פורסם 2007 ביוני 1718 שנים איזה מוזר .... אבא שלי מתקשר אלי אומר לי קטושיות אני בהלם לא שמעתי ביכלל שנפל שמעתי מוזיקה כזה בלאטטטטטט לא רוצה עוד פעם פעם שעברה ניכנס לי לבניין 2 מטר מהחלון שלי
פורסם 2007 ביוני 1718 שנים אני לא בטוח שהאירוע הזה לבד יתחיל את הלחימה - אבל הכיוון ברור...שימו לב - ארגון פלסטיני - עוד לפני שנכנסו לעזה...Here we go... Set the world on fire
פורסם 2007 ביוני 1718 שנים נראה לי שזה יהיה משהו נקודתי הפעם... כמו לפני שנה וחצי (~) כאשר שוגרה רקטה שפגעה בפרדס וזה לא נעשה על דעת הנהגת האירגון שם אלא ע"י פעילי שטח.
פורסם 2007 ביוני 1718 שנים אם תהיה מלחמה היא תהיה בעזה,הרי אין שם אנשים ''חפים מפשע'',רק ארגון הפת''ח (או איך שלא קוראים להם).אאא...ועוד כמה ילדים שהידים שחושבים אתה עצמם...
פורסם 2007 ביוני 1718 שנים ואווווו הבהלת אותי!המלחמה עדיין לא התחילה, ואולמרט יחשוב 100000000 אם לפתוח מלחמה רק בגלל כמה רקטות, לפי דעתי מה שיעזור כרגע הוא איתור משגרי הרקטות מהאוויר.ואז לחסל אותם.אגב, למישהו יש הרגשה שהחופש הגדול הזה נראה את צה"ל נלחם בשתי חזיתות?
פורסם 2007 ביוני 1718 שנים וואלה לא ידוע מה להגיד אבל כל העולם כבר יתחרפן קטיושות בצון סתם כי רצו להראות שריר... עיראק-מלחמה מטורפת ומיותרת לבנון השניה-מלחמה שרק נהרגו בה חיילים מסכנים פתח-חמאס-מה שהולך שם פשוט מטורף ועכשיו גם זה ואיך שכחתי את איראן קיצר העולם ישתגע :-\
פורסם 2007 ביוני 1718 שנים ישבנו כול המשפחה במרפסת אוכלים אבטיח מלון קוראים עיתון פתאום 300 מטר מהבית שלי וואחד פיצוץ עף לי המוהיקן לצד השני של הראש :\
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.