פורסם 2007 ביוני 1718 שנים -יש לי תאורה של 2 קתודות ירוקות. אם אני ישים גם UV אז יהיה אפקט זה זוהר?-יש למישהו רעיון אין אני יחבר את המאוררים מקדימה? יש לי פלטה שטוחה מבונדו עם שני חורים גדולים למאוררים אני לא ממש רוצה להדביק אותם עם סיליקון אבל אם לא תיהיה לי ברירה בסוף זה מה שאני יעשה- קניתי ספק LIBERTY 500W וכמו שאתם יודעים יש לו המון כבליםהשאלה שלי אם אני יכול להכין לו כבל אחד שילך ל- 2הרד דיסקים 2 צורבים פלופי פאנבאס שמתחבר ל4 מאוררים ואולי אפילו לקתודות...אם כן אני צריך לחבר אותו לחיבור אחד בספק או לעשות את זה שיתחבר ליותר מאחד אני רוצה שזה יהיה ככהספק---מולקס---מולקס---מולקס----מולקס-----FDD----SATA-----SATA---מולקס כל זה מיציאה אחת של הספקאפשרי? ואם אני יחבר ל2ככהספק/ >מולקס---מולקס---מולקס----מולקס-----FDD----SATA-----SATA---מולקס ספק\אני מקווה שזה מספיק ברור
פורסם 2007 ביוני 1818 שנים מחבר אני מבין שאף אחד פה לא מבין בזה.... ולא יודע כלוםאו שפשוט אף אחד לא רוצה לעזורתודה...
פורסם 2007 ביוני 1818 שנים אתה יכול לעזות זאת בעזרת מפצלים ללא בעיה.אני בטוח כמעט ב100% שאסור לעשות כמו שעשית בסרטוט השני.בכך מקרה, אחד הדברים החשובים זה שלא בריא להרדיסקים לחבר אותם על אותו הכבל עם המאווררים.נ.ב.עברה כולה שעה, למה ישר פאניקה?!
פורסם 2007 ביוני 1918 שנים תשמע חשבתי על זה פעם ...לעשות את הכל על כבל אחד...אבל יש בעיה..ל HDל מאוורריםל כונן דיסקים..המתחים משתנים ...קראתי את זה איפה שהוא...אני לא בטוחאם זה נכון זה יפגע בהכל עם הזמן או לפחות לא יפיק את ה 100 אחוז
פורסם 2007 ביוני 1918 שנים מחבר תשמע חשבתי על זה פעם ...לעשות את הכל על כבל אחד...אבל יש בעיה..ל HDל מאוורריםל כונן דיסקים..המתחים משתנים ...קראתי את זה איפה שהוא...אני לא בטוחאם זה נכון זה יפגע בהכל עם הזמן או לפחות לא יפיק את ה 100 אחוזאני לא מבין יותר מידי בחשמל אבל אני די בטוח אתה מדבר שטויות....תפתח את המחשב שלך תראה כבל שעושה בדיוק את הסדר של מה שכתבת, יש כבלים כאלה. אבל זאת לא השאלה שליהשאלה היא אם אני יכול לחבר את הכל על אותו כבל אם זה לא יותר מידי מתח על הכבל ואין סיכוי שישרף או שיקרה לו או לספק משהו
פורסם 2007 ביוני 1918 שנים אני לא מבין יותר מידי בחשמל אבל אני די בטוח אתה מדבר שטויות....תפתח את המחשב שלך תראה כבל שעושה בדיוק את הסדר של מה שכתבת, יש כבלים כאלה. אבל זאת לא השאלה שליהשאלה היא אם אני יכול לחבר את הכל על אותו כבל אם זה לא יותר מידי מתח על הכבל ואין סיכוי שישרף או שיקרה לו או לספק משהולספק שלך יש מסילות נפרדות ל12 וולט למה לא להשתמש בהם ?קפוץ לאייס וקנה חבילת אזיקונים ההתקמצנות שלך בחוטים תעלה לך ביוקר :-Xבמיוחד שהספק מודולרי לא צריך לך יותר משני צמות !
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.