עבור לתוכן

האחריות לא מוכנה לעזור לי, יש לכם רעיונות ? (8800GTS CALIBRE)

Featured Replies

פורסם

קודם כל שלום לכולם

ליפני כשבועיים קיבלתי מחשב חדש מ IQPC עם הכרטיס SPARKLE CALIBRE .

http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=2050

היה בעיה בגוף קירור והמאווררים בקושי היסתובבו ובקושי קיררו והמחשב קרס לי כמה פעמים בגלל טמפרטורות גבוהות (לפי תוכנות בקרה הכרטיס הגיע

לכ - 90 מעלות !!! וקרס)

ניסיתי להוציא את הכרטיס ולטפל בבעיה ..

אז פתחתי את הגוף וניסתי לימצוא את הבעיה, אך ללא הצלחה.

שלחתי לIQPC והם אמרו לי שהם שלחו את הכרטיס ליבואן והוא לא מוכן לטפל בו בגלל ששיחקתי בגוף ואני כניראה הרסתי אותו ...

אני יודע בוודאות שאני לא הרסתי אותו וקבילתי מוצר פגום. אל היבואן לא מוכן להקשיב וכניראה האחריות פגה.

אז עכשיו יש לי כרטיס 8800GTS כניראה ללא גוף קירור (שאני יוציא אותו כי הוא פגום ובקושי מקרר).

יש לכם רעיונות איך אני מקרר את הכרטיס כמו שצריך ? (אפילו מודינג, כל דרך שהיא שתיכנס במארז ותישמור על הכרטיס מקורר כמו שצריך).

בבקשה עזרה די נידפקתי :( (גם אין לי כרטיס מסך בלוח אם, DS3P )

תודה לכם

OCELOT

פורסם

תקנה גוף קירור חדש...

פורסם

תשלח מייל לשרות של SPARKLE בחו"ל

פורסם

אמרת להם ששיחקת בגוף קירור? אם כן דברים כאלה לא אומרים :-\

פורסם

תשלח מייל לשרות של SPARKLE בחו"ל

הם גם לא יטפלו בו משתי סיבות.

הוא לא נקנה מיבואן רשמי אלא דרך reseller, וגם הם לא תומכים בהתעסקות עם הכרטיס.

פורסם
  • מחבר

א. לא, לא אמרתי להם שנגעתי בכרטיס .. הם קלטו לבד כי שחכתי בורג אחד קטן :kopfpatsch:

ב. אז מה עושים ? איך אני שם גוף קירור לכרטיס ?

פורסם

אני לא ראיתי שיש ל-8800 גופי קירור, אם אין אז אין לך ברירה או להכין לבד גוף קירור שבזה אתה לוקח סיכון או לקנות כרטיס מסך חדש (זה נורא קשה לי להגיד את זה).

פורסם

או שתנסה להרכיב גוף קירור שלא מותאם מאה אחוז ל8800 כמה זה כבר יכול להיות יותר גרוע מלהיות בלי כרטיס.

פורסם
  • מחבר

מזה עושה לך רע ?

אני בסך הכל צריך עזרה ומהר ...

הנושא מיתקשר לשלושת הכותרות.

למה למה ליהיות אנטי ?[br]פורסם בתאריך: 17.06.2007 בשעה 17:53:09

גיא, תודה זה יכול ליהיות רעיון טוב ..

יש לך משהו שאתה ממליץ בימיוחד אולי ? שיתאים טוב ?

פורסם

מה הייתה הבעיה לפני ההתעסקות שלך עם גוף הקירור של ה CALLIBRE?

שהוא היתחממם יותר מדי ........?עם כן אז תרכיב אותו חזרה ותנסה בעזרת RIVATUNER יש שם אופציה למהירות המאווור לשים אותו על יותר אחוז כלומר שיעבוד יותר מהר .

אם יש לך בעיה עם המאווררים עצמם שלא מסתובבים טוב או משהו כזה .......אז זה משהו אחר ,בעיה יותר חמורה ,אבל לפי דעתי אפשר לטפל בזה אולי ע"י החלפת המאוורים או משהו ,או לשים מעל למאוורררים המקוררים זוג של 120 ממ או משהו בסגנון .(תיהיה קצת יותר אמנותי חח).

תסביר לי בדיוק מה הבעיה .

פורסם
  • מחבר

אכן, אני הוצאתי אותו בגלל שהוא היתחממם יותר מדי !!!

ניסיתי להוציא את הפלסטיקה החיצונית ששומרת על המוואררים בשביל לבדוק אם משהו חוסם אותם או משהו כזה...

גיליתי שלא היה שם שום דבר והם המשיכו לעשות בעיות ..

אז שלחתי לחברה והם אומרים שאני נגעתי והרסתי אתה מבין איזה ביש מזל ?

יש סיכוי שאני יקח את כל המחשב כמו שהוא לIQPC וידרוש את כספי חזרה (הצ'קים עדיין לא הופקדו ובקושי עברו 14 ימים כך שניראה לי

שאני יכול לעשות זאת, בכל זאת ? איזה מין שירות זה ?!)

תודה בכל מיקרה ...

פורסם

תנסה ..........עם הוא לא עובד כמו שצריך אז אתה יכול אתה יכול להחליף את הכרטיס מסך בעצמו ,עם שואלים אותך למה אתה לא חייב להגיב,עד 14 יום לפי חוק אתה יכול להחליץ מה שבא לך הכנס זה מקסימום 100 שח .

פורסם

אם יש על הכרטיס סימנים חיצוניים שהתעסקו איתו , האחריות לא תקפה וגם ההחלפה

אבל תנסה אולי לא ישימו לב לזה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים