עבור לתוכן

מה אומרים לי הסימון ב-SPEEDFAN..?

Featured Replies

פורסם

מה אומרים לי הסימונים ב-SPEEDFAN מתי זה בסדר?

וי כחול - ???

וי אדום - ???

וי ירוק - תקין

2000346305269680122_rs.jpg

פורסם

ראשית אתה חייב לכייל את התוכנה.

לפני הכלבחלון הראשי יש לך שמות של זיהוי הרכיבים,תגלגל את הדברים ותראה שהוא מזהה לך נכון את הכרטיס מסך,(היכן שרשום END OF DETECTION)את הלוחM ואז את בקר הטפ'.ותרשום לך את זיהוי בקר הטפ'(זה חשוב להמשך).

כשהיא פתוחה במצב הזה תלחץ על CONFIGURE,כשתלחץ יפתח לך חלון עם הרבה לשוניות למעלה.תתחיל מצד שמאל שם מופיע לך טפ'

אז את טפ' מס' 3 תוריד את הסימון,כי הוא קורא טפ' שלילית.ובסימון + תפתח ותראה שהבקר שרשמת בהתחלה מסומן והתוכנה קוראת ממנו את הטפ'.

עכשיו תעבור ללשונית ה-FANS וכל מה שלא מזוהה ע"י הבקר פשוט תוריד את הסימן שלו.במקרה של FAN1 ו-FAN2 זהים,לכן אחד מהם תוריד.ואני יכול לומר לך שיש לך רק שני מאוררים מזוהים ע"י התוכנה,שאחד כנראה זה ה-CPU והשני או בלוחM או בספק,או במארז אם יש לו שלושה חוטים(אז יש לו סנסור).

עכשיו תעבור למתחים-סמן רק את המתחים החשובים במחשב,קרי 3.3V,5V,12V.כל השאר תוריד את סימן ה<V>.

עכשיו תעבור ל-ללשונית החשובה ביותר והיא לשונית הכיול ADVANCED,תלחץ ואז יפתח לך חלון ריק,שורה למטה היכן שרשום לך CHIP תלחץ.כאן יופיע לך כל מה שהתוכנה זיהתה אצלך,כולל כונן קשיח(במידה ואפשרות SMART מאופשרת בביוס).תלחץ על אחד אחד לפי הסדר ותראה את כל האפשרויות שיש לך.

אצלך נניח מהירויות המאוררים לא יהיו על DIV-1 ולא על MULTI-1,תעלה צילום מסך ונמשיך כי זה קצת מסובך מכאן.

פורסם
  • מחבר

זה ממש לא מובן.

את הלוח שלי לא מצאתי שם

פורסם

כשהתקנת את התוכנה הוא "רץ" והיית אמור לפי לוחM שלך להתקין,עשית ככה?

חוצמזה כבר עשית את הכל?כבר לא מובן..?חוץ מהלוח מה אתה מזהה?

פורסם

1350000 RPM?!?!?! :silly:

פורסם

1350000 RPM?!?!?! :silly:

התגובה מיותרת.הרי אתה רואה שנאמר לו לכייל את התוכנה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים