עבור לתוכן

דרמל של WOLF-חלקי חילוף

Featured Replies

פורסם

עבדתי עם הכלי הזה שקיבלתי,והחלקים ממש זוועה.

השאלה האם שווה להשקיע בחלקים מקוריים?האם זה יתאים?והאם התוצאה תהיה שונה?

כלומר,מה חשוב יותר-החלקים או הכלי עצמו?

פורסם

לא חלקי חלוף- ראשים :)

רוב הראשים של חברת DRAMEL אמורים להתאים לוולף. עם דסקיות בטוח אין בעייה כי הן מתלבשות על הראש שמגיע עם הוולף ואין איתו בעיות. לגבי ראשים אחרים (להשחזה, ליטוש...) צריך לוודא שהקוטר של הפין מתאים לקוטר של התופסן בוולף, שלא יהייה גדול או קטן מדי (לי יש דראמל של סקיל, והגיעו איתו שני תופסנים בקטרים שונים- אני לא יודע אם יש את זה בוולף)

פורסם

אפשר גם לקנות כאלה מתאמים ובישראל אפשר לקנות רק של דרמל אלא אם קונים רק בחבילה גדולה

פורסם
  • מחבר

ניסיתי בכמה חנויות הבוקר בירושלים,אין להם מארזים,הכל בתפזורת.

אני רוצה משהו איכותי,אני לקחתי אתי את הדרמל,אבל לא היתה אפשרות לבדוק כי לא היה להם ערכה שלמה.

מה שאני הכי צריך זה הראש גומי שעליו מלבישים את הניר לטש,ואת הראשים של השיוף/ליטוש.

פורסם

אם תקנה מתאמים כאלו: אז לא יהיה לך בעיה לחבר את כל הכלים השונים:

4485_lg.jpg

פורסם
  • מחבר

:o אה..מאיפה זה?

אם אני קונה את המתאמים זה יתאים(חחח..איזו שאלה) ל-WOLF?כאילו אלה מתאמים אוניברסלים?

מחר אני בהרצליה,יש מושג למישהו בהרצליה היכן ניתן להשיג?

פורסם

הדרמל של וולף מגיע עם מספר מתאמים כמו בתמונה , אתה חייב אותם בשביל להשתמש בחלק מהראשים שמגיעים איתו.

המפרט של הכלי די דומה לדרמל , אני לא חושב שהוא יחזיק שנים כמו דרמל אבל מבחינת ביצועים לא צריך להיות הבדל - אותו הספק אותו קצב סיבובים לכן הראשים הם מה שמשנה ואתה צודק , אלה שמגיעים עם הוולף באמת על הפנים , במיוחד הדיסקים.

המארזים של הראשים עולים לא מעט (אולי כי הסתכלתי בהום סנטר) ואם אתה לא הולך לעשות יותר מחיתוך ושיוף עדיף שתקנה ראשים בנפרד , מבחר גדול ראשים לא מזיק אבל הוא גם לא הכרחי.

פורסם

זה אפשרי קודם לקנות את כל הראשים הנחוצים ורק אז לקנות את זה אם חסר משהו

פורסם

המתאמים באים עם הדרמל.

לי יש של WOLF וקיבלתי איתו מתאמים.

פורסם

אתה גם יכול להרים טלפון ללדיקו - היבואנית הרשמית של וולף וסקיל בארץ... :xyxthumbs:

אצלם בטוח ראיתי סט של מתאמים כאלו...

פורסם

תגיד גם למה אתה צריך, שנוכל להמליץ לך...

ד"א, אני אוהב ראשים!

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

אתה גם יכול להרים טלפון ללדיקו - היבואנית הרשמית של וולף וסקיל בארץ... :xyxthumbs:

אצלם בטוח ראיתי סט של מתאמים כאלו...

כן,אבל זה אותו הזבל סיני שיש לי בערכה של WOLF.

בכ"א היום חרשתי כמה חנויות בירושלים ויש להם של דרמל המקורי כמה דברים,ממש מבחר עלוב.נניח את ראש הגומי שעליו מלבישים את נייר הלטש אין להם,את ניר הלטש אין להם..ומה שהיה מאוד יקר!אין חלק בפחות מ-25שקלים!

ניסיתי היום לקמבן משהו עם ניר לטש..אבל זה לא מחזיק הרבה.אני צריך בעיקר דיסק מברשת,ציר עם ראש גומי,ניר לטש,ועוד איזה שלושה ארבעה ראשי שיוף יצוקים.

יש מישהו ירושלמי שיודע היכן יש?(גבעת שאול אולי..?)

פורסם

כן,אבל זה אותו הזבל סיני שיש לי בערכה של WOLF.

בכ"א היום חרשתי כמה חנויות בירושלים ויש להם של דרמל המקורי כמה דברים,ממש מבחר עלוב.נניח את ראש הגומי שעליו מלבישים את נייר הלטש אין להם,את ניר הלטש אין להם..ומה שהיה מאוד יקר!אין חלק בפחות מ-25שקלים!

ניסיתי היום לקמבן משהו עם ניר לטש..אבל זה לא מחזיק הרבה.אני צריך בעיקר דיסק מברשת,ציר עם ראש גומי,ניר לטש,ועוד איזה שלושה ארבעה ראשי שיוף יצוקים.

יש מישהו ירושלמי שיודע היכן יש?(גבעת שאול אולי..?)

תעשה סיבוב בתלפיות את כל מה שאתה אומר ראיתי שם ראיתי סט מברשות איזה 24 מברשות (לא מקורי) ב50 שקל

הראשי שיוף עולים איזה 30 שקל באלקטרו סליל מול קניון הדר

בקניון הדר יש הום סנטר שיש להם קצת מבחר ואם יש משהו ספציפי שאתה צריך אתה יכול להזמין קצת יקר שם אבל את אתה ממש לא מוצא אז תתפשר

פורסם

ראיתי באייס (קניון לב תלפיות), קצת מזמן, קיט שמכיל די הרבה דברים, הוא לא מקורי, ולכן אני מאמין שהוא יהיה זול יותר

תוכל לזהות אותו כך, קופסה ריבועית, חלק עליון שקוף, תחתון אדום

בכל אופן - אין תחליף למקורי..

פורסם

רוב הקיטים הם טובים ומאוד זולים רק 300-200 שקל שזה נראה יקר אבל יש בהם איזה 150 חלקים ואם תקנה בלחוד זה עולה 50 שקל לכל דבר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים