבלים אם הם תקינים.4. בדוק כל דיסק שתומך SMART עם SPINRITE5. אם הכל כשל הבט כאןhttp://searchwinit.techtarget.com/tip/0,289483,sid1_gci1041334,00.html
פורסם 2007 ביוני 1818 שנים מחבר אז פה בדיוק יש מה שאני לא מבין! הוא כן מעתיק.. לפעמים אפילו מסיים לחלץ את כל ה8 ג'יגה! ובנסיון השני הוא מפסיק!אני אנסה מה שאמרת ואגיב בחזרה!
פורסם 2007 ביוני 2018 שנים מחבר הכבל לא רופף..ברוב טיפשותי חשבתי שאם אני אהפוך את הכונן ל BASIC זה יפתור את הבעיות אבל כמובן שזה לא עזר.יש לי הערה: יש לי 2 משתמשים - 1 בלי זכויות אדמין והשני עם זכויות אדמין.אני משתמש בזה שללא זכויות אדמין כדי להמנע מוירוסים, רוגלות וכו'.. אם למשל אני מקבל הודעת שגיאה כזאת של Delayed Write Failed מפעיל מחדש ונכנס למשתמש בעל זכויות האדמין ואז מנסה להעתיק זה לא נותן לי שום הודעה..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.